- 20 Ocak 2015
- 56
- 224
- 43
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #273.281
Bu arada hemen paylaşayım. Bu sabahki kilom 64.7! Hemen paylaşayım dedim.
Geçen Cuma 65.5’tim.
Tebrikler canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada hemen paylaşayım. Bu sabahki kilom 64.7! Hemen paylaşayım dedim.
Geçen Cuma 65.5’tim.
Memnun oldum Vesile’cim :) Bende iş hayatına dönersem 2. Ye cesaret edemem herhalde çok rahatlığa alışmadan 2. Yi aradan çıkarayım ama bu kiloyla asla hamile kalmak istemiyorum 100 kiloları tekrar görmekten korkuyorum. Bu arada takımdaki arkadaşların nicleri ile gerçek isimleri olan bir liste varmı elinizde? :)
Yemedim kaptanim ac ac uyudum
Takip etmiyorum kii reklam olarak cikti hain instagramSen arda turkmeni takipten vazgec ben dilarakocak ferrin batman onlari takip ediyom orda guzel smotie diyett tarifleri var
Canim hosgeldin arkadaslar bircok seyi anlatmis tanisma faslina gecilmis.Günaydın kızlar Takıma yeni girdim ve açıkçası ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz pek bilgim yokNasıl başlamamla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim Bu arada 33 yaşında, 1:72 boy ve 90 kiloyum. Yarışmadaki arkadaşlarıma başarılar dilerim
![]()
Seninle gurur duyuyorum yaaa. Birisi de beni mi imzasina yazsa, bakin nasil ise yariyorneee lahmacunmuhic sevmem
Canim cok gecmis olsun annecigine Allah acil sifalar versin onlar başımızın tacı
oohh super yapmissiniz canim temiz havada yurumek gibisi yok benim ogle aram 1 saat o yuzden 40-45 dk kadar yürüyebiliyorum ama inan o bile cok iyi geliyo pozitif enerjiyle donuyorum isyerine
yok yemek falan cis cos bitti cuma geliyo ona göre
boşver canim izleme sen onu
60 mıah canim yaaa sen benim ok gerimde kalmissin ben bu abah 57.7 geldim geciyomuyum seni ne
![]()
Bence takimda neler yedigimizdense neleri yemedigimizi yazsak daha cok gaza gelirizBu arada o kadar cok sinaniyorumki öyle seylerle bas ediyorumki galiba ben artik tatli bisey yeme istegimi kaybettim. Dun aksam is yerimde arkadaslar gozumun önünde 1 tepsi baklavayi devirdiler midelerine ben dönüp bakmadim
Hatta onlarda alistilar artik teklif bile etmedilerbenim hakkimida aralarinda pay edip yediler
![]()
Ortimmm inanmiyorumacıktım 1 hurma 2 kayısılı yoğurt yedim ama yemeyeydim iyiydi, eksiler hayal oldu işte
çok güzel olmuş eline sağlık, tadını da seviyosun sen, ben kesin yiyemezdim.
herkes smoothieci oldu basima, guzelce yiyin aksam yemeklerinizi aaaaDünki menümü yazıyorum arkadaşlar;
Sabah;
-küçük parça omlet
-lor peyniri, nar
-1 dilim ananas
-maydonoz, salatalık
Öğle;
-5 köfte (unsuz, ekmeksiz)
Akşam
-Yeşil Smoothie
Ortimmm inanmiyorumGec mi yattin cok mu erken yedin noldu sen yemezdinn
ben ac yatarken bisiler yedin haaa
![]()
bende o kafayla bi tabak kestane yemistim isteya o kadar etki etmez diye düşünmüştüm, salak kafam![]()
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar Takıma yeni girdim ve açıkçası ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz pek bilgim yokNasıl başlamamla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim Bu arada 33 yaşında, 1:72 boy ve 90 kiloyum. Yarışmadaki arkadaşlarıma başarılar dilerim
![]()
Sanırım artık ben de sevmiyorumneee lahmacunmuhic sevmem
![]()
İyiyim kaptanım çok şükür toparladım bugün. Dün gerçekten üzerimden kamyon geçmiş gibiydi, bugün iyiyim neyse kimorordek tatlim miden nasil oldu bugun nasilsin
Haşlanmış patatese verdim kendimi, tuzladım tuzladım yedimMuz ye canım. Haşlanmış patatesi tuzlayıp ye. Bol su iç.
Kahveye limon sıkıp yiyorlardı, iyi geliyor sanırım.
Dilerim bugün daha iyisindir. Sevgiler.![]()
iyilesmene sevindim mordak. Sen guclu caliskansin ki hocan bunu gormus ve isleri listelemis. Yaparsin merak etme.Selam kızlar
Ancak girebildim
Yine bir sınav görevinden sizlere sesleniyorum
Bugün baya toparladım kendimi, işe bile başladım gördüğünüz üzere.
Tez hocam ise yine bir yığın iş verdiSözde ara dönem tatiliydi ama çok fena yalan oldu. Haftaya dersler başlıyor
![]()
İnsanın bebesi geç kalkınca işte geç yatılıyor demek kibende o kafayla bi tabak kestane yemistim iste
Tamam gecti gitti, bir daha olmamasi icin ugrasalimmm ben cok gec yatiyormusum mesela bunu kesfettim. Biraz once cekecegim saatimi. Sen ne yapacaksin?
Evet hocamın hayat mottosu da bu sanırım: Ölünce dinleniriziyilesmene sevindim mordak. Sen guclu caliskansin ki hocan bunu gormus ve isleri listelemis. Yaparsin merak etme.
Dinlenmek mi? Ara tatil mi? Ölünce dinleniriz amaaaan hayat kisa napalim![]()
O uyuduktan sonra izleyebiliyorum diziyi, bir bolum 2 saat cok sacma yaa zaten artik sardirmaya basladim aralariİnsanın bebesi geç kalkınca işte geç yatılıyor demek ki![]()
Hoşgeldin canım
Ben de kaptan yardımcısıyım, 28 yaşındayım ve 9 aylık bir bebe de bende var
Araştırma görevlisiyim, doktoramı bitirmeye uğraşıyorum :)
Bu arada hedef kilon kaçtı canım? Kaydedeyim onu da.
Hoşbuldum canım :) Başarılar diliyorum inşallah kolay bir şekilde bitirirsin. Bende yüksek lisan yaptım tezsizdi ama. Dersleri bitirdim iş proje teslimine gelince orda takıldım kaldımHamileliktir çocuktu derken bitmedi okul
Bu yüzden tebrik ediyorum seni çocukla çok iyi bir iş başarıyorsun
ilk Hedef kilom 65 ikincisi 60
Bundan 6 yıl önce bu kilolardaydım inşallah yine olurum :)
hoşgeldin canımGünaydın kızlar Takıma yeni girdim ve açıkçası ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz pek bilgim yokNasıl başlamamla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim Bu arada 33 yaşında, 1:72 boy ve 90 kiloyum. Yarışmadaki arkadaşlarıma başarılar dilerim
![]()
bu hafta bomba gibi geliyorsun maşallah monicim annene gitmene ragmen hem diyet hem spor gayet güzel gerçi sen annnende hep d,ikkat ediyorsun dimi yazında tatilde öyleydin maşallah sanaselam pisicikler
dün geç vakit eve döndüm yazmaya fırsatım olmadı.annem de çok güzel 2 gün geçirdim,çok iyi geldi
pazar akşamı yağmura rağmen ablamla çıkıp 1 saat yürüdük,ben pek severim yağmurda yürümeyi
dün annem de biraz temizlik yaptımsonra ablamla İkea ya gittik annemin istediği bir kaç şeyi aldık .
2 gün de bol bol yürüyüş yapmış oldum.yediklerime de dikkat ettim kaçamak yokhatta dün forum istanbul da ablam hadi bir şey ler yiyelim dedikçe reddettim
ablam yemek sonrası kurabiyeyle çayını yudumlarken ben cappuccino içtim.akşam yemeği olarak annem de kıymalı patlıcan ve bir kutu aktivia yedim(kivilisi çıkmış baya hoş)
bu haftanın tek eksisi pazar günü regl olmam,ödem ve kilo artışımın nedeni de oymuşgerçi sibel söylemişti adet öncesi artışı var diye
![]()
hoşgeldin canım
ben Ayşe 47 yaşındayım,uzunca bir süredir buralardayım.diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum,her ne kadar bir kaç aydır 1 ileri 2 geri ilerliyor olsam da 112 den 83 lere düştüm.inşallah yaza kadar hiçbirimiz kilo sorunu kalmaz![]()
Hiç kıskanmadımGünaydın kizlar
Herkese benim gibi mutlu sabahlar diliyorum
Dünkü menüm
Sabah dukan krep+ peynir
Ara yesil cay
Öğle hindi füme+ yogurt aci biberli
Ara turk kahvesi+ süt
Aksam kendi yaginda tavuk kavurma+ yoğurt
3 litre su ictim
40 dk yürüyüş
200 ip atlama
Veeeee bu sabah itibariyle 57.7![]()
onların canına minnet.Bu arada o kadar cok sinaniyorumki öyle seylerle bas ediyorumki galiba ben artik tatli bisey yeme istegimi kaybettim. Dun aksam is yerimde arkadaslar gozumun önünde 1 tepsi baklavayi devirdiler midelerine ben dönüp bakmadim
Hatta onlarda alistilar artik teklif bile etmedilerbenim hakkimida aralarinda pay edip yediler
![]()