Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldinn
Kac ay kaldin icerde ben 2 aydir varim pek gormedim seni
Gizli okuyucuyum stalkerım ben Şaka bi tarafa kaptan yardımcısıyım ben canım,buralardayım da kolumu kanadımı kırdılar uçamıyom Okhuyom ben yeaaa Tezimi yazıyorum,deneylerın son düzeltmeleri,sonuç tartış,literatür tara makaleye hazırlık yap mesaim azmış gibi 2ye katladım kendimi. Öyle bi uğradım,gelince mapusa düştüm hemen çıktım ama
Düşün mezun oldum,emek emek verdiğim kiloların başarı hikayesini oturup yazamadım daha..Neyse bi ara halledicimm o işi
Hoşgeldin bu arada takıma.Kansere çare bulucaz derken kanser olmadan toparlayabilirsem işi dönücem sahalara,daha çok görürsün beni o zaman
hoşgeldin kader mahkumu
İnsan bi don fanila yollar ayıp ayıp olmadı bi çift organik yımırta protein olurdu bana mapus damlarında
Gel kuzum gel siki siki sarilalim sana da bi daha dusmeyin mapuslara
Annemin kardeşimle bana attığı dayak hikayesi vardı ya. Sonunda ayağa kalkıp yine yapsın yine dövücem dediğim Ben uygun bir şekilde bişeyler yazdım mevzu aldı yürüdü,pişman değilim çünkü pişman olacak terbiyesizlik saygısızlık yapmadım. Ama tünelin ucu açtığımız yerden başka bi yere çıkınca yönetim sıra dayağına çekti,bu da bi tercih ok dedim yattım mapusumu çıktım
ahhahahaha cok iyi yaaa

Ayaginda cizme var di mi su an hazir bekliyorsunn

yok çivi topuklu
Kovboy çizmesi canlandı benim de gözümde nedense

Ağız tadıyla bi detoks yaptırmıyonuz yaa
Gizliden yap aman kimseecikler duymasınnn yoksa bu @toplight ve morordek falakaya yatırıyo bizi listede şüşko kalırsak,mezun olana kadar kimseye derdimi anlatamadım ama artık açıklıyorum. Gaddar yönetim
özgem mapuslara mı düşmüş de gelmiş.kuzumm
sarılalım tabii sımsıkı sarılalım hemde
daha çok gel,özlüyoruz
Sorma sorma monişim.. İçerde çok zor günler geçirdim seren serengil 1 ben 2..çok şeyler gördük geçirdik mapus damlarında

çabuk çıktın azcık daha kalaydın içerde yollardım yımırtı kızma bana yoksa mıtıvım bızılıyır

Aman da aman.Dukan da yaparmışş.. Yulaf kepeği de yermişşş uslu öğrenci oldun bakıyom organiğim afiyet olsun,şifa olsun,yağlara savaşçı olsun yidiklerin

çabuk çıktın azcık daha kalaydın içerde yollardım yımırtı kızma bana yoksa mıtıvım bızılıyır
Amaann yumurta aşkına mı yataydım mapuslarda.. İnsan der ki kargoya atıp yollayam kapının önünde bekliyo kargocu oz doho koloydun diyo bi de

Canim abur cubura karboya saldirmazsan kg almazsin merak etme diyetisyenlerin verdigi sende de vardi sanki liste onu yaparsin
Kiz sen yonetimde degilmisin gaddar yonetim
Hatta itiraf ediyom senin onayini almadan seni erken mezun ettik ama islerin cok yogundu kg nu bile cepten bildiriyordun siteye giremeyip simdi gel.kuzum hakkaten cok ozledik seni bi arada su resimlerinle mezuniyet hikayeni yaz biz eskiler biliyoz da yeniler ogrensin mitivisyin alsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…