Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlarrr.
Kızlar ben affınızı isteyecdğim.
Okul çocuk ev hepsi bir arada yetişemezken bir de takıma girmek benim için değilmiş. Çünkü bursya vakit ayiramıyorum.
Size de haksızlık yapmak istemiyorum.
Yazın benim için uygun takım.
Kızlar hakkınızı helal edin
canım arada bir de olsun eğer uğrarsan ilk sayfadaki bilgilerini silmeyeyim ne dersin fırsat buldukça gelirsin hem de kopmazsın diyetten

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

Takım kaptanı: @toplight
Kaptan Yardımcıları : @morordek ve @inatettimolacak

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise listeye girecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

Üye IsmiBaşlangıç KilosuBaşlangıç TarihiHedef KilosuMezun Olabilecegi KiloNot
moni10310.01.20136068,6Listedeki üye
prensesss0165915.02.20135354,2Listedeki üye
0zlem74,201.06.20136970Listedeki üye
nilsub8215.02.20165862,8Listedeki üye
wendigo68,125.08.20165759Listedeki üye
toplight7713.10.20166567,4514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrildi
fancynancy8620.02.20176770,8534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrildi
lydznp9223.02.20177074,4Listedeki üye
bluedolphin97,803.10.20176773,1Listedeki üye
besbb979,828.11.20177071,9Listedeki üye
gben7006.12.20175860,4Listedeki üye
esd_0492,627.12.20176570,4Listedeki üye
balpamuk68,107.01.20185860Listedeki üye
whitedaisy849006.02.20186570Deneme sürecindeki üye
Zynpelf389207.02.20187074,4Deneme sürecindeki üye
morrigann60,310.02.20185253,7Deneme sürecindeki üye
Listede cok guzel olmus elinize saglik kaptanim

bugünden itibaren menümüyazayım.kurallarda spor diyor varmı takip ettiğmiz bişey onuda bildirecekmiyiz
evet tatlım menünü yaz takip ettiğimiz bir spor yok ama min ne kadar spor yapıyorsun öğrenci olduğun için yürüyüş senin için çok kolay bol bol yapabilirsin
ne kadar su içiyorsun onu belirteceksin canım bu arada haa bir de dışarda yapamam dersen evde leslie jillian gibi videolar var

selam pisicikler:KK3:
fena yamulmuşum pek uğrayamıyorum:kahve:
geçecek inşallah sabır:KK51:
ödem yapmıyım diye yeşil çaya yüklendim,yarın diyetisyenime gidebilirim umarım:kahve:arabaya inip binmesi sıkıntı kasisler bozuk yollar canımı yakıyor:ruh:
sıkıldım:KK34:
İnşallah yarına daha iyi olursun monişim :110:

evet tatlım menünü yaz takip ettiğimiz bir spor yok ama min ne kadar spor yapıyorsun öğrenci olduğun için yürüyüş senin için çok kolay bol bol yapabilirsin
ne kadar su içiyorsun onu belirteceksin canım bu arada haa bir de dışarda yapamam dersen evde leslie jillian gibi videolar var
sanırım grubun kaptanı sizsiniz.ben öğrenci değilim.evli ve 3 cocuk annesiyim memurum.
daha evvel evde leslie yapmışlığım var.ozaman yarın sabah tartılıp bende paylaşayım sonrada menü spor.hatt menü spora bugün başlayım

sanırım grubun kaptanı sizsiniz.ben öğrenci değilim.evli ve 3 cocuk annesiyim memurum.
daha evvel evde leslie yapmışlığım var.ozaman yarın sabah tartılıp bende paylaşayım sonrada menü spor.hatt menü spora bugün başlayım

AA hiç kendini tanıtmadın o zaman sen? Bende nedense öğrenci sandım seni, M morrigann yüzünden herhalde :)

Kedisever ama kedisiz misin sen :)

gülden cim öğleyin parkurdaydım 45 dk yürüdüm ama sen yoktun sanırım baktım çünkü çevremdekilere
Bugün yürüyüş parkuruna gelemedim canım. Bir arkadaşımla öğlen dışarıda biraz yürümek için sözleşmiştik. İşyerinin çevresinde dolaştık.
Bir gün önceden sözleşelim, buluşup birlikte gidelim yürüyüş parkuruna. :KK200::KK200::KK19:

AA hiç kendini tanıtmadın o zaman sen? Bende nedense öğrenci sandım seni, M morrigann yüzünden herhalde :)
ayy bende seni öğrenci diye düşünmüşüm tatlım evet takım kaptanı benim neyse sen kendini bize tanıt o zaman ben kaptanım kamuda çalışıyorum 46-47 yaşındayım (daha girmedim ay olarak ) 2 çocuk annesiyim

Back
X