Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım dikkat et kendine yaa ilaç falan da kullanamıyorsun ne zordur şimdi

canım katılmak isterse balpamuk var o da bu ara ev taşıdığı için fazla aktif olamıyor

Beni de biriyle rakip yapabilirsinizzzzz dünürüm

Ben ben beeennn bugün 80,8 çıktım

oo eşlendin bile :) 23 şubat cuma, 2 mart cuma, 9 mart cuma ferah listede. 2,5 haftan kalmış

ay geçmiş olsun canım, bol su iç., salatalık kabuklarını kaynatıp iç, rahat dökersin. bi de bekle bekle dayanamayınca git wc'ye.

Ara ara girip okuyorum burdayım sadece şu sıkıntılar geçsin muhabbetinize bayılıyorum zaten dogurana kadar burdayım, sonra hep burdayım
Özlem in prifilindeki kız gibi olacağım

inşallah

Benim anneannemle buyuk halam biri 93 biri 91 yasinda ikisi de 2 ogun yer İkisinde de yasliliga bagli tansiyon var sadece.
günaydınlarr
kızlar tartılar nasıl ptesi tartılarınızı alalım bakalım haftasonunun maliyeti ne olmuş bizlere
benim 68.5
Günaydın hanımlar, ses vermeyenler var, nerelerdesiniz?
İyi ogleden sonralar kanka
eyvahh onbasi geldi
relax relax olmaz kuzum yaza ne kaldı? şişko mu kalıcaz kaldırın totoları
kalmicaaaazzz
sabitler sabit olmasın bu hafta, hadi kızlar, cumaya kadar hem artıyı halleder hemde eksiye geçeriz, hepsi elimizde..
yaaa nasi tatlisin insaallahh
benim rakip fena yiyor galiba ortalıkta yok gben
yedim ama kacamaksizz geldim tartimi yazdimm senin tartin nerdee sayin ortak
OLdukca artı geldım şimdıden tebrıkler nilsub
he heee bilirizz hi hiii
Ayak yapma bi git cumaya -5 gelirsin
aslanim @nilsub inanmaz ki hakli olarakk

Aayyy yaşasınnnn dönüş tarihim 18 değil, 8 Mart kaptanımmmm ben 18 i sanıyordum, çok sevindimmm

yaaaa seni cok ozledim nerlerdesinnn gitme sakin bi daha
Canim ya sabahlari ac karna elma yesen iyi gelir aslinda.
sal gitsin ortim yaaa
sakin sallma @morrigann seni gecmek icin oyle soyluyorr

Yer miyim be ben onu ooo atıyorum kendimi veysiş ile ortaklıktan ne içirdiniz bana da veysişi ortak seçtim

Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba toplight wendy
Beni anmışsınız, sağolun. Ben de neden kulaklarım çınladı diyordum.
Bugün işyerinde çok yoğundum, fırsat bulup yazamadım hiç, aklım hep sizlerdeydi.
Çıkışa yakın bir merhaba demek istedim hepinize.
Sabah evden getirdiğim kahvaltımda 2 dilim light beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık ve 1 dilim tam buğday ekmeği vardı.
Ara öğünde 1 küçük armut,5 badem ve 100 gr yoğurt yedim.
Öğle yemeğimi evden getirdim. Zeytinyağlı esmer bulgurlu ıspanak yemeği ve 1 kase yoğurt.
(Zeytinyağlı ıspanağı esmer bulgur ile yaptım, tadı güzel oldu, tavsiye ederim. Bir arkadaş da zeytinyağlı pırasayı bulgurla yapmış, iyi olmuş.)
Öğlearasında Anıttepe yürüyüş parkuruna yürüyüşe gittik 2 arkadaşla.
Öğlenki yürüyüşte 10000 adımı tamamladık. Parkura gidiş geliş ve parkurda yürüyüşle 60 dakika yürümüşüzdür.
Öğleden sonra ara öğününde 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeğinde kıymalı kuru fasulye ve yoğurt yemeyi planlıyorum. Doymazsam zeytinyağlı ıspanağımdan biraz yiyeceğim.
Hepinize güzel bir akşam diliyorum.
Akşam foruma gireceğim inşallah. Görüşmek dileğiyle.

Ay az geldi gözüme afiyet olsun

Süper olmuş bence afiyet olsun

Afiyet olsun bende bugün karnabahar pişireyim
Karnabaharı bu şekilde yapmanı tavsiye ederim. Annem bir gün Halamlarda yemişmiş. O yaptı da, ben de ondan öğrendim.
Hem yapımı pratik, hem de lezzetli.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…