- Konu Sahibi Cherry Mom
- #276.481
Hosbulduk canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayarlarla oynamayacakmışızOrtim sende sabit cikmissinn skandalll
Ozge ge lmisss nerelerdesin yazsana takimina daaa.
Yeni gelenler hosgelmiiiss
Alinti yapamiyorum emoji koyamiyprum kisi etiketleyemiyorum bi bende mi boyle acaba
Bende odul yemedim canim oglene dogru yaptim kahvaltimi evlik sucuklu yumurta ve kepek ekmegi yedim sadece bide kahve ictim esimle cocuklar cig kofte yedi az once tadina bile bakmadimBugün arkadaşın Doğum günü vardı, cuma diye yemedim, menümü bozmadım. Ödülüm yok çünkü ödül alacak bi durum yok. Ben iyi değilim ama sizde iyi değilsiniz vicdan yapmıyoruz farkındaysanız.
Benim o kadar emeğim boşa gitti demiyoruz emek yok çünkü.
Geçmiş olsun tekrar canım. Geçecek inşallahAldı bakalım önümüzdeki ay kontrole çağırdı simir testi yapıldı sonuçları daha çıkmamış biraz dinlen 2 ay geçsin yeniden takalim dedi geldim işte ama ağrım var hala
Kız benim gözüm kulağım hep burda. Accık kardiş takıma yardım edeyim didimOrtim sende sabit cikmissinn skandalll
Ozge ge lmisss nerelerdesin yazsana takimina daaa.
Yeni gelenler hosgelmiiiss
Alinti yapamiyorum emoji koyamiyprum kisi etiketleyemiyorum bi bende mi boyle acaba
Haklısın canım gaza getirelim birbirimizi haftaya 1. Biz olalımkızlar durumun vehametinin farkında mısınız?
birbirimizi kötü etkiliyoruz bence.
herkes sabit, poğaçalar börekler pastalar kek istiyorum diyenler..
bu yüzdeyle sonuncuyuz, hayatta da yarışta da. en başta da kendim.
Haklısın canım gaza getirelim birbirimizi haftaya 1. Biz olalım
çok haklısın canım bunu ben geçen hafta yazmıştım buraya birbirimize karşı fazla anlayışlıyız kızmak menüleri değerlendirmek yok herkes bikereden bişey olmaz havasında bugüne kadar öyle olduğumuz için burdayız ve biz malesef ben dahil burda böyle kalmaya mahkumuz. eğer haftayada sonucum değişmezse bende kendi isteğimle ayrılıcam çünkü gerçekten buraya motive olmak için gelmiştik ama resmen birbirimizi yoldan çıkartıyoruz gibi bi hava varkızlar durumun vehametinin farkında mısınız?
birbirimizi kötü etkiliyoruz bence.
herkes sabit, poğaçalar börekler pastalar kek istiyorum diyenler..
bu yüzdeyle sonuncuyuz, hayatta da yarışta da. en başta da kendim.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Evet motivasyonumu korursam çok rahat kilo veriyorum. Umarım yine öyle olur.hadi yaaa seni hayal kırıklığına uğrattım demekama senden önce mezun olucam cicim
hadi yakala beni
sende bi kilo bildirimi yap bakalım sabah sabah attın tuttun
hoşgeidn canım ne güzel tecrübelisin senin işin daha kolaybebek denemelerinide çok takma kafana Rabbim hayırlı zamana kararlamıştır inşallah en güzel zamanda olsun bebeğin
![]()
Bu gün 94 kg ile başladım diyete.Cnm gel gel gitme su an kac kilosun
Çok teşekkür ederim. Stres yapmamak çok zor ama eskiye nazaran baya toparladım kendimi. Sıradaki tüp bebek denemesini bekliyorum bakalım o arada da biraz zayıflayayım dedim.Çok geçmiş olsun canım. Stres yapma. inşAllah hayırlısıyla ve sağlıkla en kısa zamanda kucağına alırsın yavrunu :)
Yazdığına göre olmuşsundurHoşgeldin
Süpersin medusa
Zaten boş boş durduğumuz zaman bile kalori harcıyoruz ki. bazal metabolizma her daim kalori harcıyor![]()
tüp bebek denemelerini sakin birakma canim pes etme benim abimlerinde 3. Denemesinde olduki artik pes etmislerdi ve dondurduklari embriyolari artik çöpe atmalarini soylemek artik denemeyeceklerini soylemek icin gitmislerdi doktora hatta yengem tek basina gitmişti. 1 tek embriyolari kalmisti sağlam ve doktor son bir kez deneyelim dedi ve oldu cok şükür hemde doktor hicbir ucret almadan sirf denemek icin yapmıştı. Simsi 5 aylik oldu bile oğlumuz. Sana umut olsun diye yazdım Allahin rahmeti bol sakin pes etmeÇok teşekkür ederim. Stres yapmamak çok zor ama eskiye nazaran baya toparladım kendimi. Sıradaki tüp bebek denemesini bekliyorum bakalım o arada da biraz zayıflayayım dedim.
Ben ilk gün olduğu için biraz sıkı tutup yeme işini 16.30 da bitirdim. Bundan sonra sadece sıvı alımı yapacağım. Günlük yediklerimi de yazayım:
-Sabah uyanınca 2 bardak su ve birer tane kayısı ve incir.
-Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta(işe geç kaldığım için bugünlük böyle oldu. Yarın Harika bir Karatay kahvaltısı yapacağım.)
- saat 14.00 da 2 kase kısır ve salata.yanında çay ve sonrasında Türk kahvesi.
-Şimdiye kadar 3 lt su ( yatana kadar 1 litre daha içerim)
- akşam karışım çayım var birde onu içmeyi planlıyorum.
menun güzel ama kisir 1 kase olsa fena olmazdi aksam yemicez die gunduzde salmamak gerekir. Spor ekle canim diyetine sporsuz bu is cok zorBen ilk gün olduğu için biraz sıkı tutup yeme işini 16.30 da bitirdim. Bundan sonra sadece sıvı alımı yapacağım. Günlük yediklerimi de yazayım:
-Sabah uyanınca 2 bardak su ve birer tane kayısı ve incir.
-Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta(işe geç kaldığım için bugünlük böyle oldu. Yarın Harika bir Karatay kahvaltısı yapacağım.)
- saat 14.00 da 2 kase kısır ve salata.yanında çay ve sonrasında Türk kahvesi.
-Şimdiye kadar 3 lt su ( yatana kadar 1 litre daha içerim)
- akşam karışım çayım var birde onu içmeyi planlıyorum.