Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

okudum , kabul ettim,
haftasonu şehir dışındaydım yazamadım bugğnden itibaren yazmaya başlıyorum inşallah kızar, cuma 60,6 çıkmıştım bu sabah 60,8 çıktım, haftasonu azıcık kaçamak yapmıştım da .
bugünden itibaren şekeri çıkardım hayatımdan 21 günlüğüne, paketli gıda yemeyi de yaskladım kendime, bol su içiyorm, ekmek kahvaltı dışında çok yiyen biri değilm zaten benim tek zaafım tatlılardı...
tekrar yazayım: hedef kilom 55, 6 aylık bebeğim var emziriyorum

toplight ün sonunda mı bildiriyouz öğünleri?
-kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kırmızı bier, 1dilim kaşar, 1dilim ekmek
-öğlen
erişteli yeşill mercimek çorbası 1 kase
2yemek kaşığı et tantuni
portakal
-ara öğün
2 haşlanmış patates
1 muz
şekersiz türk kahvesi
-akşam
1 haşlanmış patates
1 kase yopurt
1 ayva
1 sb zencefil çayı
kızlar yediğim bşey dokundu sanırım şiddetli ishal oldum canım hiçbişey istemiyor sadece patates yiyebidim bugün
ishal içn başla önerisi olan var mı

Hosgeldin tatlim.evet gun sonunda bildifiyoruz menuyu

Morordek de gecen hafta ishal olmustu ona soralim sanirim patates en iyisi

Nasıl canım tarif versen
Tabii ki. Karnabaharları sap kısımları alta gelecek gibi tencereye diz. Üzerine doğranmış domates koy. İnce ince sarımsak doğra. Tuzunu koy. Üzerine zeytinyağı ekle. (1 kg için Annem 2 y.k. koyuyor.) Sonra üzerine pişeceği kadar su ekle. Pişir. Sarımsak ve domates çok hoş bir lezzet veriyor karnabahara. Hem de hafif oluyor.

kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
bugün uyuyakalmışım.dimek artısın ama biliyom ben o yalancı artı.
ben servey degilim ya eksilip eksilmeyecegim henuz belli degil menun nerdee
Yer miyim be ben onu ooo atıyorum kendimi veysiş ile ortaklıktan ne içirdiniz bana da veysişi ortak seçtim
kendin ettin kendin buldun

Iyidir cnm oglen bizde anittepeye gelecektik ama benim regli agrisi cok fazla olunca yavas tempoda 6000 adim attim
Belim hala cok agriyor
Çok geçmiş olsun canım.
Dilerim sancın geçmiştir şimdi.
Regl döneminde benim de belim çok tutuluyor. Benim de yakın, haftasonu 2 gün hep belim ağrıdı, belim tutuk idi, evden çıkamadım pek.

dün izledim ben de , çok dolu dolu bir bölümdü yaa
Merhaba canım,
Hoşgeldin.
Sahiden, İstanbullu Gelin'in son bölümü izlemesi keyifli, dolu dolu bir bölümdü. İnanır mısın, Pazartesi'den sabırsızlanmaya başlıyorum Cuma akşamı gelse bir an evvel de yeni bölümü izlesem diye

Bugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, ceyrek avokado, 1 kk kasar peyniri, 1 tbe
Oglen: 1 dilim etli borek, yogurt
Aksam: 1 balik, yesil salata, firinda biber kizartmasi, 2 tbe
Aralar: 5 cilek

Bi de az once turk kahvesi yaninda cikolata yedim bana centik

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum. Muz yiyebilirsin.

Tatil dönüşü olabilir öyle vakalar, yine de azıcık zıp zıp cezası olabilir.
Olabilir bakalım, fazla çıkarsam da inşallah ödemdir :) cok yesem de baya hareketli geçti aslında, belki de yediklerimi yakmışımdır
gben hoşbuldum canım ne güzel emziren annelrin de olması
Aaaa hoşgeldin canım ben de emziren kaptan yardımcısı
Bir süredir ortalarda yoktum şehir dışı olayları vardı. Yeni arkadaşlar gelmiş henüz tanışamadım ama emziren durumunu görünce atladım hemen
Benim de bebik 9 aylık
Evet geçen haftalarda ben de midemi bozup ishal vakası atlattım. Bana patates iyi geldi, ondan başka bir şey yiyemedim resmen. Çok geçmiş olsun

Kahvaltı
2 dilim kızarmış çok tahıllı ekmek üzeri Pınar beyaz
Çay

Ara
Yarım armut
2 mandalina
Sütlü filtre kahve

Öğle
Tavuk suyu çorba
1 dilim çok tahıllı ekmek

Akşam
3 yk pilav
Haşlanmış tavuk
1 kase cacık

Su: 1,5 lt
Spor: pilav yüzünden gidip 20-25 dk kadar eliptik yapicim. Yoksa hiç halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…