• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kork canim korkk bizim burda acliktan nefesimiz koksun senn cikolata de islak kek de aaaaaa:sinirli::sinirli::sinirli: bizde acliktan seni yeriz diye korkuyoruzz napalim sencee:sopa::sopa:

hala yerim diyo:KK70:

cok beklersin. Cikolatali islak kek yersen sahip olacagin tek karin kat kat bingil bingil olcakk:KK8:

kiz var yaa seni moniye veririm sacini yolarrr kizz bak hala popkek diyor:KK4::KK4:

hayir da bizim sucumuz ne, bu kadar insanin gunahina girdin bizim de canimiz cekiuor napcaz hadi bakalim:confused:
TAMAM TAMAM SUSTUM, CUMAYA DA AZ KALDI RİSK ALMAYAYM

DÜN BULAMADIM DA BUGÜN İŞ ÇIKIŞI AYAKLARIM PASTANEYE GİDER DİYE KORKUYORUM:110:
Artık geçti bitti yok. :KK20:
DÜN 30 GÜNDE KİLO VERME PROGRAMININ İLK GÜN HAREKETLERNİ YAPTIM, 30 GÜN DEVAÖEDİCEM İNŞ , 30 GÜN SONRA DÜMDÜZ KARIN HAYAL EDİYORUM:rapci:
Bak ne güzel hayaller bunlar. :KK19:
Başka bisey hayal etme. Arama da. Bak ne olduğunu yazmıyorum bile :KK59:

günaydın pisiciklerim
ZD8p9g.gif

biri gitmicem mi dediii:KK4:böylede götürürüm :KK74:
kız gel iki sil süpür ablana yardım et kaldım bi başıma:temizlik:
üyelerim de zombie zaten hortlayıp hortlayıp geliyolar:ruh:kazende basıyor :mapus:
kgE7BA.gif

Ben arada uğrayıp kış kışlarım. :KK53::KK53::KK53:
kötü valla dün kaçamak yaptım ama çaktırmıyorum :KK53:
Aaa... Hiç anlamadık. :sopa:
Islak kek yemezsen neden olmasın:KK76:
Yasak şeyleri yazıp aklına sokma şu kızın. Yoldan çıkmaya yer arıyor zaten. Kaliverir üstüne ALLAH korusun :KK48::KK48::KK48:
Tam cümbüş takım desene:KK70:
Dün akşam neredeyse tüm kk moni moni ye oturmaya gitmiş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

YERSEM NASIL TELAFİ EDEBİLİRİM? ÖĞLE YEMEĞİ YERİNE SADECE ONU YESEM YETER Mİ
That sugar filminden bahseden kimdi dün? Ben dün izledim. Oradaki özet şu tatlım. Kaç kalori aldigin değil. Kaloriyi nereden aldigin önemli. Kh ve basit şekerden aldigin kalori yağ oluyor :KK19:
kork canim korkk bizim burda acliktan nefesimiz koksun senn cikolata de islak kek de aaaaaa:sinirli::sinirli::sinirli: bizde acliktan seni yeriz diye korkuyoruzz napalim sencee:sopa::sopa:

hala yerim diyo:KK70:

cok beklersin. Cikolatali islak kek yersen sahip olacagin tek karin kat kat bingil bingil olcakk:KK8:

kiz var yaa seni moniye veririm sacini yolarrr kizz bak hala popkek diyor:KK4::KK4:

hayir da bizim sucumuz ne, bu kadar insanin gunahina girdin bizim de canimiz cekiuor napcaz hadi bakalim:confused:
Üstüne cullanacagiz artık. Kim ne yiyor gorecegiz :sopa::sopa::sopa:
:KK70::KK70::KK70:

:KK48: ölülerden değil dirilerden kırmak lazım:KK51:

dimi yaa, olsun ben ölüden de korkuyorum.

Merhaba,ismim Gamze. 27 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ve öğretmenim. Bebeğim 3 aylık henüz. Gruba yazmakta tereddüt ettim ama umarım kabul edilirim. Çünkü sadece emziriyorum , bebeğim mama yemiyor. Kilo konusuna gelince de. 61 kilo ile hamile kalmıştım, 71 ile doğuma girdim , şu an 66,2 kiloyum. Hedefim 57 kilo olmak :dua::dua::dua:

hemşerim hoşgeldin :) bende hem kayseriliyim hemde kayseride yaşıyorum, sağlıkla büyüt bebişini.

Arkadaşlaaarrr... Ay bu aralr fazla vakit ayıramıyorum yaa :KK43:( Ev yerleşmesi beni çok yordu hala da yoruyor ve bitmedi. Kopuyorum diye üzülüyorum çünkü an be an takip edip yorum yazamıyorum size. Şimdiye kadar idare ettiğiniz için de çok teşekkür ederim... Herşeye rağmen diyetimi bozmadan devam ediyorum. Sorumluluğumun farkındayım merak etmeyin. :)) Az biraz düzenimi kurabilirsem çok daha rahat bir şekilde buraya vakit ayırabileceğim. Az kaldı artık sona geliyorum çok şükür....

Bu sabah ki kilom 63.4 çıktı. Yani bu 100 gr ileri200 gr geri durumu nedir bilmiyorum. Bugün canım inanılmaz tatlı istedi. Sanırım yine regl yaklaşıyor.

Bu arada rezonans terapisinden sonra canım gerçekten tatlı iatemiyor. Canımın istediği tek tatlı hurma oluyor genelde ama tabii ben onu bile yememek için kendimi tutuyorum. Birde gerçekten normal iekerli bir tatlı yersem rezonanasın etkisi bozuluyor. Çünkü zihin o tadı yeniden hatırlıyor ve yine istemeye başlıyor. Bunu bildiğim için de asla bir gıdım bile tatlı yemiyorum. Anlayacağınız bu rezonans işi beni psikolojik olarakta tutuyor. Bu da önemli birşey bence. Bu anlamda işe yaradığını söyleyebilirim artık size.

kaptanım da sigarayı bıraktı cidden işe yarıyo sanki.

Akşam akşam bir dilim Alman pastası Eki Görüntüle 2116941 :confused:mı Yersin sen alsana cezası

ay hiç beklemezdim senden kaçamağı, motivasyonun tam gibiydi. neyse telafi etmişsin.

Ben tepkiliyim gitmicem hadi sizi bıraktı beni beni bihterini nasıl birakti:KK12:

:KK70:

ıkımız bır fıdanız kocamdan cok goruyorum bu aralar bu aletı:KK70:

:KK70::KK70::KK70:

Yaa aynen kızlar bende bir koca var maşallah diyeyim düşman başına adam gece 12'de bir de gelir yaş pasta çeşit çeşit kurabiyeler başka zaman çiğ köfte Yok efendim Dürüm tantuni hadi hadi hadi yiyelim mi yahu Kardeşim git işine ben yatacağım diyorum hadi ye n olur bir ısırıkla der
yani bende sınavlar veriyorum bilmiyorsunuz:işsiz:

ayy bende de var bi değişik versiyonu, ben yemezsem o da yemiyo sonra da küsüyo, uğraş dur barışcam diye.

Bir ara gözüm karardığını hatırlıyorum ve gerisi boş bir sayfa gibi:KK75:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

ayni benimki, neyse ki burda degil:confused: yiyip yiyip kilo almayangillerden:KK12:

eşin nerde şimdi senin? iş seyahati mi?
ÇİKOLATALYSA ONU DA YERİM:hamarat:

bak hala ne diyo :KK70:

Bende ne zaman krep yada pankek yapsam wendy wendy sen geliyorsun aklima :KK200:

ayy kuzum :KK200:

Back
X