- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.321
neden kapancak ne yaptin kesin senin basinin altindan ciktitopiğimiz kapanmadan yazayım; hepinizi seviyorum
Pek yazmıyorsun ama sürekli eksi geliyorsun canım tebrik ederim :)
Ooo gbencigim sen de artıdayım diye bizi kandırıp eksiye düsmüssün tebrik ederim
kalp kalbe karsi canim yaaYa bir 79' karı göremedim amakalk git kahve yap gelse içelim
nasil ya sahiden mi noluyorarkadaşlar sanırım cuma yarışmaları topiği kapanıyor
ola ki kapanacak olursa hakkınızı helal edin başka ortamlarda görüşürüz sağlıklı bir şekilde zayıflamaya devam edin burası kapansa da sağlığınız önemli kilolu kalmayın sağlıksız diyetlere göz açtırmayın sağlığınız her zaman ön planda olsun
neden kapanıyor canım, gayet güzel giden bir topiktiarkadaşlar sanırım cuma yarışmaları topiği kapanıyor
ola ki kapanacak olursa hakkınızı helal edin başka ortamlarda görüşürüz sağlıklı bir şekilde zayıflamaya devam edin burası kapansa da sağlığınız önemli kilolu kalmayın sağlıksız diyetlere göz açtırmayın sağlığınız her zaman ön planda olsun
topiğimiz kapanmadan yazayım; hepinizi seviyorum
aaa çok şaşırdım şuan ve çok üzüldüm.arkadaşlar sanırım cuma yarışmaları topiği kapanıyor
Ayyy korili mi merak ettim şimdi bakayım bir hayırlısı bakalım kazanmayan yeni arkadaslardan olunca 1.daha ıyı oluyor cokta corba var boreklerde ben 2.olmutum bır oncekinde sanırımBen kullandim sevdigim bi corbaya verdim ve laf aramizda oyuda coktu ben korili corbayi yaptim cnm
Ama kendime oy vermedim
Aaa yaptın mı kahve dur bende yapıp geleyimneden kapancak ne yaptin kesin senin basinin altindan cikti
servey den bir iki taktik kaptim yok kabizligim gecti
kalp kalbe karsi canim yaa
nasil ya sahiden mi noluyor
Kapanırsa da seni bırakmayacagım sözBizim takim harici herkes yaziyor ne merakliymissiniz takimin kapanmasinaa
Canım paylaşım alanını okuma fırsatın varsa orada yazıyor nedeni.Arkadaşlar neler oluyor? Topic neden kapanıyor? Mesele nedir, açıklayacak olan var mı?
Kapanırsa da seni bırakmayacagım söz
Canım paylaşım alanını okuma fırsatın varsa orada yazıyor nedeni.
Bır ust topikten cnmCehaletimi bağışlayın...Paylaşım alanına nereden bakıyoruzmorordek cim?
Ben görene kadar gben yazmış bile :)Cehaletimi bağışlayın...Paylaşım alanına nereden bakıyoruzmorordek cim?
Mitivi ilmik bizim isimizBen nereye sen oraya mıtıvımı bızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?