- 28 Kasım 2017
- 369
- 1.177
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.561
yediklerime dikkat ediyorum canım Doğum günüme kadar 70 olmam lazım:)Pek yazmıyorsun ama sürekli eksi geliyorsun canım tebrik ederim :)
Ooo gbencigim sen de artıdayım diye bizi kandırıp eksiye düsmüssün tebrik ederim
tek yedigim nohutlu salatadaki nar eksisiydi, misafirken olur o kadar dedim baska sey yemedim
balpamuk tan yedim ya dun gece paparayi doydum
O zaman ben regl olunca 2. icin çalışayım
Ay yok ya ben kaldıramam herhalde, Allah isteyene versin şimdilik
Canım yapamıyorum zaten çok sportıf dağıldım ama üsten eve geldiğimde sağ bileğim ağrılı ve sıs oluyor çok bu yürüme yolumda yok halbukısen merak etme kaptanim bu takim hepimuzin sen olmassin bizler oluruz ama elimizden ne geliyorsa yapariz yeterki kimse salmasin kendini
üşenme canim kendine ayiracagin 30 dk olsun herzaman tabi disarda yürümek cok daha iyi ama bazrn imkanlar el vermediginda bu sporlar kurtaricimiz
hosgeldin canim madem döndün kaldigin yerden devam aradaki farki kapatman için kacamaksiz menuler ve bol sporun olsun
yaaa su zumbayi bi ben yapamadim acayipmerak ediyorum. Yarin sabah netten bi video acip denicem cok faydali oldugunu duydum vücut sekillendirmede
hani spor
tam bi cumaya hazirlik menusu olmuş ama tabi sporsuz
ben severim böyle dönüşleri bekliyoruz canim
canim spor yapsan o gramlar kiloya döner
benim mantikDaha kolay 2 bolumde yorulmaktansa bır seferde cıkıyor bıtıyor
Bende hala olmadim, gece emzirmelerine devam di miO zaman ben regl olunca 2. icin çalışayım
Ay yok ya ben kaldıramam herhalde, Allah isteyene versin şimdilik
tek yedigim olumsuz sey demek istemistim, salatayi yedim evsahibi nareksisi dokmus bastan, ayirma imkanim olmadi mecburdumNohutlu salatayı değil de içindeki nar eksisini mi yedin yani anlamadım
ooo ne kadar kaldii?yediklerime dikkat ediyorum canım Doğum günüme kadar 70 olmam lazım:)
Sabaha kadar uyuyamadimHahahah ben bunu yeni görüyorumiyi oldu sana. Çoktan hakettin. Bu hafta iğne ipliğe dönersin artık, fazlasıyla doydun nasıl olsa :)))))
Tüm gece memede nasıl kesebilirim kiBende hala olmadim, gece emzirmelerine devam di mi
Ay benim kafa mı basmıyor nar eksisinin neyi olumsuz?tek yedigim olumsuz sey demek istemistim, salatayi yedim evsahibi nareksisi dokmus bastan, ayirma imkanim olmadi mecburdum
Pazarlığa başlayalım: ne yapabilirsinBu arada yarin evyapimi bir dilim baklava yemek icin spor cezasi olarak ne yapmaliyim?
Simdiden anlasalim bence
Gecmis olsun yavrum ya evde video acsan oyle yapsan spor?Canım yapamıyorum zaten çok sportıf dağıldım ama üsten eve geldiğimde sağ bileğim ağrılı ve sıs oluyor çok bu yürüme yolumda yok halbukı
Nar eksili sos olarak kullaniyorlar genelde. İcinde ilk sirada glikoz var cogunda. Yuksek oranda seker barindiriyorTüm gece memede nasıl kesebilirim kiöyle bi dünya yok bence
Ay benim kafa mı basmıyor nar eksisinin neyi olumsuz?
Pazarlığa başlayalım: ne yapabilirsin
Sonunda anlayabildim ne demek istediğiniNar eksili sos olarak kullaniyorlar genelde. İcinde ilk sirada glikoz var cogunda. Yuksek oranda seker barindiriyor
Callanetics yapiyim mi? 1 saat suruyor
Cuma akşamı İstanbullu Gelin'i izlerken dizinin ortasında uyuyakalmışım
O zaman bir dusuniyim yarin olsun belki yememSonunda anlayabildim ne demek istediğini
Tamam callanetics yap ama o sadece baklava için. Günlük normal sporunu da isterim
iyi geceler canimİyi geceler kızlar
nisanda canım :)benim mantik
Bende hala olmadim, gece emzirmelerine devam di mi
tek yedigim olumsuz sey demek istemistim, salatayi yedim evsahibi nareksisi dokmus bastan, ayirma imkanim olmadi mecburdum
ooo ne kadar kaldii?
Sabaha kadar uyuyamadim
Oyle doydum ki 10 kilo fazlam varHatirlattin valla sagol 58 olana kadar durmak saga sola bakmak yok artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?