- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.481
Benimde yaram. Hatta herkeste yara olmalı bu. Yok yani çocuğa ayrı kadına ayrı hayvana ayri diye düşünmeden bu ceza otomatik idam olmalı. Hadım diyordum bir ara ama yok sonra bu manyaklar hadım oluncada intikam için doğrarlarO değil de şu çocuk istismarı olaylarına dayanamıyorum artık, ne yapılacaksa yapmaya hazırım, yüreğim yanıyor gerçekten
Ama bu olaylarda ortaya çıkan provake olaylardan korkuyorum, çıkarız sokağa da amacı anlaşılsa ah.
Gerçekten bişeylere ön ayak olmaya, sosyal medyadan yaymaya hazırım, yeterki gerekli cezaları alsınlar..
Yok kız o arsız kademesindeay canımmmm sen üst kadememiydin yok canım yok ben sana bişey demedim
Eki Görüntüle 2112090
Ne sandin
Ben aslinda en ust kademeyim ama kimse bilmez, kadinlar klubu benim aklima gelmistiKazen acinca neeeyyyse dedim Takima da kaptan olurdum ama vaktim yok naparsin hep bi mesguliyet
Sen korkma o topuktan vurmak isterse ben seni bulur önüne koyarım. Hem topuktan vurmak için gitmez o bi yere. Ayağına çağırıp vuruyor
ilahi alemsin
nilsub gelsin gelsin
Ben hatırlamıyorum o topuktan vurdurma olayını; ama kıyamaz o hiçbirimize. Belki topuğa doğru nişan alıp dansettirirİyi kalori yakarız o zaman. İp atlamadan fazla kalori yakarız vallahi.
Ebeni bana verinonu iptal ettim
herkes kendine orti seçecekmitivi önemli
Bence toplanın buraya gelin ben size kuzu keserim tavuk çeviririm bol bol organik yumurta yersiniz sp günü yaparız ohh sütü inekten sağıp yoğurt yaparız gelmeyen pişman olurilahi alemsin
nilsub gelsin gelsin
Ben hatırlamıyorum o topuktan vurdurma olayını; ama kıyamaz o hiçbirimize. Belki topuğa doğru nişan alıp dansettirirİyi kalori yakarız o zaman. İp atlamadan fazla kalori yakarız vallahi.
Ben olayım ıstersennnKim beni orti alacak
Nisan almaksa tamam aman isabet ettirmesinnnilahi alemsin
nilsub gelsin gelsin
Havali sey senii demek bilekligin varrEki Görüntüle 2112108
Canlı yayına devam :) şimdilik 6000 adım saydı telim, bilekliğim olsaydı gün içi kaç oldu bilirdim.
Ask olsun moni ya, hicbiseyim yoksa 10senelik uyeligim varo da çömezden hallice
yönetimi sana yazayım ben:
kaptaniçemiztoplight melekleri @morordek & @inatettimolacak
Ee hak ettim o zamanseni cız resmi paylaşmaktan yoldum tatlım
Oleeeyyytamamdır sende
yarın sabah itibari ile başlıyoruz.anlatıcam birazdan
ol hadi ol,5 dilim ekmeği götürdün
Helal olsun ya tam bir azmin zaferi ornegisin
Bozuk para gibi harcadiniz beni ask olsun yaYok kız o arsız kademesinde: D: D
gben gözümüz aydın senin hakkından gelecek birini bulmuşsun: D : D
Sizin bu kankaliginiz yetti artik
Sen korkma o topuktan vurmak isterse ben seni bulur önüne koyarım. Hem topuktan vurmak için gitmez o bi yere. Ayağına çağırıp vuruyor
Ben kapildim tatli kiz siraya gec
sp gunuBence toplanın buraya gelin ben size kuzu keserim tavuk çeviririm bol bol organik yumurta yersiniz sp günü yaparız ohh sütü inekten sağıp yoğurt yaparız gelmeyen pişman olur
Usenme modunu nasil yenebilirizz, sana motive sartMenum;
Sabah disardaydik yoldan simit alip yedik.
Aksam da süs biberi salcasi ile bulgurlu kofte yaptim yaninda ayran marul. 1 dilim cavdar ekmegi.
2 büyük t.kahvesi
1 yesil cay
2 L su
Spor;
8000 adım
Üsenmezsem eliptikte yapim diyorum ama bu ara yine üsenme modundayim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?