- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.701
canım dikkat et kendine yaa ilaç falan da kullanamıyorsun ne zordur şimdiSelam kızlar hepiniz için güzel bir hafta olsun.
Benim kilom 62.3
Sık giremiyorum midem çok bulanıyor, bobregim ve kasığım ağrıyor Kum u bir doksem rahatlayacagim. Hemoroid de iyice zorlamaya başladı yani bir toparlanamadim.
canım katılmak istersekızlar ben katılmak istiyorum ama çok geride kaldım sanırım bu ara yoğunum fırsat bulamadım girmeye şimdi okudum yarışmayı. servey benim kiloma yakın isterse onunla yarışırım yada kim kaldıysa artık herkes eşini seçmiştir çünkü.
Beni de biriyle rakip yapabilirsinizzzzz dünürüm
Ben ben beeennn bugün 80,8 çıktım
Selam kızlar hepiniz için güzel bir hafta olsun.
Benim kilom 62.3
Sık giremiyorum midem çok bulanıyor, bobregim ve kasığım ağrıyor Kum u bir doksem rahatlayacagim. Hemoroid de iyice zorlamaya başladı yani bir toparlanamadim.
Ara ara girip okuyorum burdayım sadece şu sıkıntılar geçsin muhabbetinize bayılıyorum zaten dogurana kadar burdayım, sonra hep burdayım
Özlem in prifilindeki kız gibi olacağım
@bluedolphin gülden tatlım bugün hiç sesin çıkmadı yoksa yiyormusun bişeyler bakiim
Selam kızlaar ya ben de artıdayım(( vermeyi beklerken 59.8 çıktım acayip moralim bozuldu . Ne yapmam gerekiyor şu an listede ismimin yanına mı yazayım?
Salamam ortiim bu hafta çok dikkat edicem ama , 60'ları bir daha görmek istemiyorumsal gitsin ortim yaaa
Salamam ortiim bu hafta çok dikkat edicem ama , 60'ları bir daha görmek istemiyorum
Ne güzel yaaa, bende istemiyorum, benim de olsun.
Yaa olur oluur yaparsın senben de bi ara 70'leri görmüştüm şimdi o günler çok uzak geliyor
Benim anneannemle buyuk halam biri 93 biri 91 yasinda ikisi de 2 ogun yercok gecmis olsun... Allah şifa versin
afiyet olsun... herkes az ve sık yemeyi tavsiye ediyor evet metabolizma acisindan sık yemek iyi olabilir ama aslinda gunde iki öğünde yetebilir insana bence tabii dayanabilirse.. aidin salih'in "gercek tıp" diye bir kitabini okumustum da digerlerinin tersine 2 ogun tavsiye ediyordu yanlis hatirlamiyorsam. aksam 5 ten sonra da birsey yememissinz. dayanabildiyseniz ne güzel...
benim 68.5günaydınlarr
kızlar tartılar nasıl ptesi tartılarınızı alalım bakalım haftasonunun maliyeti ne olmuş bizlere
İyi ogleden sonralar kankaGünaydın hanımlar, ses vermeyenler var, nerelerdesiniz?
eyvahh onbasi geldilistedeki bayanlar;
bu hafta hepinizin menüleri tek tek kontrol edicem, lütfen o günün akşamında yazmaya özen gösterelim. kendim çalıp kendim oynamak istemiyorum, mesajları da sayıcam. menü + su + spor lütfen herkesten.
kalmicaaaazzzrelax relax olmaz kuzum yaza ne kaldı? şişko mu kalıcaz kaldırın totoları
yaaa nasi tatlisin insaallahhsabitler sabit olmasın bu hafta, hadi kızlar, cumaya kadar hem artıyı halleder hemde eksiye geçeriz, hepsi elimizde..
yedim ama kacamaksizz geldim tartimi yazdimm senin tartin nerdee sayin ortakbenim rakip fena yiyor galiba ortalıkta yokgben
he heee bilirizz hi hiiiOLdukca artı geldım şimdıden tebrıklernilsub
aslanim @nilsub inanmaz ki hakli olarakkAyak yapma bi git cumaya -5 gelirsin
Aayyy yaşasınnnn dönüş tarihim 18 değil, 8 Mart kaptanımmmmben 18 i sanıyordum, çok sevindimmm
yaaaa seni cok ozledim nerlerdesinnn gitme sakin bi dahaKızlar herkese selaaammm, ne zamandır bakamıyordum kk ya ama artık buradayımmm. Yeni üyeler gelmiş hepsi hoşgelmiş. Bu takım muhteşem ötesi insanlar barındırır önceden uyarayım. Sonra demedi demeyin bağımlılık yapıyor
Canim ya sabahlari ac karna elma yesen iyi gelir aslinda.Selam kızlar hepiniz için güzel bir hafta olsun.
Benim kilom 62.3
sakin sallma @morrigann seni gecmek icin oyle soyluyorrsal gitsin ortim yaaa
Yer miyim be ben onu ooo atıyorum kendimi veysiş ile ortaklıktan ne içirdiniz bana da veysişi ortak seçtimBenim anneannemle buyuk halam biri 93 biri 91 yasinda ikisi de 2 ogun yerİkisinde de yasliliga bagli tansiyon var sadece.
benim 68.5
İyi ogleden sonralar kanka
eyvahh onbasi geldi
kalmicaaaazzz
yaaa nasi tatlisin insaallahh
yedim ama kacamaksizz geldim tartimi yazdimm senin tartin nerdee sayin ortak
he heee bilirizz hi hiii
aslanim @nilsub inanmaz ki hakli olarakk
yaaaa seni cok ozledim nerlerdesinnn gitme sakin bi daha
Canim ya sabahlari ac karna elma yesen iyi gelir aslinda.
sakin sallma @morrigann seni gecmek icin oyle soyluyorr
Bizim işyerinin tatlıları beni baştan çıkarıyor.hiç sanmam motivasyonu iyi ama yemekte çıkan tatlıyı almadıysa@bluedolphin
Teşekkür ederim güldencim
Tamam canım birazdan listeyi bulup eklerim,başarılar diliyorum
Karnabaharı bu şekilde yapmanı tavsiye ederim. Annem bir gün Halamlarda yemişmiş. O yaptı da, ben de ondan öğrendim.Ay az geldi gözümeafiyet olsun
Süper olmuş bence afiyet olsun
Afiyet olsun bende bugün karnabahar pişireyim
Bugün bizim yemekhaneden uzak durdum. Tatlıları çok fena.@bluedolphin gülden tatlım bugün hiç sesin çıkmadı yoksa yiyormusun bişeyler bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?