Arkadaşlaaarrr... Ay bu aralr fazla vakit ayıramıyorum yaa

( Ev yerleşmesi beni çok yordu hala da yoruyor ve bitmedi. Kopuyorum diye üzülüyorum çünkü an be an takip edip yorum yazamıyorum size. Şimdiye kadar idare ettiğiniz için de çok teşekkür ederim... Herşeye rağmen diyetimi bozmadan devam ediyorum. Sorumluluğumun farkındayım merak etmeyin. :)) Az biraz düzenimi kurabilirsem çok daha rahat bir şekilde buraya vakit ayırabileceğim. Az kaldı artık sona geliyorum çok şükür....
Bu sabah ki kilom 63.4 çıktı. Yani bu 100 gr ileri200 gr geri durumu nedir bilmiyorum. Bugün canım inanılmaz tatlı istedi. Sanırım yine regl yaklaşıyor.
Bu arada rezonans terapisinden sonra canım gerçekten tatlı iatemiyor. Canımın istediği tek tatlı hurma oluyor genelde ama tabii ben onu bile yememek için kendimi tutuyorum. Birde gerçekten normal iekerli bir tatlı yersem rezonanasın etkisi bozuluyor. Çünkü zihin o tadı yeniden hatırlıyor ve yine istemeye başlıyor. Bunu bildiğim için de asla bir gıdım bile tatlı yemiyorum. Anlayacağınız bu rezonans işi beni psikolojik olarakta tutuyor. Bu da önemli birşey bence. Bu anlamda işe yaradığını söyleyebilirim artık size.