- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.521
Ya yemedin mi gerçektenYemedim
Hoşgeldin canım.
Ay Nilgün bi insan daha ne ister yaaa, aferin yapmıyorsun, çamaşır kurut bari üstünde.
Ya yemedin mi gerçekten
Başlıcam canım artık sporsuz kilo vermek çok zorValla yemedim.
Senin tv nete bağlanıyorsa dizilerini izle. Zaten bel ağrının da sebebini buldun. Hergün az yürüsen az da eliptik yapsan daha ne olsun.
Başlıcam canım artık sporsuz kilo vermek çok zor
Olsun biliyorsun bende ses varİkimiz varız bi, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz
Nerde bu millet.
Yap yappAy bende bu akşam yapayım bari
Ya bence televizyon izlerken zaten eliptikle daha zevkli oluyor Bir de sevdiğim bir şeye kaptırırsan Ben bir saate yakın yaptığımı biliyorumYok artık canım vallahi başlayacağım artık her akşam süper diziler var onları izlerken başlayacağım
Seninki nasıl oturmalı mi benimki manyetik oturma yeri yok ayaktaYa bence televizyon izlerken zaten eliptikle daha zevkli oluyor Bir de sevdiğim bir şeye kaptırırsan Ben bir saate yakın yaptığımı biliyorum
Yok canm benimkide oturmasızSeninki nasıl oturmalı mi benimki manyetik oturma yeri yok ayakta
Bende seni komple severim
Oooo incecik olacaksın deseneYürüyüşten çocukları parka getirdim Şimdi parktaki aletlerle debeleniyorummm
Hadi insallahOooo incecik olacaksın desene
En sinir olduğum şey, ben yemiyorsam kimse yemesin zaten
ohhh yarasinnOrganik horozlu salata yansin yaglarEki Görüntüle 2115485
canim nilsubumDimi yaaa ben acsam herkes aç olsun takım ruhu
denizin havasini koklayinca yag yakiyo zaten insannEki Görüntüle 2115492 benım gıbı yakın gıtsın calorılerı
çocuk gibi Güzellik Varmı Allah'ım olmayanlara da nasip etsin inşallah iki çocuk arasında 3 yaş sorun ya çok azalacak yaş farkı ya da fazla olacak ortası olunca çok kavga oluyor Kısmetse inşallah bundan sonra 3. çocuğu planlıyorum
bende istiyorum 3 ama esimi ikna edemem 2ye zor ikna olduBen 3. Çocuğu düşünemiyorum
gayet kontrollu gidiyosun canim benceBirikmiş 810 mesaj
Napiyonuz kızlar
Benim tartım bozuldu dün yazamadım sağolsun küçük yaramazim her şeyi bozuyor, kumanda, tartı, düdüklü tencere. ..
Bugün doktor kontrolünde tartildim 63 olmuşum.
kirbac yok ama sopa varAy biri de beni zorla eliptige görürse elinde kırbaç 45 dk yapmadan inme dese
bende anlamiyorummDaha ne olsun vincmi cagiralim eliptige oturtmak icin
evet spor en onemlisi yaBaşlıcam canım artık sporsuz kilo vermek çok zor
ben misafirlikteyimm ortimm caktirmadan mutfaga kactim oyle yaziyormİkimiz varız bi, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz
Nerde bu millet.
Ya bence televizyon izlerken zaten eliptikle daha zevkli oluyor Bir de sevdiğim bir şeye kaptırırsan Ben bir saate yakın yaptığımı biliyorum
hic oyle dusunmemistim
ohhh yarasinn
canim nilsubum
denizin havasini koklayinca yag yakiyo zaten insann
bende istiyorum 3 ama esimi ikna edemem 2ye zor ikna oldu
gayet kontrollu gidiyosun canim bence
kirbac yok ama sopa var
bende anlamiyorumm
evet spor en onemlisi ya
ben misafirlikteyimm ortimm caktirmadan mutfaga kactim oyle yaziyorm
Bende sofrayı toplayıp arkadaşım doğum yaptı oraya gidicem gelince görüşürüz bugün ben eliptik yapmadan sizede huzur yok uyutmamhic oyle dusunmemistim
ohhh yarasinn
canim nilsubum
denizin havasini koklayinca yag yakiyo zaten insann
bende istiyorum 3 ama esimi ikna edemem 2ye zor ikna oldu
gayet kontrollu gidiyosun canim bence
kirbac yok ama sopa var
bende anlamiyorumm
evet spor en onemlisi ya
ben misafirlikteyimm ortimm caktirmadan mutfaga kactim oyle yaziyorm
90 dk yaptığımı bilirim 50 dk sabah 40 dk akşam ah ahNilgünde 50 dk yapıyodu hergün, soğudu sonra, bugün başlıyo ama :)
Cıslardan uzak dur ortim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?