- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.401
Almazsın kaptanım dikkat ediyorsun artıkInsallah bitmistir ordegim yeniden baslamak istemiyorum sigaraya arti gecen seferki gibi birakinca 10 kg da almak istemiyorum
Bizden de 9. takıma
Sağol canım. Teşekkürler.supersin canim yaaa dun okuyamamistim simdi okudum sayfalari harika bi sonuc bence bu haftanin birincisi sen olucaksin
evet canim ilk gun alamamistim malesef ama aksam sinemaya girmeden aldim marketten gece yatmadanda yedim sagol yardimci oldugun icin dun zaten çözüldü kabizlik sorunum bugun daha iyiyim
sagol canim kepegin bu kadar etkili oldugunu dusunmemistim artik cikarmam mutfagimdan. Bemde oyle düşünüyorum sonucta cuma ve cumartside iyi kilo verdim ben
bu sabah yumurta bitmis evde deneyemedim ama ilk firsatta krep yapmayi denicem cunku zaten cok severiz ailecek bakalim yulaf kepegiyle nasil olucak
canim ben aksam kipadan aldim ama tabi ankarada varmi kipa bilmiyorum.
yaaaa acıyor canım acıyor
zaten cok komikti esimle beraber aldik marketten kendisi animda 2 adet gofret ve bir kutu kola bitirdi ben actim hindi fumeyi burdami yiceksin diyo ben eve aliyosun saniyodum bi bakisi var bana gormeniz lazimama bu sefer oda anladi ne kadar ararli oldugumu arkadan bide activia actim benim koca sok diyo elinlemi yicen kasik alayimmi yok dedim benim kasigim yanimda bende inanamadim kendime kizlar
canim cok sevindim birakmana umarim idaha baslmazsin
gunaydin canim hayirli gunler olsun
Süpersin. Bu kararliliktan vazgeçme. Heme mezun olursun ve devam et. Eski alışkanlıklarına dönme lütfensupersin canim yaaa dun okuyamamistim simdi okudum sayfalari harika bi sonuc bence bu haftanin birincisi sen olucaksin
evet canim ilk gun alamamistim malesef ama aksam sinemaya girmeden aldim marketten gece yatmadanda yedim sagol yardimci oldugun icin dun zaten çözüldü kabizlik sorunum bugun daha iyiyim
sagol canim kepegin bu kadar etkili oldugunu dusunmemistim artik cikarmam mutfagimdan. Bemde oyle düşünüyorum sonucta cuma ve cumartside iyi kilo verdim ben
bu sabah yumurta bitmis evde deneyemedim ama ilk firsatta krep yapmayi denicem cunku zaten cok severiz ailecek bakalim yulaf kepegiyle nasil olucak
zaten cok komikti esimle beraber aldik marketten kendisi animda 2 adet gofret ve bir kutu kola bitirdi ben actim hindi fumeyi burdami yiceksin diyo ben eve aliyosun saniyodum bi bakisi var bana gormeniz lazimama bu sefer oda anladi ne kadar ararli oldugumu arkadan bide activia actim benim koca sok diyo elinlemi yicen kasik alayimmi yok dedim benim kasigim yanimda bende inanamadim kendime kizlar
Iyi gidiyorsun ortim.Günaydın herkese hayırlı sabahlar :) tartıldım 82.2 çıktım -200 az olsun bizim olsun
Sana da günaydın kaptanımGunaydinlar
Gunaydin mefkure sultanim gececisin
Günaydın canımGünaydınlar
Güzel bir gün olsun
Cumaya az kaldı sıkı tutun hanımlar. Herkes bi yazsın kilosunu bakayım durumlar nedir
Valla canım ödem atıcılara mı abansan napsan? Sp ile mi devam etsen 2 gün daha bilemedim kiGünaydın canım
Dolunayla birlikte kurt ödemgeri geldi akşam ve sabah spor yapamadım. Üstüne bi ağırlık çöktü. Sabah yine 77. 2gundur neden böyle anlamıyorum. Bu durumu kıracak bisey buluruz inşALLAHmedusa38 Ne dersin?
bu arada artıda olan hanımlar özelden mesaj atabilir mi? ona göre bişiler ayarlayalım?
lydznp kuzucum seni medusaya emanet ediyorum, o çözecek senin ödemi dur medusa38
@bluedolphin canım sanıyorum ki artıda değilsin dimi?
prensesss016 kuzucum sende aynen devam et, bi önceki haftanın altı olsun inşallah.
moni ablacım yoğunsun, gel artık özlüyoruz
besbb9 esd_04 kızlar yoksunuz? artı gelmeyin bari ya.
nilsub 0zlem kuzumlarım siz aynen devam :)
balpamuk canım sende de sıkıntı yoktu dimi? taşındın yerleşebildin mi?
gben canım sende durumlar ne? hastalıkla bıoğuşuyosun ama artıda mısın onu bi yaz hele, olmazsa sana yarına uygun bişiler yapalım.
morordek bu hafta hiç tartılmadın, artı değilsin dimi? (herkese yazıyom sende mecburi kilo vercen)
toplight kaptaniçelerin en tatlışı, gözün aydın, sigara bitti gitti, kilolar da gidiyo zaten, artıda değilsin dimi?
fancynancy menüler süper dünürüm, spor olmasa da menüyle kurtarıyosun, tartıldın mı bu ara?
servey kuzum sende durumlar ne? uğramaz oldun?
sergerdan kuzum bdv de varsın bizde yoksun, hadi verdiklerin boşa gitmesin, gel motive ol.
kaanin annesi gözün aydın canım, kalp atışını duymuşsunuz
zoey1616 prensesimizle yarışa girişiyomuşsun öyle duydum, bildirimler gelecek dimi?
Evet ben hiç tartılmadım bu hafta, cumaya Allah kerim. Listede değilim neyse ki
Canım diyet demek aç yaşamak demek değil. Kim senin beynine bunu soktuysa hemen çıkarmerhaba kızlar, sabah ipekyol %70 indirime girmiş diye dolanmadığım site kalmadı, tüketmiş hainler hepsini
bende iyiyim işte, diyete devam, sadece yemek yiyince bi pişmanlık çöküyo üstüme, sonra diyorum ki saçmalama wendy diyete uygun yedin, sıkıntı yoksanırım psikolojimi düzeltmem zaman alacak
Merhaba canımbu arada artıda olan hanımlar özelden mesaj atabilir mi? ona göre bişiler ayarlayalım?
lydznp kuzucum seni medusaya emanet ediyorum, o çözecek senin ödemi dur medusa38
prensesss016 kuzucum sende aynen devam et, bi önceki haftanın altı olsun inşallah.
gben canım sende durumlar ne? hastalıkla bıoğuşuyosun ama artıda mısın onu bi yaz hele, olmazsa sana yarına uygun bişiler yapalım.
morordek bu hafta hiç tartılmadın, artı değilsin dimi? (herkese yazıyom sende mecburi kilo vercen)
toplight kaptaniçelerin en tatlışı, gözün aydın, sigara bitti gitti, kilolar da gidiyo zaten, artıda değilsin dimi?
fancynancy menüler süper dünürüm, spor olmasa da menüyle kurtarıyosun, tartıldın mı bu ara?
sergerdan kuzum bdv de varsın bizde yoksun, hadi verdiklerin boşa gitmesin, gel motive ol.
zoey1616 prensesimizle yarışa girişiyomuşsun öyle duydum, bildirimler gelecek dimi?
ay bende de oldu kabızlık ama neyse eşim bulmuş almış yulaf kepeği kurtulduk desenesupersin canim yaaa dun okuyamamistim simdi okudum sayfalari harika bi sonuc bence bu haftanin birincisi sen olucaksin
bende süperGünaydınlar
Güzel bir gün olsun
Cumaya az kaldı sıkı tutun hanımlar. Herkes bi yazsın kilosunu bakayım durumlar nedir
ay bizde bulduk şükürSağol canım. Teşekkürler.
Dün Migros'a bağlı Macro Center diye bir market var. Oraya uğramıştım. Yulaf kepeği buldum çok şükür.
kimin ortisiyimIyi gidiyorsun ortim.
Sana da günaydın kaptanım
Günaydın canım
Dolunayla birlikte kurt ödemgeri geldi akşam ve sabah spor yapamadım. Üstüne bi ağırlık çöktü. Sabah yine 77. 2gundur neden böyle anlamıyorum. Bu durumu kıracak bisey buluruz inşALLAHmedusa38 Ne dersin?
ooo çok iyi ben hedefimi geçmişim şuanşunu da yeniden ekleyim hepiniz görün;
kızlar herkes %1 hedeflesin bundan sonra.
şöyle ki;
%1'in üstü oluyor. hedefiniz illa ki kilonuzun rakamında gram vermek olsun.
- 5'li kilolardakiler 600 gr verince
- 6'lı kilodakiler 700 gr verince
- 7'li kilodakiler 800 gr verince
- 8'li kilodakiler 900 gr verince
- 9'lu kilodakilerse 1000 gr verince
mesela ben 70,9'dum cuma sabah, bu durumda en az 709 gr verirsem %1 üstü olucam. ee tartılar da 100 gr ile çalıştığından yukarı yuvarlayıp 800 gr vermem lazım.
hadi bakalım, kulağınızda küpe olsun bu da.
Dün gittiğim markette yulaf kepeğini bulduğum zamanay bizde bulduk şükür
kimin ortisiyim
ooo çok iyi ben hedefimi geçmişim şuan
Evet ben hiç tartılmadım bu hafta, cumaya Allah kerim. Listede değilim neyse ki
Canım diyet demek aç yaşamak demek değil. Kim senin beynine bunu soktuysa hemen çıkar
Cnm.merak etme cumaya gore -500 gr dayim ama bu cuma ne olacak bakalimbu arada artıda olan hanımlar özelden mesaj atabilir mi? ona göre bişiler ayarlayalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?