Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tek yedigim nohutlu salatadaki nar eksisiydi, misafirken olur o kadar dedim baska sey yemedim
balpamuk tan yedim ya dun gece paparayi doydum

Hahahah ben bunu yeni görüyorumiyi oldu sana. Çoktan hakettin. Bu hafta iğne ipliğe dönersin artık, fazlasıyla doydun nasıl olsa :)))))

Arkadaşlar bugünkü menümü yazayım. Çok karışık oldu ve 2 öğün oldu.

Sabah ve Öğle (birleşik brunch oldu):
-3 dilim peynir
-1 haşlanmış yumurta
-yarım porsiyon omlet
-3 dilim portakal
-1 sosis
-filtre kahve
(Bildiğiniz hafta sonu kahvaltısı yaptım yani :))) )

Ara:
-filtre kahve

Akşam:
-2 kase vicdan çorbası

Canım yapamıyorum zaten çok sportıf dağıldım ama üsten eve geldiğimde sağ bileğim ağrılı ve sıs oluyor çok bu yürüme yolumda yok halbukı

Daha kolay 2 bolumde yorulmaktansa bır seferde cıkıyor bıtıyor
benim mantik
O zaman ben regl olunca 2. icin çalışayım
Ay yok ya ben kaldıramam herhalde, Allah isteyene versin şimdilik
Bende hala olmadim, gece emzirmelerine devam di mi
Nohutlu salatayı değil de içindeki nar eksisini mi yedin yani anlamadım
tek yedigim olumsuz sey demek istemistim, salatayi yedim evsahibi nareksisi dokmus bastan, ayirma imkanim olmadi mecburdum
yediklerime dikkat ediyorum canım Doğum günüme kadar 70 olmam lazım:)
ooo ne kadar kaldii?
Hahahah ben bunu yeni görüyorumiyi oldu sana. Çoktan hakettin. Bu hafta iğne ipliğe dönersin artık, fazlasıyla doydun nasıl olsa :)))))
Sabaha kadar uyuyamadim
Oyle doydum ki 10 kilo fazlam var Hatirlattin valla sagol 58 olana kadar durmak saga sola bakmak yok artik.

Bende hala olmadim, gece emzirmelerine devam di mi
Tüm gece memede nasıl kesebilirim ki öyle bi dünya yok bence
tek yedigim olumsuz sey demek istemistim, salatayi yedim evsahibi nareksisi dokmus bastan, ayirma imkanim olmadi mecburdum
Ay benim kafa mı basmıyor nar eksisinin neyi olumsuz?
Bu arada yarin evyapimi bir dilim baklava yemek icin spor cezasi olarak ne yapmaliyim?
Simdiden anlasalim bence
Pazarlığa başlayalım: ne yapabilirsin

Canım yapamıyorum zaten çok sportıf dağıldım ama üsten eve geldiğimde sağ bileğim ağrılı ve sıs oluyor çok bu yürüme yolumda yok halbukı
Gecmis olsun yavrum ya evde video acsan oyle yapsan spor?
Tüm gece memede nasıl kesebilirim ki öyle bi dünya yok bence

Ay benim kafa mı basmıyor nar eksisinin neyi olumsuz?

Pazarlığa başlayalım: ne yapabilirsin
Nar eksili sos olarak kullaniyorlar genelde. İcinde ilk sirada glikoz var cogunda. Yuksek oranda seker barindiriyor
Callanetics yapiyim mi? 1 saat suruyor

Nar eksili sos olarak kullaniyorlar genelde. İcinde ilk sirada glikoz var cogunda. Yuksek oranda seker barindiriyor
Callanetics yapiyim mi? 1 saat suruyor
Sonunda anlayabildim ne demek istediğini
Tamam callanetics yap ama o sadece baklava için. Günlük normal sporunu da isterim

24.02.2018
Cumartesi günü menüm:
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim esmer ekmek
Ara Öğün: 2 y.k. yulaf ezmesi, 1 su bardağı süt ile yulaf lapası pişirdim. Üzerine 1 muz ve 3 çilek doğradım. 2 su bardağı kefir.
Akşam: Salata, ton balığı
Su: 3 lt
Yürüyüş: 30 dak.

Kizlar gunaydin mi iyi geceler mi dileyim bilemedim dun aksam cepten takima giremedim bir kac girdim mesaj yazamadim bir sorun var sanirim kk da duzenli olarak okuyamadim da ptesi pc den girerim artik

nisanda canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…