- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.861
Evet sana da benimki gibi kademeli hedef koymuştuk :) bak ilk hedefe az kalmış. Bu aslında biraz motivasyon kaynağı olmalı senin için. Katılım pek azdı ama gayet güzel kilolar verdin.yarın başlayayım o zaman jilliana bende hiç devam ettiremiyorum ya hergün farklı bişy yapıyorum spor olarak inş bunu yapmayı başarırım canım bende kefiri hiç sevemedim yanlız değilsin :)
hedefe 4 filo kaldı tabi asıl hedefe daha coooook var canım squatgirlden yapıyorum ara ara benim kalçam biraz fazla orayı eritmek istiyorum daha çok gaza geliyorum bir hafta çok iyi yapıyorum sonra bırakıyorum iradem çok zayıf diyettede öyleydim Allah’tan onda şuan iradeliyim darısı sporun basına
ooo sen bugün baya yoğunmuşsun canım güle güle kullan esyalarını
Gunaydinlarr
Guzel bir gun sizlerle olsun
Günaydın kaptanım.Kizlar dun aksam @bluedolphin in bahsettigi squatgirl u indirdim alt vucut icin guzel hareket videosu var onu yaptim
Bir de kim soylemisti hatirlamiyorum 30 gunde kilo ver diye bu sabah da 1.gunden basladim
emziren anneler olarak yiyeceklere saldirmalarimiz emzirdigimizden degil uykusuz kaldigimizdan demek1-0 yenik başlıyormuşuz meğer
kesinlikle tavsiye ederim müthiş bi sıkılasma sağlıyorİpin varsa ip atla büşracım.
canim hosgeldinHerkese günaydın. Musmutlu bir gün dilerim hepinize
dün akşam bu yemeğimin üstüne 1 kepçe kuru fasulye.Laksam yemegi 5 yemek kasigi ev yogurt
Keten tohumu
Chia
Tarcin
1 kirmuzu elma
Ama oncesinde 1 haslanmis yumurta ve yarin greyfutr yedim
günaydınGunaydin 5. Takım'ın güzel hatunları..
Saat 7:30'da güzelce kahvaltimi yaptim.. Kahvemi ictim.. Bitki cayimi demledim. Şimdi de eliptik uzerindeyken sizlere yazıyorum.
GÜNAYDINNNN..
Hepsi masum gibi gözüksede birarada cok fazla olmus canim abartmissin gibidün akşam bu yemeğimin üstüne 1 kepçe kuru fasulye.
1 kare bitter
1 kaşık kerevizli ıspanak yemeği yedim.
canım işte benim az yediğim buHepsi masum gibi gözüksede birarada cok fazla olmus canim abartmissin gibikitliktanmi ciktin ne yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?