Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar dun aksam @bluedolphin in bahsettigi squatgirl u indirdim alt vucut icin guzel hareket videosu var onu yaptim
Bir de kim soylemisti hatirlamiyorum 30 gunde kilo ver diye bu sabah da 1.gunden basladim
Ben de 30 günde kilo ver'i yükleyeyim canım.
Bu arada işler yoğun ya, bu ara öğlearalarında yürüyüşe gidemiyorum. İnşallah şu yoğunluk bir azalırsa bir gün buluşup, yürüyelim. Kahveye beklerim ne zaman arzu edersen Şahnurcuğum.

Gunaydinlar herkese
Kimsenin sevemedigi bu kefir bana nasilda guzel geliyor evde yapmayi bende dusundum ama cesret edemedim daha Ankarads olanlar icin Aoc de guzel
Aman zaten ben degisik tatlari severim
Bayag bi ananaslii yesilcay takildiktan sonra elma aromalisina basladim caykurun bund yesilcayin tadi daha cok aliniyor
Dunku listem bende 2 k civari oynama yapti regl sonrasi bayag odem toplamisim demekki

Ergin Kırbaç'ın videolarına bakayım. Teşekkürler paylaşımın için Ayşeciğim.

siz yazınca baktım . kadın 42 yaşında ama fıstık gibi. 3 tane de çocuğu varmış . maşallah .
işte benim de idealim böyle olmak tabi. ama spor da şart . benim hayatımda spor yok . inşallah olur .
Evet canım. Sağlıklı yaşam için öncelikle. Doris aynı kiloda olup egzersiz yapan biri ile egzersiz yapmayan birinin görünüm olarak çok farklı olacağını, egzersiz yapanın daha sıkı bir görünüme sahip olacağını söylüyor.
Çünkü vücudundaki yağları kasa dönüştürüyor ve kasların hacmi daha az olduğu için görünüm daha sıkı ve fit oluyor.
Sevgiler.

Günaydın Arkadaşlar,
Herkese güzel bir gün diliyorum.
26.02.2018 menüm şöyleydi:
Sabah:
2 üçgen krem peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
Ara Öğün:
1 fincan Türk kahvesi
Öğle Yemeği:
3 ızgara köfte
salata
2 yemek kaşığı pilav
1 dilim ekmek
Ara Öğün:
4 kuru erik
10 çiğ badem
Akşam Yemeği:
Sulu köfte
Turp
1 çay bardağı yoğurt
Ara Öğün:
Çilek (8 adet)
1 su bardağı tarçınlı süt
* Su: 2,5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…