Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK50: GEL KUZUM KÜSME ÇAY ISMARLAYAYIM SANA ÖĞLE MOLASINDAYIM

ay süper nasıl yaptınız bunu
Vishenka_04.gif
ahanda bende yapptım
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif

geçmiş olsun canım ah şu abur cuburlar

nereye atıyonuz yaaa göbeğim çatlıyo kilo verirken gitmem biyere daha 55 oluşumuz kutlucaz 2 hafta sonra :KK11: dukana devam :KK71::KK71:

amin canım hayırlı zamanda gelsin inşallah :emir_bebek:

yani benim için :KK8::KK8:

serveycim yaaa naptın sen öyle maşşallah evet sırrını alayım bu haftaki :KK8:
Sende yapma tabi benim vaktim var hem alayim hem vereyim diyorsan ayri sen odulu 55 olunca yap

güldencim canım sana özendim öğle aralarında harıl harıl çalışan ben 45 dakikalık yürüyüş yaptım tempolu ve süper iyi geldi. :21:
artık her öğle aramda yürüyüşe çıkıyorum :KK71: kızlara ve hedefim haftaya 57 yi görmeden 56 yı görmek ahanda buraya yazıyorum arkamdamısınız :KK9::KK9:
Hadi yürü.. kim tutar seni :KK48::KK48::KK48:

Eki Görüntüle 2105187
Günaydın hayırlı cumalar şekerEn Büyük TÜRKİYE
Ben de cok memnun oldummmm
:rapci:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Bu nasil oldu yaaa hani 70tin
Aboo servey golu atti gben e :KK54:
Kaptanim ya :KK64:bu nasil oluyor futbol oynamiyoruz ki sonucta nolur sanki 1 kilo verse neyine yetmiyor:63:
Yani kac kg oluyor 2,5 mu gben gben :KK200:
Yakışıklı bır imzanı alırım artık:nazar:
Nasil basardigini soyle madem onu da yazalim bazi kisilere ders olsun ilham alsinlar:eek:
:tokat::tokat:
Askolsun sahnurum
Bunu hep yapmıyor muyummm:halay:
Şuan regl oldugumu ve 1 haftafır Ela ile uyumadıgım etkisini hiçe sayaraktı bu sonuç:KK49:

Sekerim biz bunu biliyoruz ama gben bilmiyordu ogrenmistir o da :KK53: ptesi +3 gelip cumaya -1 geldigin zamanlari unutmaduk:KK68:

Cansınnnnn:KK200:
Öğrencek ablası:halay:
:olamaz:
gben gben gel canım sarılalımmmm:KK60:
Kahve içersen ısmarlıyayım:KK50:

ne kahvesi ona kahve falan yok:kahve::KK11: ona soğuk buzlu bir su ısmarla sen:KK70::KK70::KK70:

Onu az önce içti yaaaaaa:KK70:

o zaman üzerine sıcak içmesin dişleri sızlar :KK70::KK70::KK70::KK70:
:tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:
Ben birsey icmeyim sagolun az once guclu bi tokat yedim de:sus:

Kaptanim ya :KK64:bu nasil oluyor futbol oynamiyoruz ki sonucta nolur sanki 1 kilo verse neyine yetmiyor:63:

Nasil basardigini soyle madem onu da yazalim bazi kisilere ders olsun ilham alsinlar:eek:

servey servey ile tanışmışsın? :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

ya bi başkadır o her pazartesi artı gelir kızar kendine hafta sonu kaçtı diye sonra cuma hoppp eksi tam büyücü:KK70::KK70::KK70:

Kızlar bugün resmen aç uyandım ve sanki sürekli açmışım gibi hissediyorum yaaa.:KK57:

toplight toplight senin söylediğin şeyi de yaşıyorum sanki bir boşluk var gibi oluyorum bazen yemeklerden sonra veya kahve saatimde falan. Senin sigarada olan şey bana abur cuburda oluyor. Sanki birşeyler yemem gerek bir boşluk var o aralarda:KK35: aradım merkezi yarın bana son bir destek seans yapacaklar. Ama şu kesin ki tatlı, çikolata...va gördüğümde canım istemiyor. Sadece bir boşluk hissi var. Birşey yemem veya içmem lazım gibi ama canım tatlıları fln da istemediği için ne olduğunu kestiremiyorum... Bu durum beni boşlukta bırakıyor. :KK64:

güldencim canım sana özendim öğle aralarında harıl harıl çalışan ben 45 dakikalık yürüyüş yaptım tempolu ve süper iyi geldi. :21:
artık her öğle aramda yürüyüşe çıkıyorum :KK71: kızlara ve hedefim haftaya 57 yi görmeden 56 yı görmek ahanda buraya yazıyorum arkamdamısınız :KK9::KK9:
Helal olsun canım arkadaşım. :KK200:Çok iyi yapmışsın öğlen yürümekle.
Tebrik ederim. :KK9::KK9:Ne güzel kilo verdin bu hafta canım. :KK200::KK200::KK19:

Kızlar bugün resmen aç uyandım ve sanki sürekli açmışım gibi hissediyorum yaaa.:KK57:

toplight toplight senin söylediğin şeyi de yaşıyorum sanki bir boşluk var gibi oluyorum bazen yemeklerden sonra veya kahve saatimde falan. Senin sigarada olan şey bana abur cuburda oluyor. Sanki birşeyler yemem gerek bir boşluk var o aralarda:KK35: aradım merkezi yarın bana son bir destek seans yapacaklar. Ama şu kesin ki tatlı, çikolata...va gördüğümde canım istemiyor. Sadece bir boşluk hissi var. Birşey yemem veya içmem lazım gibi ama canım tatlıları fln da istemediği için ne olduğunu kestiremiyorum... Bu durum beni boşlukta bırakıyor. :KK64:

toplight toplight sen ne durumdasın merak ediyorum. 3 günde nasıl bir fark gördün. Ne hissediyorsun, aklına geliyor mu? Gelse de canın istiyor mu? Meraktayım.
Canim sigaraya cok alismisim herseyin yaninda ya da sonrasinda
Mesela yemek yapiyorum bitince 1 sigara iciyordum simdi yemek bitiyo a bi sigara diyorum yok diyorum sonra o bosluk 1 hafta 10 gune gecer herhalde oyle umut ediyorum

@esd_04 ve besbb9 besbb9 en son etkinliginiz gecen cuma 1 haftadir takima hic ugramadiniz umarim gecerli bir mazeretiniz vardir degilse diskalifiye edileceksiniz haberiniz ola
Haklısınız ben mazeretimi belirtmiştim 2 haftadır işle ilgili gelişmeler var onları koşturuyorm misafirlerimi falan geldi bu hafta aktif olacaktım ama olamadm

bu arada artıda olan hanımlar özelden mesaj atabilir mi? ona göre bişiler ayarlayalım?

lydznp lydznp kuzucum seni medusaya emanet ediyorum, o çözecek senin ödemi dur medusa38 medusa38

@bluedolphin canım sanıyorum ki artıda değilsin dimi?

@prensesss016 kuzucum sende aynen devam et, bi önceki haftanın altı olsun inşallah.

@moni ablacım yoğunsun, gel artık özlüyoruz :KK200:

besbb9 besbb9 @esd_04 kızlar yoksunuz? artı gelmeyin bari ya.

nilsub nilsub @0zlem kuzumlarım siz aynen devam :)

balpamuk balpamuk canım sende de sıkıntı yoktu dimi? taşındın yerleşebildin mi?

gben gben canım sende durumlar ne? hastalıkla bıoğuşuyosun ama artıda mısın onu bi yaz hele, olmazsa sana yarına uygun bişiler yapalım.

morordek morordek bu hafta hiç tartılmadın, artı değilsin dimi? :KK48: (herkese yazıyom sende mecburi kilo vercen)

toplight toplight kaptaniçelerin en tatlışı, gözün aydın, sigara bitti gitti, kilolar da gidiyo zaten, artıda değilsin dimi?

@fancynancy menüler süper dünürüm, spor olmasa da menüyle kurtarıyosun, tartıldın mı bu ara?

servey servey kuzum sende durumlar ne? uğramaz oldun?

@sergerdan kuzum bdv de varsın bizde yoksun, hadi verdiklerin boşa gitmesin, gel motive ol.

@kaanin annesi gözün aydın canım, kalp atışını duymuşsunuz :anneadayı::KK200:

@zoey1616 prensesimizle yarışa girişiyomuşsun öyle duydum, bildirimler gelecek dimi? :KK48:
yok canım ben artı değilim 75.600 kilom

Bugün sabah çıkarken aceleyle dün akşamdan hazırladığım kahvaltılıklarımı buzdolabından almayı unutmuşum.
İşyerimde meyveli müsli vardı. BİM'den almıştım. Mecburen sütsüz olarak 2 kaşık ondan yedim. Ama içinde glukoz şurubu varmış, sonradan okuyunca yediğime pişman oldum. Yemiycem bir daha. :KK43:
Ara öğünde 3 tane kuru erik yedim.
Öğle yemeğinde ezogelin çorbası, ızgara çupra ve salata vardı. 1/2 limon yedim.
Sonra sade Türk kahvesi içtim.
Öğleden sonra ara öğünümde 1 kupa Açai-Ananas karışımı yeşil çay içtim. 3 tane kuruk erik yiyeceğim birazdan.
Akşam yemeğinde kıymalı ıspanaklı yumurtam var yine. Tadı çok hoşuma gitti, tekrardan yapacağım.
Ara öğünde de 1 fincan Türk kahvesi ve 1 fincan Açai-Ananas karışımı içmeyi planlıyorum.
Sevgilerimle.
Hepinize şimdiden mutlu haftasonları.:KK200::KK15:

Back
X