Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub nilsub benim ilk ortimdir. Bizde ortilik pazara kadar değil mezara kadardır. O kadar:KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ellerine sağlık gben :KK48:
kardeş ortiyiz biz:KK19::KK15:
Görüşmek üzere canım. Afiyet olsuuun. İyi yürüyüşler. :KK15::KK200:
geldim yemeğimi de yedim mutfak toplanacak:temizlik:
O değil de menümü yazayım akşamı siz söyleyin bana, biraz listemden kaydım ölecektim kabızlıktan yoksa;

Sabah; 1 yk yulaf ezmesi, 6-7 top peynir, 1 yumurta, azıcık sütle omlet, kocaman yeşil çay

Öğle; önce yeşil Elmalı tarçınlı yoğurt (bağırsaklarıma genelde iyi gelir diye yedim)
1 kase etli kurufasülye (bu da sulu protein diye yedim), bi kase yoğurt

Ara; 2 form elma krom çay, yeşil çay

Eve gelince 1 kare fıstıklı çikolata yedim stresten sanırım, gerçekten çok kötüydüm.

Su; 2 ye yaklaştı
Spor; henüz yapmadım siz söyleyin.

Şimdi ben öğlen kh aldım bol bol nerdeyse 1000 kalori tamam, akşam ne yiyim ben siz diyin?

Yoğurtla mı kapatsam günü? Yoksa omlet gibi bişi mi yiyim?
yoğurt bağırsak dostu yoğurt olur

:KK68:f:KK68:
ah kaptanim yine masum çözümler bulmuşsun iradene kuvvet :sampiyon:
Ayy ne yapayim tatlim ya 10 sene once biraktigimda 10 kg almistim ustune de hamile kalinca kglar kaldi uzerimde dikkat etmek lazim
Aaa super haberrr:rolleyes: Baslasin cabuk incelmenn:KK8:

Vucuttaki gaz kilo yapar mi yaa yapmaz benceo_O

"sevgiler nilsub nilsub " derken "1.5 kilo ne ki ben kat kat fazlasini veririm hahaayyytt" demek istedin ima ettin diiig mi Gulden:KK48::KK31:
Ay gben bugun cok guldurdun beni yaa

buda benden gelsinnnnnn beğenmeyeni ifşa ederim ona göreeee:KK62::KK70::KK70::KK70::KK70:

kahvaltı 1 haş. yum. 3 çeri domates salatalık 1 kk lihgt peynir dere otu maydanoz 2 yk mantar sote

ara sade türk kahvesi 1 ekşi elma

öğlen 1 yk tulaf kepeği 1.5 kepçe yoğurt 30 gr hindi füme

ara 2 kupa yeşil çay 1 kivi

akşam 4-5 yk mantar sote büyük bir kase dukan çorba
( 1 tavuk butunu küçük tencerede haşladım 1 kepçe yoğurt 1 yumurta yarım yk yulaf kepeği ile terbiye yaptım içine ekledim kaynattım bol pul biberli hıhmmmm)

su 2.5 geçti

spor 30 dk yürüyüş:halay::halay::halay::halay:

açlık krizlerim geçti kızlar acıksamda öyle deli gibi saldırasım gelmiyor tatlı istemiyor canım çok garip ya ekmeği kestiğim için yada dukan dan kaynaklı tam ayıramadım yada listeye girince oldu çözemedim:halay::halay::halay: yarın ödül yaparım minik bir çiklatla diye düşünmüştüm ama canım istemiyor :duduk:

açlık krizlerim geçti kızlar acıksamda öyle deli gibi saldırasım gelmiyor tatlı istemiyor canım çok garip ya ekmeği kestiğim için yada dukan dan kaynaklı tam ayıramadım yada listeye girince oldu çözemedim:halay::halay::halay: yarın ödül yaparım minik bir çiklatla diye düşünmüştüm ama canım istemiyor :duduk:
Muhtesemsin nilgunum yaa
Kiz sen neden listeye girmedon daha once

Tüm köyü arşınladı herhalde :KK48:

Insallah
canim cok gecmis olsun umarim onemli biseyin yoktur hayirli haberlerini bekliyoruz

bunu ogrendigim iyi oldu sağol wendigom

malesef m ceyrek ekmek arası yedim ekmek ufakti ama

benimde hosuma gitti herhalde haftaya devam edicem hafta sonuda bozmucam insallah
Sağol canım
kardeş ortiyiz biz:KK19::KK15:

geldim yemeğimi de yedim mutfak toplanacak:temizlik:

yoğurt bağırsak dostu yoğurt olur
:KK200::KK15:
Gecen hafta cuma gunu 69 dum cumartesı 70,2 :eek:
Toparlarsın sen. Nerelerden nereye gelsin ama biraz dikkat et çabuk yerleşebilir kilo :KK43:

Kizlar yaa etap birlesmesi nedir nasil oluyor bak cok merak ettim simdi
Yarınki bildirimler hesaba katılmayıp haftaya 2 haftalık bildirim yapma durumu oluyor etap birleşmesi. Ama kesin değil. Yarın sabah bildirim yapın mutlaka
duruyon duruyon pat diye beni buluyon:KK11::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Seni şaşırtmayı seviyorum bebeyim :KK8:
Kizlar ogleden sonra vurdum kendimi ormana cocuklari tekvandoya birakip 1 saat odtu ormaninda yurudum camur olunca oran yolyna ciktim iyi oldu yaa toksin atmam lazim
Aaa kaptanım insan haber verir dicem ama ben okulda değildim gerci :) dikkat et ormanda köpekler oluyor, biz artık eskisi gibi rahat yürüyemiyoruz, baya bi kişiye saldırdı köpekler
ya kızlar bak listedekiler düzenli menü lütfennnn:KK76:yorum yapalım azcık bak gözüme takılanlar var ifşa ederim onlar kendini biliyor:KK70::KK70::KK70::KK70:
Et et çekinme

medusa38 medusa38 dukan koçumuz neredesin yarın ne yapıyoruz şimdi :KK76:esmer bulgur diyo ama bende yok kinoa var oda olur yazıyor ondan salata yapsam olur dimi:kk77:
Canim sorma bugun hic giremedim
Projemiz icin toplandik kizlarla bayag bi kafa patlattik mevzuati inceledik bize gore olan yerleri not ettik
Eve geldim yemekti vocuklardi derken saaat 9:30 da ancak oturabildim
Cok yorulmusum bugun
Evet ekspressciler nisasta gunu yarin degil tabii ki yarin 40 gr yagli peynir ekleniyor menuyu nisastayi artik cumartesi pyiyeceksiniz
Nisasta bu beslenmenin ardindan arti yapiyo aman dikkat

Son düzenleme:
Back
X