Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cumaya kdr haftaıcı boyunca bısey denıyorum bugunum basarılı bakalım inş guzel etkı alcam :halay:
Bizi de bilgilerdir. Ne deniyorsun?
Bu hafta yarısalım dedıgımde gben gben den bır atak beklemiştim ama cicimden ses çıkmadı nıye kı laaaaaa:KK45:
Senden korktu bence :-):-):-)
Ayy bana da bir gün diyeceklermi seni tanıyamadık diye :mad: :)
InşALLAH canım seninde iyi yönde tanımadığın günlerin olur :-):-)
Sizi tanıyamadım ben yaaaa cok degısmıssınız
Gercektennnnn:KK45:
O gun bugundurr:KK45:
:KK70::KK70::KK70:
Bende cok uzuldum maalesef :KK43:

Hem ne komplo. Neyse ki evdeki herkesin kilosu 10kilo az veya coktu tarti bozulmus:KK53: Annem sabah aksam ustune cikarsan olacagi buydu dedi ihale bana kaldi:KK70:

Bende cok begendim bana cok yakisir:KK8: Ortim sana da yakisir bize hemen kep lazim:KK5:

Yuruyusu ruyamda goruyorum artik ozledim 2 saatlerimii:cry:

Ben misafirlikteydim cortladi tum gunum totom yer gormedi:confused:

Bende mecburiyetten tartilamadim meraktan ölüyorumm.

ohh yarasinnn:KK73:

Yaaa ne sahane bir histir buuu:KK11: cok kiskandim :KK11:
Yarin takima geldigimde "ay bu incecik olcak hanim da kim" diye arkamdan konusur gibi yapin mitivi oluyum:KK19:

25 nedir yaa, bu sayiyla tek bagdastirdigim 5in karesi olmasi, 25 diye beden mi olur:KK53:

Kaptanim kepini sana versin servey yarismaya geri girsin:KK48:

Yine bir gizemli hallerr:KK11: Bu sirlari bizle paylasmiyorsun sonra tartida 78 kilo cikiyorum:KK53:

Boyumun olcusunu aldigim icin olabilir mi:deli: Bir derede iki kere yikanilmaz:KK70:

Centik centiktirrr diig mi @moni . Bittin sen:KK62:

Bana daa bana daaaa:KK3:

Bende sizi tanıyamadım. Yenisiniz galiba:KK70::KK70::KK70:
İyi geceler kızlar
öğlen: 4 kaşık bulgur pilavı, ayran
akşam: 5 kaşık bulgur pilavı , salata 2 soda ,1 türk kahvesi

1 lt su , spor yapamadım :KK43:
Bu menü ile kilo veremezsin güzelim sen:KK64:
Öğlen ve akşam kh. Sebze olarak sadece salata protein olarakta ayran var. Kahvaltı yok, su 2.5-3lt olmalı.
Tatlım sen kendini tanıtmışsındır mutlaka ama kusura bakma ben hatırlayamadım. İş, güç, okul vs durumu nedir? Ona göre sana menü önerilerin de bulunabiliriz. :KK66:

Günaydın Özlem:KK60:
Günaydın kizlar:KK15::KK200:
:KK15::KK15:
Canım ben de listeme basladım. Takılırsak yine hep birlikte biseyler yapariz.
Ama smoothie hosuma gidiyor. Duruma göre bazı aksamlar onunla gecistiririm.:super:
Senin sporlar ne alemde?? Bu ara yapmiyorsun sanki!! :KK6:

Benim küçük kadar korkmasın :KK70: banyo yaparken bile asla yüzüne su deymeyecek hatta bir iki alışsın diye seninki kadarken yüzünede su deydirdim ( bak tuttum demiyorum sadece çok az deydirdim :KK70: ) anam bir başladı bağırmaya imdatttt yetişin adam öldürüyorlar ölüyorummm diye :KK70: :KK70: :KK70:
Her banyo yapmamız kabus gibiydi ama yazdırmaya gitmeden önce istersen bir gidip bak çocuk seansında nasıl öğretiyorlar diye :KK66: ben direk durumu izah etmiştim hani felaket su korkusu var ablamızda böyle bir durum oldu hani burda da varsa hiç yazılmayalım diye :KK66:
Çok çok güzel ilgilendiler sağ olsunlar halada hepsiyle ayrı ayrı ilgileniyorlar hatta ilk 4 grupta ( 1, 2 , 3 diye yükseliyorlar alıştıkça ) hocalarda suya giriyor çocuklara anında müdahale etmek için :KK66: ayriyetten birde bazı gruplarda can güvenliğinden hariç devamlı havuz etrafında dolanan hocalarda var :KK66:

Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama eğer İstanbuldaysan Belediye tesislerini tavsiye ederim ( okmeydanındaki hariç ablamızı orada attılar havuza :KK70: )
Hem temiz hemde haftada 2 bedava :KK66: eğer eğitime almaya değer gördükleri olursada 3 - 4 ayda bir hocalar yüzme Akademisine alıyorlar oda haftada 4 gün bedava :KK66: Belediye takımlarının yüzme antrenörleri de gelip ara ara izliyorlar ve beğendikleri varsa belediye takımı adına yarışmak üzere lisanslı yüzücü olarak özel eğitiyorlar :KK66: oda beleş :KK70:

Bende diyorum bu hatun kiminle cumadan beri tartışmıyor neyi yutuyor diye :KK70: sonra jeton düştü :KK70:

Helall sana Ayşemmmmm valla yaaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Bende bu ara koşuyorum :KK70: ama ancak tuvalete :KK70:
Nasıl bir şey anlamıyorum birden bastırıyor ve ben resmen tutmayın beni diyerek koşmaya başlıyorum :KK70: bakalım sonuçlara ne diyecek doktor :KK48:

Bu arada kaçamaksız devam ama her an herşey olabilir dermişim :KK70: yine bir can sıkıntısındanmıdır nedir canım birşeyler istiyor gibi ama ne istediğimi de bilmiyorum :KK70:
[/QUOTE]
Hızlı yazarken telefonun azizliğine uğruyorum işte Allah'tan sonradan yazdıklarımı okuyorum da düzeltiyorum :KK66:yoksa kızlar bütün gece düşünücek:KK70:bişeymi kaçırdık acaba diye :KK70:
Kızlar biz dün damat bohçası götürdük yaa... beni gören herkes tip mide ameliyatı mi oldun diye sordu :KK70::KK70::KK70:
Bende tabiki sağlıklı beslenip spor yapıyorum dedim.
Masa öyle doluydu ki o poğaçalar börekler keteler aman ALLAH'ım öyle güzel görünüyorlardı ki. Ama ben yeşil mercimek salatasi yedim sadece.
Iclerinde beni tanımayanlar oldu.:KK70::KK70::KK70:
çok mutlu oldum senin adına aysecim ve çokta merak ettim öncesi sonrası halini demek ki baya bir fark var arada

Cumaya kdr haftaıcı boyunca bısey denıyorum bugunum basarılı bakalım inş guzel etkı alcam :halay:
inan merakla bekliyorum sonucunu ve tarifini

Günaydın kızlar.. :KK3:

Günaydın Özlem:KK60:
Günaydın kizlar:KK15::KK200:

günaydın kızlar bol eksildi bir gün olsun inşallah hepimiz için:dua::dua:

Dünkü menüm bu arada
Sabah
1avuç beyaz leblebi
3hurma
Ara
Yeşil çay
Öğle
1.5 lahmacun +ayran
Ara
1hurma
Yeşil çay
Aksam
Haşlanmış brokoli yoğurtlu ve pul biberli

2.5 lt su
40 dk 500 kalori tk500
Sabah işe geç kaldım kahvaltı edemedim onları da cebime atmıştım simit poğaça yemektense onları atıştırdım

günaydınlar :)
dünkü menüm;

sabah kepek ekmeğine peynirli tost

ara tük kahvesi

öğlen patlıcan yemeği bir dilim ekmek

ara elma

akşam 4 köfte yanına çok az patates

ara bir muz

acilen iştahıma birşeyler yapmam lazım kızlar bu ara fena açıldı hayır regli dönemim de değil neden böyle oldu anlamadım o_O

:KK15::KK15:
Canım ben de listeme basladım. Takılırsak yine hep birlikte biseyler yapariz.
Ama smoothie hosuma gidiyor. Duruma göre bazı aksamlar onunla gecistiririm.:super:
Senin sporlar ne alemde?? Bu ara yapmiyorsun sanki!! :KK6:
Bu aralar enerjim çok düştü. Son sebze ve smoothiden mi bilemedim. Şimdi o enerjimi toparlamam lazım. Akşamları 10 olmadan sızıyorum. 1-2güne başlarım yine intervallere+ip atlamalara. Bu hafta regli haftam birde. 2gundur başım da ağrıyor. Geçer hepsi gireriz düzene;)

Senin kilo durumun ne alemde?? Gitti mi artılar?? ifadeni alalım..:duduk:
Ben de dün 1 kilonun üzerinde artıydım.
Eksi gelmek için elimden geleni yapacagım..:duduk:
Tartilamadim hala, babam tartiyi tamir edecegini iddia etti:KK53: Olmadi persembe yeni tarti alcam:skandal:Ama iyiyim bence, centiksiz devam ediyorum:super:
Sen her turlu iyi olursun ozlemn spor basyardimcinn. Ben bi de bu hafta 3 calla yaptim Cumaya kadar 2 daha yapsam ne isterim:halay:
günaydınlar :)
dünkü menüm;

sabah kepek ekmeğine peynirli tost

ara tük kahvesi

öğlen patlıcan yemeği bir dilim ekmek

ara elma

akşam 4 köfte yanına çok az patates

ara bir muz

acilen iştahıma birşeyler yapmam lazım kızlar bu ara fena açıldı hayır regli dönemim de değil neden böyle oldu anlamadım o_O
Canim cok guzel menun, hic anlamadim istahinin acildigni:KK9: Tatli istegin icin tarcinli su icebilirsin kizlar yazmislardi.
Bu aralar enerjim çok düştü. Son sebze ve smoothiden mi bilemedim. Şimdi o enerjimi toparlamam lazım. Akşamları 10 olmadan sızıyorum. 1-2güne başlarım yine intervallere+ip atlamalara. Bu hafta regli haftam birde. 2gundur başım da ağrıyor. Geçer hepsi gireriz düzene:KK66:
Regl olacak olmanin etkisi vardir:KK36:

Merhabalar Arkadaşlar,
Dün yediklerim şöyle:
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim light beyaz peynir
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 3 ızgara köfte, domates, biber, az miktarda piyaz (yağsız)
Ara Öğün: 1 yeşil elma
Akşam: Haşlanmış yoğurtlu biberli karnabahar, zeytinyağlı havuç, patates, kapya biber, fasulye yemeği
Ara Öğün: 1 fincan Türk kahvesi
* Su: 3 lt
* Spor: Dün Doris'in squatgirl uygulamasında Karın Challenge'ı (ABS Challenge) başladı. 21 günlük challenge'ın ilk gününde şu egzersiz videolarını yaptım:
"Tek yürüyüşle 200 kalori yakıyoruz" videosu (35 dak)
"En etkili alt karın eritme egzersizleri" videosu (18 dak)
Gün içerisinde de yürüyüş yaptım. Gün sonunda 10032 adım oldu.
Kaçamaksız ve bol sporlu bir gün geçirdim. :KK76:
Sevgiler hepinize. Gününüz güzel geçsin. :KK36::KK200:

Bizi de bilgilerdir. Ne deniyorsun?

Senden korktu bence :-):-):-)

InşALLAH canım seninde iyi yönde tanımadığın günlerin olur :-):-)

Bende sizi tanıyamadım. Yenisiniz galiba:KK70::KK70::KK70:

Bu menü ile kilo veremezsin güzelim sen:KK64:
Öğlen ve akşam kh. Sebze olarak sadece salata protein olarakta ayran var. Kahvaltı yok, su 2.5-3lt olmalı.
Tatlım sen kendini tanıtmışsındır mutlaka ama kusura bakma ben hatırlayamadım. İş, güç, okul vs durumu nedir? Ona göre sana menü önerilerin de bulunabiliriz. :KK66:

Ben üniversite ikinci sınıfım , evde genelde ev arkadasım yemek yapmıyor , ben de çok bilmiyorum yapmayı o yüzden genelde dışarıdan yiyorduk . Şimdi dışarıdan da söylemeyince aç kalıyorum ya da yemek yaparsam fazladan yapıp bir iki gün öyle idare ediyorum :KK53:

İyi geceler kızlar
öğlen: 4 kaşık bulgur pilavı, ayran
akşam: 5 kaşık bulgur pilavı , salata 2 soda ,1 türk kahvesi

1 lt su , spor yapamadım :KK43:
tatlım ayşe arkadaşımız da söylemiş bu menü zayıflama yarışmasındaki birine hiç uygun değil çünkü hiç sağlıklı değil
sabah kahvaltısı yok
ara öğün yok öğlen ve akşam sadece bulgur pilavı var tek yönlü beslenmeye girer
artı su miktarı çok az bir de 20 yaşında olduğun düşünülürsa en çok sporu senin yapman lazım okula yürüyerek gidebilirsin eve dönüşte 1-2 durak önce inebilirsin

Back
X