- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.681
canım ben spor yaptıktan sonra tartıldıgımda hep 100gr fazla çıkarım. Keşke yürümeden tartılsaydınGünaydın kızlar..
Yürüyüse cıkıyorum gelince tartılır ve paylaşırım..
artık işin sırrını çözdumya acele etmem canım hedef yakın artıkAzar azar canım. Aceleye gerek yok. Hızlı kilo vermekten ziyade kalıcı kilo vermek lazım.
ayyy balık ekmek miEvet haklısın. Ama 75i görmem gerekti. 14subata 1 hafta var ve benim 74lü bi kiloda olmam gerek. 19unda kızımın doğum gününe de 73lü 23 nisan eşimin dogumdoğum günü 65 diye ben devam eder gidermişim
Aslını sorarsan ben tarihli hedefler yerine sadece hedef koyma taraftariyim. Tarihi tutturamayinca motivasyonumu kaydediyorum. Onun için hedef olsun bana yeter
Bu hafta yine turşu kurbanı böyle oldum. Bu h.sonu faydalı bile olsa bana zararlı şeylerden uzak duracağım.
Yarın eminonune gideceğim. Balık ekmek turşu olmazsa eminönüne gittim de denmez ki
Tebrikler tatlim mezuniyeye adim adimGünaydın kızlar
Geçen hafta 58
Bu hafta 57.4
Bu hafta gecen haftaki kadar iyi veremedim maalesef ama uzun zaman sonra bu kiloya indim ve resmen vuCudumla mücadele ediyorum. Artık gramm gram gidicek
Kabagi nasil yiyorsun tatlim yemegini mi yapiyorsunAy doğru unutmuşum. Şimdi nasılsın?
Ruh öküzüm 3gundur kabak yiyorum. dün öğlende yedim bagairsaklarimi bile atacağım artık. Bi dene bence
balık ekmek alıp balığını yiyebilirim ama turşucanım ben spor yaptıktan sonra tartıldıgımda hep 100gr fazla çıkarım. Keşke yürümeden tartılsaydın
artık işin sırrını çözdumya acele etmem canım hedef yakın artık
ayyy balık ekmek miemin önümü beni de götür istanbula gelince yapmaktan en çok hoşlandığım şey eşimin başının etini giyiyorum emin önüne gidip balık ekmek yiyip dönelim diye bosver canım balık ekmek tursusuz olmaz göm gitsin
aslında kerevizde koyup vicdan çorbası yaptım. rendeledim kavurdum az su ekledim. corbadan ziyade sulu yemek gibi oldu. suyundan tanesinden yedim. blender ile çekip çorbada olabilirdi ama ben böyle seviyorum diye bozmadım.Kabagi nasil yiyorsun tatlim yemegini mi yapiyorsun
Elinize saglik monim cok guzel bir hareket baslatmissiniz
Ooo kiz betus ozlemisiz seni kuzum kac kg oldun 42 beden hayalinse tatlim
Ooo kimler gelmiş :)
Bu sefer kaç günlüğüne geldin
Oooo.... monişim analiz süper. Iyi çalışmışsın. Ellerine sağlık
Günaydınlar
Müthiş yoğun günler geçiriyorum, yetiştirmem gereken çok şey var
Herkese bol eksi diliyorum
Haklısın canım. İnşallah. Hep birlikte olsun.O 1 beden küçükte çok kalmayacaksın canım. Çok alışveriş yapma. Daha küçüklerini alacaksın yakında
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın.canim senin adina cok sevindim emeklerinin karşılığını alıyorsun
evet canim zor bi diyet ama daha once 3 gun yapmisligim var. Aclik degil ama bas agrisi oluyor bende. Ama yinede deger bu sefer bir gun yaptım. Çünkü suan ne kadar az yesemde vermem cok azaldi hedefe ulasmaya calistikca. Hizlandirmak icin biraz sasirtmak istedim. Yarin yine normal beslenicem
yok canim yaaa bisey olmaz bünyeler alıştı artik diyete
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın. Aynı güzel dilekler benden sana. Sevgiler.Tebrikler, ne kadar hafif menü ve yürüyebilmen harika! Yarın güzel eksilerle geleceğine eminim. :)
08.02.2018, Perşembe gününe ait menümde kaçamak yok canımkaçamaksız 16 güne katılan pisicikler,
gün sonu menülerinize gün olarak kaçamak var/yok ekleyiniz
Iyi ettin bacım. Bende sana yetiştim sayılır. Beraber 65 yollarına düzeriz gaariiiyok gı yatılı geldim :) 65 olana kadar burdayım gayrı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?