Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gitmiyor canım ya ,her gün tartıda hayal kırıklığı yaşıyorum:110:78 de inan gözüm yok 79,9 bana yetecek,hiç görmedim ki ben onu yıllardır:KK42:

aminnnn:dua::dua::dua:
monim tatlım öncelikle geçmiş olsun sana ne diyeceğim senin 79,9 hesabı beim de 72 ve altına bi türlü inmiyor cumaya kadar tartılma tatlım yaa bozma moralini sen diyetine sağlam bir şekilde devam et sporu da yap cuma ya göreceksin canım
o 79,9 u

kızlar Gmail tabloyu şubat sonuna kadar uzattım. sporlarınızı ekleyin lütfen.
Özlem ve Gülden haricinde kullanam olmadığına göre kimse spor yapmıyor demek ki. Bunu da hatırlatayım.:sinirli::sinirli::sinirli:
Ölçüler tablosunun da zamanı gelmiş. Yeni ölçüler alınıp girilsin. Kendimizi kontrol edelim. Ne yapmışız nereye gelmişiz değil mi:KK76:

kızlar Gmail tabloyu şubat sonuna kadar uzattım. sporlarınızı ekleyin lütfen.
Özlem ve Gülden haricinde kullanam olmadığına göre kimse spor yapmıyor demek ki. Bunu da hatırlatayım.:sinirli::sinirli::sinirli:
Ölçüler tablosunun da zamanı gelmiş. Yeni ölçüler alınıp girilsin. Kendimizi kontrol edelim. Ne yapmışız nereye gelmişiz değil mi:KK76:
:KK5::KK200::KK200: Tamam canım arkadaşım. Eline sağlık. Tabloyu güncellemişsin.:KK19::KK200::KK200:
Akşam ölçülerimi alayım tekrardan. :KK15:

canım öncelikle alışverişi ona göre yapman gerekiyor mesela şu an evde ne malzeme var sen onu söyle sana menü oluşturalım daha sonra pazar alışverişi market alışverişi yaptırırız sana
okula yürüyerek gidip gelmen gayet güzel spor olarak en kolay ve masrafsızı ip atlamak acaip vücudu da toparlıyor
Aslında bugün alışveriş yapabilirim .Evde domates patates biber filan var. Çok fazla sebze yok. Bugün alıcam okuldan dönerken işte

Bende cok uzuldum maalesef :KK43:

Hem ne komplo. Neyse ki evdeki herkesin kilosu 10kilo az veya coktu tarti bozulmus:KK53: Annem sabah aksam ustune cikarsan olacagi buydu dedi ihale bana kaldi:KK70:

Bende cok begendim bana cok yakisir:KK8: Ortim sana da yakisir bize hemen kep lazim:KK5:

Yuruyusu ruyamda goruyorum artik ozledim 2 saatlerimii:cry:

Ben misafirlikteydim cortladi tum gunum totom yer gormedi:confused:

Bende mecburiyetten tartilamadim meraktan ölüyorumm.

ohh yarasinnn:KK73:

Yaaa ne sahane bir histir buuu:KK11: cok kiskandim :KK11:
Yarin takima geldigimde "ay bu incecik olcak hanim da kim" diye arkamdan konusur gibi yapin mitivi oluyum:KK19:

25 nedir yaa, bu sayiyla tek bagdastirdigim 5in karesi olmasi, 25 diye beden mi olur:KK53:

Kaptanim kepini sana versin servey yarismaya geri girsin:KK48:

Yine bir gizemli hallerr:KK11: Bu sirlari bizle paylasmiyorsun sonra tartida 78 kilo cikiyorum:KK53:

Boyumun olcusunu aldigim icin olabilir mi:deli: Bir derede iki kere yikanilmaz:KK70:

Centik centiktirrr diig mi moni moni . Bittin sen:KK62:

Bana daa bana daaaa:KK3:

:KK70::KK70::KK70:
Kız ne gızemı menum falan yok
Ip atlıyorum kac zamandır onu da bıraktım dıkkat edıyorum sadece
İlk kez bu hafta bısey denıyorum heves ettım
O kadar

Günaydınlarrr.
Kızlar ben affınızı isteyecdğim.
Okul çocuk ev hepsi bir arada yetişemezken bir de takıma girmek benim için değilmiş. Çünkü bursya vakit ayiramıyorum.
Size de haksızlık yapmak istemiyorum.
Yazın benim için uygun takım.
Kızlar hakkınızı helal edin

hımmm... o zaman yemek yapmayı öğreneceksin bebeğim :KK48:
aslında zor değil. Mesala ıspanak al. bol bol yıka. en az 6-7 su ama. sonra doğra at ocağa. tuz karabiber 1yk sıvı yağ koy. kısık ateşte yumuşasın, suyunu çektir. sonra üstüne kır yumurtayı al sana hem sebze hem protein. işime kapya biber koyabilirsin. Ben bazen küçük bi havuç rendeliyorum. şeker yerine ıspanağın kirt tadını alsın diye.
kabak hazırlaması pişmesi 10-15dklık bi yemek. sen yeterki 3 öğün bulgur yeme :KK66: istediğin yemeği söyle biz tarif veririz. en basitinden.
Ben çalışan ve 1saatte 3çeşit yemek + salata yapman biri olarak en hızlı tarifleri bilirim :KK45::KK45::KK45::KK45:

Yaa çok teşekkürler :KK36: ıspanak yapıcağımı çok sanmıyorum ama kabağı denicem :KK48:

Aslında bugün alışveriş yapabilirim .Evde domates patates biber filan var. Çok fazla sebze yok. Bugün alıcam okuldan dönerken işte
Patatesin içinde nişasta var. Soğukken glisemik indeksi 57yken sıcak patates 100e yakın. 100 zaten şeker. Yani şekeri hızlı yukselttigi için ve nişasta olduğu için tüketmemekte fayda var. Ama canım çok çekti yemek istiyorum dersen 1dilim ekmek yerine 1 orta boy patates (soğuk) tüketebilirsin. Öğrencinin demirbaş proteini yumurta. Arada tavuk balık tüket ama. BiM de 7yada 9tlye dondurulmuş uskumru var. 4adet fileto. Fiyatı da çok uygun. Tavsiye ederim. Öğrenci ziyafeti yaparsiniz:KK66:

Olayy olayy olayyyyy:KK9: senin takima ihtiyacin yok bizim sana ihtiyacimiz var :KK36:bu gorsel devam ettirir artik mitivisyinimiziiii:KK31:

Gunaydinnn

Canim bizim hatunlar simdi sana sipsak hazirlanan yemekleri soylerler. Ama proteini unutma her gun mutlaka yumurta yemelisin. Ete ulasmak pisirmek biraz daha zor ama yumurta en az 1 ogununde mutlaka olsun:KK68:

o et benim disimin kovuguna yetmez:KK53:

Maasallah ne akdar azimle guzel devam ediyorsun :nazar: Darisi basimaaa.:KK19:

Aynen haklısın .Bundan sonra proteini eksik etmicem menümden:KK48:

Back
X