- 23 Ağustos 2012
- 14.678
- 38.826
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.341
Bakalim son karar ne cikacak. Firtina oncesi sessizlik gibiBen kazenede yazdım cok istıyorlarsa oylama yapalım kapansın demekle olur mu
Hedef kilosuna ulasana gondeririz bi gun takar. Yeter napalimvalla ya, aramızda kep alır takarız artık
Keyfine bak kaptanim geyik yapiyorduk. Biz bile uzulduk tabi seni dusunemiyorum. Kolay gelsinkızlar yaşanan olaylar beni çok üzdü 2008 den beri ben bu grupların içindeydim içimden gelmyor bugün burada yazmak beni ne olur anlayışla karşılayın toparlanmam gerek belki bir de işle ilgili sorunlar var bugün yazamazsam beni mazur görün
aaaa sen deyince farkettin noldu ayşem yaaa neden gittin@lydznp canim aaa izne ayrildi yaziyorr noldu hayirdir
gerçekten bizde çok üzgünüz bende 2009 dan beri kadınlar kulubündeyim çok etkilendim umarım vazgeçerler son bir şans verirler.. sanada kolaylıklar canımkızlar yaşanan olaylar beni çok üzdü 2008 den beri ben bu grupların içindeydim içimden gelmyor bugün burada yazmak beni ne olur anlayışla karşılayın toparlanmam gerek belki bir de işle ilgili sorunlar var bugün yazamazsam beni mazur görün
tamam işte en yakın benim takın bana kepi bugün bari mezun vermeden gitmeyelimHedef kilosuna ulasana gondeririz bi gun takar. Yeter napalim
Bu izne ayrilmalarda veya kilo alimi aciklamalarda neden takima yazmiyorsunuz anlamiyorum sadece kaptanimiza sorumlulugumuz yok ki tum takima varaaaa sen deyince farkettin noldu ayşem yaaa neden gittin
gerçekten bizde çok üzgünüz bende 2009 dan beri kadınlar kulubündeyim çok etkilendim umarım vazgeçerler son bir şans verirler.. sanada kolaylıklar canım
tamam işte en yakın benim takın bana kepi bugün bari mezun vermeden gitmeyelim
prenses im 54,2 olman lazımmış şekerim mezun olman için keşke bugün 54 kg olsaydın seni de mezun ederdikaaaa sen deyince farkettin noldu ayşem yaaa neden gittin
gerçekten bizde çok üzgünüz bende 2009 dan beri kadınlar kulubündeyim çok etkilendim umarım vazgeçerler son bir şans verirler.. sanada kolaylıklar canım
tamam işte en yakın benim takın bana kepi bugün bari mezun vermeden gitmeyelim
evet yaaa keşke burdan paylaşılsada bizde görsek söz canım ben bigün gidersem burdan payşaıcam senide etiket yapıcamBu izne ayrilmalarda veya kilo alimi aciklamalarda neden takima yazmiyorsunuz anlamiyorum sadece kaptanimiza sorumlulugumuz yok ki tum takima var
Kapanmayabilir, olumlu dusunelim
Mezuniyete az kala cok kala fark etmez, kep affetmez
hadi yaa 2.700 gramla kaybettim bak görüyomusunuzprenses im 54,2 olman lazımmış şekerim mezun olman için keşke bugün 54 kg olsaydın seni de mezun ederdik
sık dişini prensessim sıvı diyeti yapsan gider 2,7 kg 3 gün içindeevet yaaa keşke burdan paylaşılsada bizde görsek söz canım ben bigün gidersem burdan payşaıcam senide etiket yapıcam
hadi yaa 2.700 gramla kaybettim bak görüyomusunuzneyse böyle söyleyince çok hoşuma gitti az kalmış
Hicbir yere gitmiyorsun, sen mezun olunca eline cetvel vercez kilo alana meydan dayagi atcaksinevet yaaa keşke burdan paylaşılsada bizde görsek söz canım ben bigün gidersem burdan payşaıcam senide etiket yapıcam
hadi yaa 2.700 gramla kaybettim bak görüyomusunuzneyse böyle söyleyince çok hoşuma gitti az kalmış
canım özlem 75,6 sanırım dimi 100 gr değil 200 gr
canım özlem 75,6 sanırım dimi 100 gr değil 200 gr
senin mesajınla düzeltim onu 0,310 çıkıyor o zaman eğer moni bildirim yaparsa ekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?