Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 555. Etap***

lydznp (76,3/)
bluedolphin (90,3/)

prensesss016 (59,7/)
besbb9 (76/)
gben (68,2/)
esd_04 (88,1/)
moni (81/)

nilsub (83,2/)
0zlem (77,7/)

wendigo (70,9/)
balpamuk (66,2/)

5. Takım Ortalaması: %

***Liste dışı üyeler***

toplight (71,3/)

morordek (62,2/)
servey (69/)

fancynancy (78,2/)
kaaninannesi (60,7/) :anneadayı:

ahhahahahahha aynisini dusunmustum yaaa seri katil ayarinda minnossun Gulden ve bu bi iltifat evet:KK70:

Kaptanim sen daha sık gir artik birlikte daha cok guleriz:KK73:Aman neye guldugumuze dikkat edelim artik bak aramizda testere varmis:ıslık: haberimiz yok:eek:

Su listeye girme muhabbetine her seferinde kopuyorum ya:KK70:
Elbet sikilir gider listeye girmese demisler herhalde aralarinda, sevmiyorlarsa demek :KK53: Ama sen israrla gitmemissin :KK70::KK70:Digerlerinin liste muhabbeti olunca "hay Allah fark etti yaaa:KK43:" deyip mecbur kaldilarr. Bunu bi dusun bence:deli::KK70:
Gben sen çok fenasın:rolleyes:
Ortimin kafasını karıştırma. Onu herkes sever. Hem hanım ağa sonuçta topuktan olmak da var. Ek mahkûm seveceğiz :-):-):-)

Kizlar ogleden sonra vurdum kendimi ormana cocuklari tekvandoya birakip 1 saat odtu ormaninda yurudum camur olunca oran yolyna ciktim iyi oldu yaa toksin atmam lazim
Cok iyi yapmissin ooohhh mis temuz havada yürümek gibisi varmi bende pazar günü sahilde yurumek istiyorum insallah insana huzur veriyor bütün negatifligi atiyor üzerinden. 1 saatte cok iyiymiş:super:
buda benden gelsinnnnnn beğenmeyeni ifşa ederim ona göreeee:KK62::KK70::KK70::KK70::KK70:

kahvaltı 1 haş. yum. 3 çeri domates salatalık 1 kk lihgt peynir dere otu maydanoz 2 yk mantar sote

ara sade türk kahvesi 1 ekşi elma

öğlen 1 yk tulaf kepeği 1.5 kepçe yoğurt 30 gr hindi füme

ara 2 kupa yeşil çay 1 kivi

akşam 4-5 yk mantar sote büyük bir kase dukan çorba
( 1 tavuk butunu küçük tencerede haşladım 1 kepçe yoğurt 1 yumurta yarım yk yulaf kepeği ile terbiye yaptım içine ekledim kaynattım bol pul biberli hıhmmmm)

su 2.5 geçti

spor 30 dk yürüyüş:halay::halay::halay::halay:
Cok guzel menun nilguncum bende deneyeyim dukan corbayi lezzetli gözüküyor un yerine yulaf kepeği:super:
Gecen hafta cuma gunu 69 dum cumartesı 70,2 :eek:
canim yaaa sen listelere gerimi dönsen bence dikkat et yüksek kilolari vermek gercekten zor. Sen yukselmeden in yeniden asagilara:KK19:

Yarınki bildirimler hesaba katılmayıp haftaya 2 haftalık bildirim yapma durumu oluyor etap birleşmesi. Ama kesin değil. Yarın sabah bildirim yapın mutlaka

Seni şaşırtmayı seviyorum bebeyim :KK8:

Aaa kaptanım insan haber verir dicem ama ben okulda değildim gerci :) dikkat et ormanda köpekler oluyor, biz artık eskisi gibi rahat yürüyemiyoruz, baya bi kişiye saldırdı köpekler

Et et çekinme
oooo cok kötüymüş :skandal:yaaa tamda bu hafta iyi kilo vermisken ama olmucakmis sanirim sevindim:21:

Canim sorma bugun hic giremedim
Projemiz icin toplandik kizlarla bayag bi kafa patlattik mevzuati inceledik bize gore olan yerleri not ettik
Eve geldim yemekti vocuklardi derken saaat 9:30 da ancak oturabildim
Cok yorulmusum bugun
Evet ekspressciler nisasta gunu yarin degil tabii ki yarin 40 gr yagli peynir ekleniyor menuyu nisastayi artik cumartesi pyiyeceksiniz
Nisasta bu beslenmenin ardindan arti yapiyo aman dikkat
yok canim inan artik canim hicbirsey istemiyorum ben hic diyet yapmamisim bugune kadar ilk defa bu hafta yaptim bence

canım ben bu expresi başa alıp alıp yapmak istiyorum bir süre bakalım neler olacak:KK39:
bende aynen devam

Sabah;
-2 adet haşlanmış limonlu zeyinyağlı enginar

Öğle;
-Tavuk ciğeri

Ara;
-türk kahvesi (duble)

Akşam;
-Dukan bira
-Salatalık

Resmen aç yatıyorum bu gece çünkü mğle yemeği dediğimi 16.00’da yiyebildim. Çok geçe kaldığım için akşam 20.00 gibi sadcw salatalık yedim.

Umarım yarın hepimiz bol eksilerde görüşürüz kızlar.
Herkese iyi geceler. Bu gece eriyip sabaha bol ekai kalkma heyecanıyla uyuyorum.:KK70::KK70::KK70:

Herkese tatlı uykular ve hızlı erimeler.:KK48:
cok cok cok hafif bir gun olmus senin için tam persembelik olmuş hadi bol eksiler :KK19:

Bugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Oglen: peynirli yesillikli krep sarma
Aksam: 1 porsiyon karniyarik, 3 yk bulgur pilavi, 1 tbe, salata, yogurt
Aralar: 2 yesil elma
sabahtan cok hafof olmus ama aksam biraz fazla gibi pilavla ekmek ama sen emziklisin belki o yuzden normaldir tecrubeliler daha iyi bilir ama yinede kacamaksiz gullacsiz bi gun olmus :KK70:

Kizlar ana paylasim topigimiz acildi etaplar birlesmeyecek yarin guzel sonuclar bekliyorum sizlerden
buna en cok ben sevindim:KK71:

Günaydın kızlar. Mutlu cumalar :KK36:
gunaydin canim mutlu cumalar:KK36:

Gunaydin 5. Takimin gülleri
Dünkü menumu paylasayim
Sabah
Dukan krep
Peynir domates yesil cay
Ara yesil cay
Ogle
Ceyrek ekmek tavuk doner+ ayran
Ara bitki cayi+ elma 1 adet
Aksam
Limonlu pirasa yemegi
Yoğurt
3.lt su icildi
500 adet ip atlandi
Bugunku ceyrek ekmek beni ayni cikardi tartoda her sabah 300-400 gr verdim ama bu sabah ayni geldim. Bence ekmek bana yaramiyor ekmek yedigim gunler dikkat ediyorum hic veremiyorum

Cok iyi yapmissin ooohhh mis temuz havada yürümek gibisi varmi bende pazar günü sahilde yurumek istiyorum insallah insana huzur veriyor bütün negatifligi atiyor üzerinden. 1 saatte cok iyiymiş:super:

Cok guzel menun nilguncum bende deneyeyim dukan corbayi lezzetli gözüküyor un yerine yulaf kepeği:super:
canim yaaa sen listelere gerimi dönsen bence dikkat et yüksek kilolari vermek gercekten zor. Sen yukselmeden in yeniden asagilara:KK19:

oooo cok kötüymüş :skandal:yaaa tamda bu hafta iyi kilo vermisken ama olmucakmis sanirim sevindim:21:

yok canim inan artik canim hicbirsey istemiyorum ben hic diyet yapmamisim bugune kadar ilk defa bu hafta yaptim bence

bende aynen devam

cok cok cok hafif bir gun olmus senin için tam persembelik olmuş hadi bol eksiler :KK19:

sabahtan cok hafof olmus ama aksam biraz fazla gibi pilavla ekmek ama sen emziklisin belki o yuzden normaldir tecrubeliler daha iyi bilir ama yinede kacamaksiz gullacsiz bi gun olmus :KK70:

buna en cok ben sevindim:KK71:

gunaydin canim mutlu cumalar:KK36:
Çok doğru demişsin. Sen hiç diyet yapmiyordun

Çok doğru demişsin. Sen hiç diyet yapmiyordun
Aynen hergun mutlaka bi kacamagim vardi sonrada zor kilo verdigimi dusunuyordum. Aslinda gercekten kolay kilo veren bi bunyem varmis. Bu dukan bana iyi geldi protein agirlikli beslenmek bana iyi geldi. O yüzden birakmicam hafya sonuda devam pazarteside bastan baslicam tekrar

***5. Takım 555. Etap***

lydznp (76,3/)
bluedolphin (90,3/)

prensesss016 (59,7/)
besbb9 (76/)
gben (68,2/)
esd_04 (88,1/)
moni (81/)

nilsub (83,2/)
0zlem (77,7/)

wendigo (70,9/)
balpamuk (66,2/)

5. Takım Ortalaması: %

***Liste dışı üyeler***

toplight (71,3/)

morordek (62,2/)
servey (69/)

fancynancy (78,2/)
kaaninannesi (60,7/) :anneadayı:
Merhabalar toplight toplight
Günaydın :KK200:
89,5 kg'ım.
-0,8 kg
Sevgiler.

Bu arada kizlar size bi haberim var
Biz esimle ikinci çocuğu yapmaya karar verdik :oops: oglumuz cok istiyor bi kardesi olmasını ve bizde tek cocukla kalmak istemedigimizi ve ikinci cocugu istedigimizi konuştuk. O zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok dedik. Ama tabiki ben diyetime devam edicem çünkü bi hedefim var ulasmak istedigim artik Allah ne zaman nasip ederse o zaman hedefime ulasmamissam birakirim diyeti. Su an biyere gitmiyorum buralardayim yani :KK19:

ahhahahahahha aynisini dusunmustum yaaa seri katil ayarinda minnossun Gulden ve bu bi iltifat evet:KK70:

Kaptanim sen daha sık gir artik birlikte daha cok guleriz:KK73:Aman neye guldugumuze dikkat edelim artik bak aramizda testere varmis:ıslık: haberimiz yok:eek:

Su listeye girme muhabbetine her seferinde kopuyorum ya:KK70:
Elbet sikilir gider listeye girmese demisler herhalde aralarinda, sevmiyorlarsa demek :KK53: Ama sen israrla gitmemissin :KK70::KK70:Digerlerinin liste muhabbeti olunca "hay Allah fark etti yaaa:KK43:" deyip mecbur kaldilarr. Bunu bi dusun bence:deli::KK70:
:KK48::KK70::KK70::KK70: Bluedolphin wanted :KK8::cool:

Back
X