- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.361
Eline sağlık kaptanım.kızlar listemizi paylaşıma ekledim
ne demek ördeğim görevimEline sağlık kaptanım.
waww kuru kayısıya tarçın iyi fikirmiş
eni telefonundan mı yükledin resmi pc den mi
Eline sağlık kaptanım.
ne demek ördeğim görevim
ördeğim sabahtan beri söyleyecem unutuyom avatarın muhteşem olmuşşşş
dimi bayıldım ördeğe gerçi beyzbol kafalı çocukda güzeldi amaYaa ben yazacaktım ama çok yaşa sen kaptanım :)
Sağolasın canım arkadaşım.200gr olsun bizim olsunn
Yagmurcum sana motivasyonun babasini veriyorum, beni yendin, tebrik ediyorum arkadasim
Vuhuuu hanimaga istikrarli devam ediyor
Canimm tebrikler bende 67yi gordumm
fensinensiiim gunaydin sende 7lere dusmussun oleyy
Bayildim yaaa püsküüt bu isi biliyor
Vaaay superr 5lere gecilmis
Tebriklerrr
cok guzel kararli devam ediyorsunn guldenn
Oyy insaallah agrin yoktur canim
Fazla bence kullanma, onlari bol bol icmem yuzunden 25 gunde 7kilo aldim ben cunku istahi da artiriyor
@balpamuk cumm islerin bitince sohbete gel ozledik
Busraa takima pek yazmadan iyi verdin
sıvı diyeti nasıl oluyo kaptanım yaaa bi tiyo versenizde ben hemen yapsam sıkıldım çünkü gram gramsık dişini prensessim sıvı diyeti yapsan gider 2,7 kg 3 gün içindehaa sonra sende sağlık kalır mı ben bilmem ama kepi takarsın
şaka bir tarafa az kalmış tatlım mezuniyetine ama son kilolar biraz zor gider bırakmak yok yola devam
bak sennn yeni rakip görüyorum karşımdaHicbir yere gitmiyorsun, sen mezun olunca eline cetvel vercez kilo alana meydan dayagi atcaksin
Belki sen o 3 kiloyu verene kadar ben 10 kiloyu vercem
ben bildirimi mi listeye ekledim, paylaşımda düzelttim bilgine kaptanım.kızlar listemizi paylaşıma ekledim
Canim sivi diyeti diye attim yaa su hic tasvip etmedigimiz sagliksiz diyetler ama detoks yapabilirsinsıvı diyeti nasıl oluyo kaptanım yaaa bi tiyo versenizde ben hemen yapsam sıkıldım çünkü gram gram
bak sennn yeni rakip görüyorum karşımda
Canim kilonun takildigini dusunuyorsan 3 gun sp yapabilirsin ekstra hergun bir saat spor olacak ve odem atici tariflerden birini uygulayabilirsinsıvı diyeti nasıl oluyo kaptanım yaaa bi tiyo versenizde ben hemen yapsam sıkıldım çünkü gram gram
bak sennn yeni rakip görüyorum karşımda
ne demek ördeğim görevim
ördeğim sabahtan beri söyleyecem unutuyom avatarın muhteşem olmuşşşş
Yaa ben yazacaktım ama çok yaşa sen kaptanım :)
Afiyet olsun
evet sen söyleyince araştırdım ölürüm ben 3 günde öyle beslenirsemCanim sivi diyeti diye attim yaa su hic tasvip etmedigimiz sagliksiz diyetler ama detoks yapabilirsin
süpersin medusacim yaaa sp cok iyi olur ama dilara kocagada bakayim simdi hemenCanim kilonun takildigini dusunuyorsan 3 gun sp yapabilirsin ekstra hergun bir saat spor olacak ve odem atici tariflerden birini uygulayabilirsin
Birde dilara kocakin 3 gunluk programi var istersen onuda yapabilirsin oda guzel verdiriyor oda sebze agirlikli
Tamam cnm sp iyi geliyorsa onu yap sadece izinli olarak yulaf kepehini kullan 3 litre suyunu icmeye calis hem kabiz olmazsin hemde daha guzel kilo verirsinBaktim şimdi dilara kocagin 3 günlük diyet listesine ama o yeni baslayanlar için gecerli bence çünkü ben zaten suanda hemen hemen öyle besleniyorum ama gram gidiyor.haftaya biraz daha sporu abartip saf protein yapayim en iyisi o bana cok iyi gelmişti.
yulaf kepegiyle sabahları krep yapiyorum kahvaltida tuketiyorum suyumda 3 lt yi bulur gecer bile bazen ozaman biraz sporu arttirdikmi haftaya guzel bi sonuç alirim insallahTamam cnm sp iyi geliyorsa onu yap sadece izinli olarak yulaf kepehini kullan 3 litre suyunu icmeye calis hem kabiz olmazsin hemde daha guzel kilo verirsin
Acaba hangi listesine baktin dilara kocagin dengeleme listesi var di bir gunluk ornegi ni kopyaladim bumuBaktim şimdi dilara kocagin 3 günlük diyet listesine ama o yeni baslayanlar için gecerli bence çünkü ben zaten suanda hemen hemen öyle besleniyorum ama gram gidiyor.haftaya biraz daha sporu abartip saf protein yapayim en iyisi o bana cok iyi gelmişti.
Kalir insallah cnm burasi olmazsa dukan diyeti ve deneyimlerimiz sayfasi var diyet yontemleri topiginde sorun olursa yazarsin ama ins buna gerek kalmazAyyyy tabi hagtaya kalirsa buralar bak yine aklima geldizaten bugün ortalikta bi sessiz nerde bu kizlar
Telefondan kaptanimeni telefonundan mı yükledin resmi pc den mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?