- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.901
Oyle yapiyordum ama bu sefer gece uyuyamiyordum 3de 5te yatmaya baslamistim. Uyumayacagim artik o yuzden kiloyu etkiliyor gece uykusu. Elveda gunduz uykularimEğer evdeysen ufaklık her uyuduğunda Sen de uyu canım
Duzenli sukur simdilik. Gun icinde 2 kere uyuyor, gece uykusuna yatinca sabaha kadar kalkmiyor. Emmeye cok uyaniyor iste.BEBEĞİN KAÇ AYLIKTI SENN CANIM? UYKULARI DÜZENE GİRDİ Mİ
Pek enerjik degilim bugun ama seninkini taa burdan hissettim maasallahhNASILSINIZ KIZLAR, HERKESE ENERJİK AZ KALORİLİ GÜNLER
TATLIM MENÜNÜ TOPTAN YAZARSAN GÜN SONUNDA YA DA ERTESİ GÜN DAHA İYİ OLUR BÖYLE YARIM YARIM ANLAŞILMIYOR TOPLUCAYA DAHA GÜZEL YORUM YAPARIZ ayyy büyük harf oldu kusura bakmadün akşam bu yemeğimin üstüne 1 kepçe kuru fasulye.
1 kare bitter
1 kaşık kerevizli ıspanak yemeği yedim.
canım evde yoğurt yapıyorsan hele hiç zor değil ben akşam oda sıcaklığındaki sütün içine koyuyorum ertesi akşama kadar bekliyor dolapta (buzdolabı değil normal dolapta) ertasi akşam yoğurt gibi oluyor çok da güzel oluyorYAPMAK ZOR MU? BEN DE KIZIMA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA
canim hosgeldinseni tekrar aramizda gördüğüme cok sevindim ne yalan söyleyim üzülmüştüm sen gidince hatta itiraf edeyim mitivisyonum yerlere düştü süründü abartmiyorum dönüşüne en cok ben sevindim buraları sessiz olunca bizde kabugumuza cekiliyoruz malesef ne kadar cok sohbet okadar mitivisyon cok yazamiyorum bazen ama yazılanların hepsini okuyorum kizlar fikir aliyorum iyiki varsiniz
tatlım benim de şu ara yoğunlaştı bir ara buluşalım amaBen de 30 günde kilo ver'i yükleyeyim canım.
Bu arada işler yoğun ya, bu ara öğlearalarında yürüyüşe gidemiyorum. İnşallah şu yoğunluk bir azalırsa bir gün buluşup, yürüyelim. Kahveye beklerim ne zaman arzu edersen Şahnurcuğum.
canım maşallah de kuzuya gece uykusu artsın azalmasın sende uykusuzluktan sefil olmuşundurOyle yapiyordum ama bu sefer gece uyuyamiyordum 3de 5te yatmaya baslamistim. Uyumayacagim artik o yuzden kiloyu etkiliyor gece uykusu. Elveda gunduz uykularim
Duzenli sukur simdilik. Gun icinde 2 kere uyuyor, gece uykusuna yatinca sabaha kadar kalkmiyor. Emmeye cok uyaniyor iste.
Pek enerjik degilim bugun ama seninkini taa burdan hissettim maasallahh
anladım . tamamdır.canım evde yoğurt yapıyorsan hele hiç zor değil ben akşam oda sıcaklığındaki sütün içine koyuyorum ertesi akşama kadar bekliyor dolapta (buzdolabı değil normal dolapta) ertasi akşam yoğurt gibi oluyor çok da güzel oluyor
Bence miktardan çok saat önemli. Yoksa yediklerin gayet iyi. Bitter dahil. Bu arada benim diyetisyenim hafta da 1 gün 1 porsiyon meyve yerine 30gr bitter çikolata veriyor. Miktar olarak 1 küçük paket 32gr yada büyük kare paketler 70-80gr. Düşününce bu süper bir ara öğün. Ama öğleden sonra yada akşamüstü 4den önce yenmiş olması lazım. akşama bırakmadan.dün akşam bu yemeğimin üstüne 1 kepçe kuru fasulye.
1 kare bitter
1 kaşık kerevizli ıspanak yemeği yedim.
Son 3-4 kilo maalesef zor gidiyor. Bence hedeflerimizi koyarken de buna dikkat etmemiz lazım. Bazen sıkılaşıp kas yapıyoruz kas kütlemiz artıyor. fiziken iyi görünüyoruz ama kilo gitmiyor. Moralimiz bozuluyor. Sağlam durun. Moral bozmayın gayet fit olacağızGunaydin kizlar
Dün sabah tartilmadigim icin kilomu bildirmemistim. Bu sabah tartildim 57.2 malesef pazar sabahida öyle gelmistim 2 gündür hic degisiklik olmamis üzüldümbu hafta sp haftasi yapıcaktım ama olmadi. Bugun sabah kayisili activia yedim. Yanimdada süt yogurt elma lor peyniri ve karışık salata var. Yemdgi yanimda getirmezsem o gün zor geciyor.
Sabitim takildim kaldim aslunda kendimi daha sıkı hissediyorum bu yüzden bende ölçülerimi almaya karar verdim. Ben ölçülerimi hic almadim bilmiyorum suan en son gecen sene almistim sanki. Bakalim yarin yazarim sizede
Bence o kadar koşuşturmaya gayet güzel bir menü olmuşArkadaşlar yazamadım. Bugün sabahtan beri gelen giden bitmedi. Mutfak montaj yapıldı uzun sürdü, sonra başka bir odaya tv ünitesi montaja geldiler yine. Onlar gitti sürekli sil-süpür, arkalarından enkazı kaldır! onlar bitti arkadaşım geldi küçük kızıyla, arkadaşım gitti eşimin iş arkadaşı geldi kızım ile yaşıt yine küçük kızıyla... onlara yemek hazırla, kaldır...vs. evdeki şenliği düşünün. üstümden tır geçmiş gibi! Şu an oturdum!
Ben bugün zorlanmadım da bu yoğunluk arasında öğün atladığım için çok geç saate yemiş oldum akşam yemeğini ve bugünkü menümde akşam sebze olması gerekirken protein oldu maalesef. Yine de kötü olduğunu düşünmüyorum ama siz ne dersiniz bilemem... :)
Bugünkü menüm;
Sabah;
-otlu omlet
-smoothie (kivi, çilek, yeşil elma, limon, zencefil, maydonoz, kefir)
Ara;
-Filtre kahve
Öğle;
-Peynirli salata
Ara;
-Yeşil çay
-Filtre kahve
Akşam; (geç saatte yedim)
-Kekikli lor peyniri
-çok küçük parça et
Aynen bu kez ben de AOÇ'ninkini aldım ama onu da beğenmedimBen bugun AOC marka olani aldim cam sisede oda ayri guzel geldi bana ferah bi tat veriyo bide tok tutuyor aksam yemegini 16:30 da yememe ragmen oyle krizlere falan girmedim benim kucuk ayran ayran diye iciyo cok seviyor kefiri beraber iciyoruz iki cay bardagi icti oda bir bardak daha istedi yarin dedim
Ben de düzenli yapamıyordum aslında, onu 30 gün boyunca her gün yapın diyorlar ama çok mümkün değil sanki. Zaten 30 gün sürekli Jilian yapsak kilo derdimiz falan kalmazyarın başlayayım o zaman jilliana bende hiç devam ettiremiyorum ya hergün farklı bişy yapıyorum spor olarak inş bunu yapmayı başarırım canım bende kefiri hiç sevemedim yanlız değilsin :)
Evde mayalanmış halini de beğenmedim kaptanım, ilk kendim yapmıştım. Yıldızım barışmadı yani :)Kizlar kefire ben de basladim kabizlik demesek de sindirim guclugu ws diyelim ben evde yapiyorum hazirlardan daha iyi tavsiye ederim evde mayalayin
Bence ikisi de. Bu da çarpı 2 demekemziren anneler olarak yiyeceklere saldirmalarimiz emzirdigimizden degil uykusuz kaldigimizdan demek
Canım senin artık gram gram gitmesi çok normal, hedefine çok az kaldı çünküGunaydin kizlar
Dün sabah tartilmadigim icin kilomu bildirmemistim. Bu sabah tartildim 57.2 malesef pazar sabahida öyle gelmistim 2 gündür hic degisiklik olmamis üzüldümbu hafta sp haftasi yapıcaktım ama olmadi. Bugun sabah kayisili activia yedim. Yanimdada süt yogurt elma lor peyniri ve karışık salata var. Yemdgi yanimda getirmezsem o gün zor geciyor.
Sabitim takildim kaldim aslunda kendimi daha sıkı hissediyorum bu yüzden bende ölçülerimi almaya karar verdim. Ben ölçülerimi hic almadim bilmiyorum suan en son gecen sene almistim sanki. Bakalim yarin yazarim sizede
Hiç zor değil canım tek kullanımlık kefir mayasından alırsan direkt sütün içine koyuyorsun öyle bekliyor 1 gün kadar. Yoğurt yapmaktan bile kolayYAPMAK ZOR MU? BEN DE KIZIMA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA
Emmeye çok sık uyanma durumuna ben sabaha kadar kalkmıyor diyemiyorum yaGun icinde 2 kere uyuyor, gece uykusuna yatinca sabaha kadar kalkmiyor. Emmeye cok uyaniyor iste.
Squata dikkat et derim kaptan. Yanlış yaparsan dizini sakatlayabilirsin. Benim dizime pek iyi gelmiyor mesela. Ne oldu anlamıyorum ama bir kaç gündür dizim ağrıyor. kalçam tutuluyor.tatlım benim de şu ara yoğunlaştı bir ara buluşalım ama
bu arada squatgirls çok ağrıtır mı alvücüt için olanı yaptım akşam 10 dk lık bir video idi bayaa bir squat yaptırdu
Gece 12de 1de kalkip oyun oynamak istemiyosa öp basina koy yavrum. Arkadaslarimin cocuklarindan gozum korkuyo ben sukrediyorumBence o kadar koşuşturmaya gayet güzel bir menü olmuş
Aynen bu kez ben de AOÇ'ninkini aldım ama onu da beğenmedim
Oğluma ilk verişimde evde kendim yapmıştım onu da sevmedim
Her halükarda sevemiyorum sanırım, ekşimiş yoğurt gibi geliyor bana tadı
Ben de düzenli yapamıyordum aslında, onu 30 gün boyunca her gün yapın diyorlar ama çok mümkün değil sanki. Zaten 30 gün sürekli Jilian yapsak kilo derdimiz falan kalmaz
Evde mayalanmış halini de beğenmedim kaptanım, ilk kendim yapmıştım. Yıldızım barışmadı yani :)
Bence ikisi de. Bu da çarpı 2 demek
Canım senin artık gram gram gitmesi çok normal, hedefine çok az kaldı çünkü
Artık bünyeyi şaşırtman gerekebilir kg vermek için
Hiç zor değil canım tek kullanımlık kefir mayasından alırsan direkt sütün içine koyuyorsun öyle bekliyor 1 gün kadar. Yoğurt yapmaktan bile kolay
Emmeye çok sık uyanma durumuna ben sabaha kadar kalkmıyor diyemiyorum yaYoksa bizde de durum aynen bu sekilde. Çok mu kötümserim acaba?
Nadiren de olsa gece 3'te kalkıp oynamışlığımız varGece 12de 1de kalkip oyun oynamak istemiyosa öp basina koy yavrum. Arkadaslarimin cocuklarindan gozum korkuyo ben sukrediyorum
THAT SUGAR FİLMİNİ İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİMEvet canım. Sağlıklı yaşam için öncelikle. Doris aynı kiloda olup egzersiz yapan biri ile egzersiz yapmayan birinin görünüm olarak çok farklı olacağını, egzersiz yapanın daha sıkı bir görünüme sahip olacağını söylüyor.
Çünkü vücudundaki yağları kasa dönüştürüyor ve kasların hacmi daha az olduğu için görünüm daha sıkı ve fit oluyor.
Sevgiler.
CUMA GÖRÜŞÜRÜZ O ZAMANOluur bana uyarrbenim hedefim 52
ayşeninde dediği gibi yediklerinden çok saatleri çok önemli bunları gün içine bölerek yeseydin problem yok ama akşam vakti olunca biraz fazla oluyor. sen gündüzleri ağırlıklı beslenmeye calış canım.canım işte benim az yediğim bu
inan tuttuğum zamanlarda bu masumları yiyorum.
tutmasaydım o bitterin tamamını ya da yarısını yerdim .bak tuttum 1 küçük kare yedim.
abur cubur yemedim hiç olmasza diyorum .
monicim kaptanlığını tebrik ederim. dün alıntı yaptım yazıcaktım ama sonradan gitti yazamadım. hayırlı olsungünaydınnn pisiciklerim
aynen aynada görüntüm fane değil ama tabi bel bölgem hala kalın hafif bi doğum göbeğimde var. ama yinede eskiye göre daha iyiyim ama kilom sabit . tamam canım yılmıyorum devamBence miktardan çok saat önemli. Yoksa yediklerin gayet iyi. Bitter dahil. Bu arada benim diyetisyenim hafta da 1 gün 1 porsiyon meyve yerine 30gr bitter çikolata veriyor. Miktar olarak 1 küçük paket 32gr yada büyük kare paketler 70-80gr. Düşününce bu süper bir ara öğün. Ama öğleden sonra yada akşamüstü 4den önce yenmiş olması lazım. akşama bırakmadan.
Son 3-4 kilo maalesef zor gidiyor. Bence hedeflerimizi koyarken de buna dikkat etmemiz lazım. Bazen sıkılaşıp kas yapıyoruz kas kütlemiz artıyor. fiziken iyi görünüyoruz ama kilo gitmiyor. Moralimiz bozuluyor. Sağlam durun. Moral bozmayın gayet fit olacağız
o bünyeyi bi şaşırtabilsemBence o kadar koşuşturmaya gayet güzel bir menü olmuş
Aynen bu kez ben de AOÇ'ninkini aldım ama onu da beğenmedim
Oğluma ilk verişimde evde kendim yapmıştım onu da sevmedim
Her halükarda sevemiyorum sanırım, ekşimiş yoğurt gibi geliyor bana tadı
Ben de düzenli yapamıyordum aslında, onu 30 gün boyunca her gün yapın diyorlar ama çok mümkün değil sanki. Zaten 30 gün sürekli Jilian yapsak kilo derdimiz falan kalmaz
Evde mayalanmış halini de beğenmedim kaptanım, ilk kendim yapmıştım. Yıldızım barışmadı yani :)
Bence ikisi de. Bu da çarpı 2 demek
Canım senin artık gram gram gitmesi çok normal, hedefine çok az kaldı çünkü
Artık bünyeyi şaşırtman gerekebilir kg vermek için
Hiç zor değil canım tek kullanımlık kefir mayasından alırsan direkt sütün içine koyuyorsun öyle bekliyor 1 gün kadar. Yoğurt yapmaktan bile kolay
Emmeye çok sık uyanma durumuna ben sabaha kadar kalkmıyor diyemiyorum yaYoksa bizde de durum aynen bu sekilde. Çok mu kötümserim acaba?
teşekkür ederim tatlımayşeninde dediği gibi yediklerinden çok saatleri çok önemli bunları gün içine bölerek yeseydin problem yok ama akşam vakti olunca biraz fazla oluyor. sen gündüzleri ağırlıklı beslenmeye calış canım.
monicim kaptanlığını tebrik ederim. dün alıntı yaptım yazıcaktım ama sonradan gitti yazamadım. hayırlı olsun
aynen aynada görüntüm fane değil ama tabi bel bölgem hala kalın hafif bi doğum göbeğimde var. ama yinede eskiye göre daha iyiyim ama kilom sabit . tamam canım yılmıyorum devam
o bünyeyi bi şaşırtabilsembigün oturup ne var ne silip süpürücem o olucak bi şaşırıcakki sorma
o kadar vicdan yaptın yanivicdan çorbamı yaptım pişiyor
cumaya kadar ne kadarını telafi ederim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?