- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.721
Kız turşu diyorum. Altı üstü azıcık 1 turşu yedim. Aman h.sonu cumaya kadar bisey olmaz dedim. Ama yeşil içecekler kurtardı beni. Dün yine 100gr artıdaydım.Sen de içmeyi ver tereyağlı kahve
Ya o kadar yeşil içeceğe hayret
Ben 3 gün yedim. 3.gun aldı başını gittiEvet canım artı olmaktan iyidir
Dun öğlen yedim yoğurtlu kabak dedim ya
Günaydınlar.
Ben çarşamba gelmiştim çarşambadan beri -200 gram.
Çarşamba 92.0 kg
Bu gün : 91.8 kg
Fark : 200 gr
Hastalık olarak bir şey kalmadı ama dediğim gibi iştahım bir gitti, henüz gelmedi. Üzerimdeki yoğunluk ve stresin de etkisi olabilir tabi bu iştah meselesinde.
Sağol kaptanım, ben de onu diyecektim bugün liste ile ilgilenemem diye
9 aylık oldu :)
Emeklemiyor. Kendi başına henüz yürüyemese de ellerinden tuttuğumuzda evin içinde dört dönüyor :)
Sefa Doğanay Canan Karatay'ı taklit etmiş ya, bugün videosunu izledim. Orada demiş çaya tereyağı katın diyeSen de içmeyi ver tereyağlı kahve
Ya o kadar yeşil içeceğe hayret
Bende öğlene yapayım kabak yemeği yanına da yoğurt hımmmKız turşu diyorum. Altı üstü azıcık 1 turşu yedim. Aman h.sonu cumaya kadar bisey olmaz dedim. Ama yeşil içecekler kurtardı beni. Dün yine 100gr artıdaydım.
Bu iyi hali
Ben 3 gün yedim. 3.gun aldı başını gitti
Dün buraya da attı gben di galiba gördük ondan çıktı tereyağlı çay kahveSefa Doğanay Canan Karatay'ı taklit etmiş ya, bugün videosunu izledim. Orada demiş çaya tereyağı katın diyeİzleyince çok güldüm.
Oooo monişim süpersin
Tebrik ederim moniiişşş, tek kelimeyle mükemmel
yaaa gercekten miiTatlim tartinin pili ilk degistiginde hatali sonuc verebiliyor. Birazdan tekrar tartil.
Dün kac kiloydun??
Bunlar cok siradan yaa daha carpici bisey bulursunuzz yaraticiliginizi kullanin atis serbestgben bir imza seç aşağıdan.
Son hafta kilo veremedi(ki bu eksik bilgi olur. kilo verememek sabit gelmek demek olabilir.Tercihen bunu seçme )
Zayıflama yarışmasında 800gr aldı(Evet bence bu daha uygun )
Ne deseniz haklisiniz
Bende kestanenin yarattigi faciadan kurtulamadim neyse ki pztsiden bugune vermisim azcikKız turşu diyorum. Altı üstü azıcık 1 turşu yedim. Aman h.sonu cumaya kadar bisey olmaz dedim. Ama yeşil içecekler kurtardı beni. Dün yine 100gr artıdaydım.
Bu iyi hali
Ben 3 gün yedim. 3.gun aldı başını gitti
Dun tartilmamistim ozlemim ya ama carsamba 68.8dim dogru olabilir tartiTatlim tartinin pili ilk degistiginde hatali sonuc verebiliyor. Birazdan tekrar tartil.
Dün kac kiloydun??
Tebrikler canım :)
tebrikler canım darısı hepimizin basına
çok çoookk aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?