Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eğer evdeysen ufaklık her uyuduğunda Sen de uyu canım
Oyle yapiyordum ama bu sefer gece uyuyamiyordum 3de 5te yatmaya baslamistim. Uyumayacagim artik o yuzden kiloyu etkiliyor gece uykusu. Elveda gunduz uykularim
BEBEĞİN KAÇ AYLIKTI SENN CANIM? UYKULARI DÜZENE GİRDİ Mİ
Duzenli sukur simdilik. Gun icinde 2 kere uyuyor, gece uykusuna yatinca sabaha kadar kalkmiyor. Emmeye cok uyaniyor iste.
NASILSINIZ KIZLAR, HERKESE ENERJİK AZ KALORİLİ GÜNLER
Pek enerjik degilim bugun ama seninkini taa burdan hissettim maasallahh

YAPMAK ZOR MU? BEN DE KIZIMA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA
canım evde yoğurt yapıyorsan hele hiç zor değil ben akşam oda sıcaklığındaki sütün içine koyuyorum ertesi akşama kadar bekliyor dolapta (buzdolabı değil normal dolapta) ertasi akşam yoğurt gibi oluyor çok da güzel oluyor

tatlım benim de şu ara yoğunlaştı bir ara buluşalım ama
bu arada squatgirls çok ağrıtır mı alvücüt için olanı yaptım akşam 10 dk lık bir video idi bayaa bir squat yaptırdu

canım maşallah de kuzuya gece uykusu artsın azalmasın sende uykusuzluktan sefil olmuşundur

anladım . tamamdır.

dün akşam bu yemeğimin üstüne 1 kepçe kuru fasulye.
1 kare bitter
1 kaşık kerevizli ıspanak yemeği yedim.
Bence miktardan çok saat önemli. Yoksa yediklerin gayet iyi. Bitter dahil. Bu arada benim diyetisyenim hafta da 1 gün 1 porsiyon meyve yerine 30gr bitter çikolata veriyor. Miktar olarak 1 küçük paket 32gr yada büyük kare paketler 70-80gr. Düşününce bu süper bir ara öğün. Ama öğleden sonra yada akşamüstü 4den önce yenmiş olması lazım. akşama bırakmadan.
Son 3-4 kilo maalesef zor gidiyor. Bence hedeflerimizi koyarken de buna dikkat etmemiz lazım. Bazen sıkılaşıp kas yapıyoruz kas kütlemiz artıyor. fiziken iyi görünüyoruz ama kilo gitmiyor. Moralimiz bozuluyor. Sağlam durun. Moral bozmayın gayet fit olacağız

Bence o kadar koşuşturmaya gayet güzel bir menü olmuş
Aynen bu kez ben de AOÇ'ninkini aldım ama onu da beğenmedim
Oğluma ilk verişimde evde kendim yapmıştım onu da sevmedim
Her halükarda sevemiyorum sanırım, ekşimiş yoğurt gibi geliyor bana tadı
yarın başlayayım o zaman jilliana bende hiç devam ettiremiyorum ya hergün farklı bişy yapıyorum spor olarak inş bunu yapmayı başarırım canım bende kefiri hiç sevemedim yanlız değilsin :)
Ben de düzenli yapamıyordum aslında, onu 30 gün boyunca her gün yapın diyorlar ama çok mümkün değil sanki. Zaten 30 gün sürekli Jilian yapsak kilo derdimiz falan kalmaz
Kizlar kefire ben de basladim kabizlik demesek de sindirim guclugu ws diyelim ben evde yapiyorum hazirlardan daha iyi tavsiye ederim evde mayalayin
Evde mayalanmış halini de beğenmedim kaptanım, ilk kendim yapmıştım. Yıldızım barışmadı yani :)
emziren anneler olarak yiyeceklere saldirmalarimiz emzirdigimizden degil uykusuz kaldigimizdan demek
Bence ikisi de. Bu da çarpı 2 demek
Canım senin artık gram gram gitmesi çok normal, hedefine çok az kaldı çünkü
Artık bünyeyi şaşırtman gerekebilir kg vermek için
YAPMAK ZOR MU? BEN DE KIZIMA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA
Hiç zor değil canım tek kullanımlık kefir mayasından alırsan direkt sütün içine koyuyorsun öyle bekliyor 1 gün kadar. Yoğurt yapmaktan bile kolay
Gun icinde 2 kere uyuyor, gece uykusuna yatinca sabaha kadar kalkmiyor. Emmeye cok uyaniyor iste.
Emmeye çok sık uyanma durumuna ben sabaha kadar kalkmıyor diyemiyorum ya Yoksa bizde de durum aynen bu sekilde. Çok mu kötümserim acaba?

tatlım benim de şu ara yoğunlaştı bir ara buluşalım ama
bu arada squatgirls çok ağrıtır mı alvücüt için olanı yaptım akşam 10 dk lık bir video idi bayaa bir squat yaptırdu
Squata dikkat et derim kaptan. Yanlış yaparsan dizini sakatlayabilirsin. Benim dizime pek iyi gelmiyor mesela. Ne oldu anlamıyorum ama bir kaç gündür dizim ağrıyor. kalçam tutuluyor.

QUOTE="morordek, post: 55030735, member: 717924"]Bence o kadar koşuşturmaya gayet güzel bir menü olmuş

Aynen bu kez ben de AOÇ'ninkini aldım ama onu da beğenmedim
Oğluma ilk verişimde evde kendim yapmıştım onu da sevmedim
Her halükarda sevemiyorum sanırım, ekşimiş yoğurt gibi geliyor bana tadı

Ben de düzenli yapamıyordum aslında, onu 30 gün boyunca her gün yapın diyorlar ama çok mümkün değil sanki. Zaten 30 gün sürekli Jilian yapsak kilo derdimiz falan kalmaz

Evde mayalanmış halini de beğenmedim kaptanım, ilk kendim yapmıştım. Yıldızım barışmadı yani :)

Bence ikisi de. Bu da çarpı 2 demek

Canım senin artık gram gram gitmesi çok normal, hedefine çok az kaldı çünkü
Artık bünyeyi şaşırtman gerekebilir kg vermek için

Hiç zor değil canım tek kullanımlık kefir mayasından alırsan direkt sütün içine koyuyorsun öyle bekliyor 1 gün kadar. Yoğurt yapmaktan bile kolay

Emmeye çok sık uyanma durumuna ben sabaha kadar kalkmıyor diyemiyorum ya Yoksa bizde de durum aynen bu sekilde. Çok mu kötümserim acaba? [/QUOTE]
Damak tadi demekki yapacak bisey yok ben kolay kolay yiyecek secmem
Kucukte benim yoldan gidiyor herseyin tadina bakiyor diger cocuklar gibi meyve puresi yemedi yulaf ezmeli chiali meyve sever meyve kurusu sever alengirli butun diyet yemeklerimin ilk musterisi
Fit bir gorunume sahip simdiden gobeksiz

Gece 12de 1de kalkip oyun oynamak istemiyosa öp basina koy yavrum. Arkadaslarimin cocuklarindan gozum korkuyo ben sukrediyorum

THAT SUGAR FİLMİNİ İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM

ayşeninde dediği gibi yediklerinden çok saatleri çok önemli bunları gün içine bölerek yeseydin problem yok ama akşam vakti olunca biraz fazla oluyor. sen gündüzleri ağırlıklı beslenmeye calış canım.

günaydınnn pisiciklerim
monicim kaptanlığını tebrik ederim. dün alıntı yaptım yazıcaktım ama sonradan gitti yazamadım. hayırlı olsun

aynen aynada görüntüm fane değil ama tabi bel bölgem hala kalın hafif bi doğum göbeğimde var. ama yinede eskiye göre daha iyiyim ama kilom sabit . tamam canım yılmıyorum devam

o bünyeyi bi şaşırtabilsem bigün oturup ne var ne silip süpürücem o olucak bi şaşırıcakki sorma

teşekkür ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…