- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.481
sağol şekerim benide dukancı yaptınız yaaaHaaariiikaaaaaa :) süpersin nilgünüm..
Gizli okuyucuyum stalkerım benHosgeldinn
Kac ay kaldin icerde ben 2 aydir varim pek gormedim seni
İnsan bi don fanila yollar ayıp ayıphoşgeldin kader mahkumu
Annemin kardeşimle bana attığı dayak hikayesi vardı ya. Sonunda ayağa kalkıp yine yapsın yine dövücem dediğimGel kuzum gel siki siki sarilalim sana da bi daha dusmeyin mapuslara
ahhahahaha cok iyi yaaa
Ayaginda cizme var di mi su an hazir bekliyorsunn
Kovboy çizmesi canlandı benim de gözümde nedenseyok çivi topuklu
Gizliden yap aman kimseecikler duymasınnnAğız tadıyla bi detoks yaptırmıyonuz yaa
Sorma sorma monişim.. İçerde çok zor günler geçirdimözgem mapuslara mı düşmüş de gelmiş.kuzumm
sarılalım tabii sımsıkı sarılalım hemde
daha çok gel,özlüyoruz
çabuk çıktın azcık daha kalaydın içerde yollardım yımırtı kızma bana yoksa mıtıvım bızılıyırGizli okuyucuyum stalkerım benŞaka bi tarafa kaptan yardımcısıyım ben canım,buralardayım da kolumu kanadımı kırdılar uçamıyom Okhuyom ben yeaaa Tezimi yazıyorum,deneylerın son düzeltmeleri,sonuç tartış,literatür tara makaleye hazırlık yap mesaim azmış gibi 2ye katladım kendimi. Öyle bi uğradım,gelince mapusa düştüm hemen çıktım ama
Düşün mezun oldum,emek emek verdiğim kiloların başarı hikayesini oturup yazamadım daha..Neyse bi ara halledicimm o işi
Hoşgeldin bu arada takıma.Kansere çare bulucaz derken kanser olmadan toparlayabilirsem işi dönücem sahalara,daha çok görürsün beni o zaman
İnsan bi don fanila yollar ayıp ayıpolmadı bi çift organik yımırta protein olurdu bana mapus damlarında
Annemin kardeşimle bana attığı dayak hikayesi vardı ya. Sonunda ayağa kalkıp yine yapsın yine dövücem dediğimBen uygun bir şekilde bişeyler yazdım mevzu aldı yürüdü,pişman değilim çünkü pişman olacak terbiyesizlik saygısızlık yapmadım. Ama tünelin ucu açtığımız yerden başka bi yere çıkınca yönetim sıra dayağına çekti,bu da bi tercih ok dedim yattım mapusumu çıktım
Kovboy çizmesi canlandı benim de gözümde nedense
Gizliden yap aman kimseecikler duymasınnnyoksa bu @toplight ve morordek falakaya yatırıyo bizi listede şüşko kalırsak,mezun olana kadar kimseye derdimi anlatamadım ama artık açıklıyorum. Gaddar yönetim
Sorma sorma monişim.. İçerde çok zor günler geçirdimseren serengil 1 ben 2..çok şeyler gördük geçirdik mapus damlarında
Aman da aman.Dukan da yaparmışş.. Yulaf kepeği de yermişşşbuda benden gelsinnnnnnn
sabah 2 yumurta 1 yk yulaf 30 gr hindi füme 1 kk peynir 1 yk yoğurt 2 çeri domates ile omlet süper olduçay
ara sade türk kahvesi 1 yeşil ekşi elma
öğlen 4 yk taze fasulye (susuz) 1 kepçe yoğurt bol baharatlı
ara 1 kivi
akşam 1 tabak tavuklu mantar sote bol acılı 2 bardak ayran
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
şimdide 1 demlik yeşil çay demlerimdukan amcaya başladığımdan beri açlık krizlerimde geçti
Amaann yumurta aşkına mı yataydım mapuslarda.. İnsan der ki kargoya atıp yollayam kapının önünde bekliyo kargocuçabuk çıktın azcık daha kalaydın içerde yollardım yımırtı kızma bana yoksa mıtıvım bızılıyır
eee kaçış yok girdik listeye hakkını verelim dimiAman da aman.Dukan da yaparmışş.. Yulaf kepeği de yermişşşuslu öğrenci oldun bakıyom organiğim afiyet olsun,şifa olsun,yağlara savaşçı olsun yidiklerin
söz bi daha düşersen mapuslara o zaman geçti gari şimdiAmaann yumurta aşkına mı yataydım mapuslarda.. İnsan der ki kargoya atıp yollayam kapının önünde bekliyo kargocuoz doho koloydun diyo bi de
Gecmiyor canim bolda su icmedusa38 canım yulaf kepeği alabildim sonunda artık daha rahat olur inş. yulaf ezmesi kullandığım halde kabızlık yaşadım demek ki yerine geçmiyor ezmesi
Canim abur cubura karboya saldirmazsan kg almazsin merak etme diyetisyenlerin verdigi sende de vardi sanki liste onu yaparsinYok kaptancim yaa arti cikmayayim inanin dukana harfi harfiye uyuyorum. Hem kendim icin hemde takimi zor durumda birakmamak icin. Bu hafta kimseyi uzmucem insallah. Tek korkum dukan yordu beni cumadan sonra yapmayi dusunmuyorum normal diyete donucem dikkat ederek ama alirim dukani birakirsam diye cok korkuyorum bosa gider emeklerim
Kiz sen yonetimde degilmisin gaddar yonetimGizli okuyucuyum stalkerım benŞaka bi tarafa kaptan yardımcısıyım ben canım,buralardayım da kolumu kanadımı kırdılar uçamıyom Okhuyom ben yeaaa Tezimi yazıyorum,deneylerın son düzeltmeleri,sonuç tartış,literatür tara makaleye hazırlık yap mesaim azmış gibi 2ye katladım kendimi. Öyle bi uğradım,gelince mapusa düştüm hemen çıktım ama
Düşün mezun oldum,emek emek verdiğim kiloların başarı hikayesini oturup yazamadım daha..Neyse bi ara halledicimm o işi
Hoşgeldin bu arada takıma.Kansere çare bulucaz derken kanser olmadan toparlayabilirsem işi dönücem sahalara,daha çok görürsün beni o zaman
İnsan bi don fanila yollar ayıp ayıpolmadı bi çift organik yımırta protein olurdu bana mapus damlarında
Annemin kardeşimle bana attığı dayak hikayesi vardı ya. Sonunda ayağa kalkıp yine yapsın yine dövücem dediğimBen uygun bir şekilde bişeyler yazdım mevzu aldı yürüdü,pişman değilim çünkü pişman olacak terbiyesizlik saygısızlık yapmadım. Ama tünelin ucu açtığımız yerden başka bi yere çıkınca yönetim sıra dayağına çekti,bu da bi tercih ok dedim yattım mapusumu çıktım
Kovboy çizmesi canlandı benim de gözümde nedense
Gizliden yap aman kimseecikler duymasınnnyoksa bu @toplight ve morordek falakaya yatırıyo bizi listede şüşko kalırsak,mezun olana kadar kimseye derdimi anlatamadım ama artık açıklıyorum. Gaddar yönetim
Sorma sorma monişim.. İçerde çok zor günler geçirdimseren serengil 1 ben 2..çok şeyler gördük geçirdik mapus damlarında
tamam canım içiyorum zaten ama yarın yulaf kepeğini yoğurda koyar yerim faydası olur o zaman inşGecmiyor canim bolda su ic
Bak hala yaaa.. çillinin 2yımırtasını illa mapuslara düşünce mi hakedicem bensöz bi daha düşersen mapuslara o zaman geçti gari şimdi
sevmem mi ilk ortim benimBak hala yaaa.. çillinin 2yımırtasını illa mapuslara düşünce mi hakedicem benHiç sevmemişsin beni beni bihterini
çabuk çıktın azcık daha kalaydın içerde yollardım yımırtı kızma bana yoksa mıtıvım bızılıyır
Kolunu yenerde menülerrrrr nerde bu takım bana dukan yaptırıp siz kaçamak mı yapıyonuzzzzzaçım bak sizi yerimmmm
Aha bak servey dedin de aklımda yapacağım bi iş vardı
servey diyipde aklına bişey gelmeyenin aklından şüphe ederimAha bak servey dedin de aklımda yapacağım bi iş vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?