Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar okudum ama yazsmadim umarum herkes iyidir
nilsub iyi gidiyorsun cnm boyle devam
Tek tek yazamadim prenses gben bluedolphin sizlerde iyi durumdasiniz umarim wendy yoklama almis zaten saolsun
Bugun oglumun ozel egotimi var aksam geliyoruz arada girmeye calisirim yine

Kaptanim toplight sizede hayirli ugurlu olsun sigara birakma isi esimde birakti bir ay icmedi ama girmis elektronik sigara almis ne ise yarayacaksa

sağol canım hadi sana da kolay gelsin

psikolojik rahatlatsın diye mi acaba?

bu arada kolay gelsin kuzum, bu ara yoksun özletme kendini.

Ben biorezonamsla biraktim elektronik sigarada bagimlilil ve acikcasi kendimin sigaraya bagimli olmasini kabullenemiyordum o yuzden destek aldim haa dunden beri arada istiyo cnm sigara ama gecistirdim bir sekilde 1 haftayi atlatirsam daha rahat olcak insallah

psikolojik rahatlatsın diye mi acaba?

bu arada kolay gelsin kuzum, bu ara yoksun özletme kendini.
Yok biralardayim bugun sadece aksama donerim gunduzleri esim evde olunca aksam gelebiliyorum ozamanda kimse yok haftasonundan sonra yine daha fazla gelebilecegim

İnsallah esimde haftada bir iciyordu onuda icmeyim diye almis meyveli nikotinli bisey kullaniyo benim yanimda icme dedim basim agriyor cunku gelecek ay nikotinsiz alacakmis oda kendi capinda birakmak istiyo iste cocuklari icin ins basarir sende kaptanim umarim bi daha hic baslamazsin ama kilo durumuna gercekten cok dikkat et esim istahinin onunu alamiyor 10 kilo aldi nerdeyse ama Allahtan cabuk veriyor biraz da bu istah yuzunden elektronik sigara aldi hayirlisi bakalim
Se

Ben 10 sene once buraktigimda 10 kg almistim dun terapide konustum istahiniz artinca hemen gelin terapiye alacagiz dediler

Teşekkür ederim canım çok şükür duyduk 10. Hafta tekrar kontrol var. Gelişmelerle burdayım :)

O değil de yarın sıvı detoksu mu yapsam, malum modaymış kabızım biraz çözülür belki? Sabahtan öğleyi hazırlasam olmaz dimi?
Olur canım niye olmasın. Dolaba koyarsın. Eczacısın vardır bi dolabın değil mi? Diyetisyen bana smoothi verdiğinde ben öyle yapmıştım

Kiz kv ne yapti ki ben okudum ama

Yapma yaaaa, kaçıncı sayfaya bakayım tüyo ver

iyide ben bugun msj atlamadım nereye yazdın neden okumadım bdv'ye mi yazdın

Bence fake mesaj

fensinensisinsim tum mesajlari okusun diye yazmistim

Ben sabah 68.4 geldim +200 ama bir anlami yok cunku gece boyu uyuyamadim sabah 6da daldim 7 olmadan kalktim oglumun erken uyanasi tuttu. Sacmasapan bir gun geciriyorum yari uyur yari uyanik
Yapiyim birseyler yol gosterin hele pirinc lapasi varmis bi gunluk bi zaman cok modaymis oyle bisey mi?

Evet kuzum bi arkadaş yapmıştı, ödem çözüyo sabah akşam pirinç lapası yiyorsun, ertesi güne geliyor ödem geri ama cumayı kurtarmış olursun. Haftaya da hastalığın geçmiş olur aynen kaçamaksız devam ama.

Baska var mi boyle bir sey bildigin? Bunu mu yapiyim ortim?
Kizlar siz de yazin napiyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…