- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.661
diyorduuuKacirmadimm ama simdi 79u goremeyecek olmanin huznune bir de yazacaklarimin acisi eklensin istemedim
Ben ra
Ben rakibinim
Spor 45 dk kadar yuruyus yaptım cnmSabah ve ara öğününü beğenmedim. 100 ip atlama daha yap ceza olarak
Spor yarışması iyi olur cidden. Ben de bi bakacağım uygun vaktimde sizi gruplamayı düşünüyordum
Bunların miktarları nedir? Spor?
Senin de öğlen aslında fazla değil kahvaltı da yok ama sağlıklı olmamış. Yarım saat yürüyüş yazdım sana ceza :)
Canım toplantı cocuk kodusturma derken aksam yemeğimi zor yedimMenü çok zayıf geldi tatlım bana. Arada meyve yeseydin keşke. Elma mesela.
Çok da güzelmiş maşallahArkadaşlar birkaç gün önce yolda edilmek üzereyken bulduğumuz bir kedi tahminen dört beş aylık birkaç gündür evde bakıyorum ama iki çocuklu olduğum için daha fazla bakamayacağım Sokağa da bırakmak istemiyorum kullanabileceği bir kaç malzeme aldık onlarla birlikte sahiplendirmek istiyoruz bilginiz olsunEki Görüntüle 2118858
Evet canım öyle de çocuklarla çok zorÇok da güzelmiş maşallah
Haklısın bende evde bakmaya çekiniyorum çocuklar var diyeEvet canım öyle de çocuklarla çok zor
kuzum çok ta güzelmiş, sahipli ev kedisine benziyor kayboldu mu acabaArkadaşlar birkaç gün önce yolda edilmek üzereyken bulduğumuz bir kedi tahminen dört beş aylık birkaç gündür evde bakıyorum ama iki çocuklu olduğum için daha fazla bakamayacağım Sokağa da bırakmak istemiyorum kullanabileceği bir kaç malzeme aldık onlarla birlikte sahiplendirmek istiyoruz bilginiz olsunEki Görüntüle 2118858
Çokta güzelmiş kedi ama benim çevremde maalesef yok hayvan edinmek isteyen. Ama aklımda olsun tabi.Arkadaşlar birkaç gün önce yolda edilmek üzereyken bulduğumuz bir kedi tahminen dört beş aylık birkaç gündür evde bakıyorum ama iki çocuklu olduğum için daha fazla bakamayacağım Sokağa da bırakmak istemiyorum kullanabileceği bir kaç malzeme aldık onlarla birlikte sahiplendirmek istiyoruz bilginiz olsunEki Görüntüle 2118858
su cuma bi gelsin de alalim ifadeniidiyorduuu
uyyy pek de sekerr. Bunun icin ozel baska siteler vardir istersen onlarin sayfalarinda paylas burda cok az kisi bilgilenir.Arkadaşlar birkaç gün önce yolda edilmek üzereyken bulduğumuz bir kedi tahminen dört beş aylık birkaç gündür evde bakıyorum ama iki çocuklu olduğum için daha fazla bakamayacağım Sokağa da bırakmak istemiyorum kullanabileceği bir kaç malzeme aldık onlarla birlikte sahiplendirmek istiyoruz bilginiz olsunEki Görüntüle 2118858
canim ogle yemegi yeme ama ara ogun mutlaka yap bence.Ben kahvaltımı geç yaptım bugün o yüzden ara öğün yapmicam akşamada tavuklu bol sebzeli bi salata tek yemeyi düşünüyorum 100 ip atlama 30 dakka a spor yaptım 2 litreye yakın suyu içtim bile
sakin bisi yeme bakk listeye gircennAyyy yolcu yolunda gerek. Biz doğum günü partisine gidiyoruz, partilenmeden dönmek niyetim. Haydi hayırlısı
Yok canım a çok Araştırdık Ama büyük ihtimal alıp sonra sokağa attılarkuzum çok ta güzelmiş, sahipli ev kedisine benziyor kayboldu mu acaba
Benim de sokağa bırakmaya gönlüm el vermiyor çünkü Ev Kedisi olduğu o kadar belli ki Sağ ol canım TeşekkürlerÇokta güzelmiş kedi ama benim çevremde maalesef yok hayvan edinmek isteyen. Ama aklımda olsun tabi.
Paylaşıyorum canım şimdi bulduğum sitelerdesu cuma bi gelsin de alalim ifadenii
uyyy pek de sekerr. Bunun icin ozel baska siteler vardir istersen onlarin sayfalarinda paylas burda cok az kisi bilgilenir.
canim ogle yemegi yeme ama ara ogun mutlaka yap bence.
sakin bisi yeme bakk listeye gircenn
bendeeeeeeEki Görüntüle 2118849 bu mu
eee bulmussunuz istee birbiriniziii sizi eşledim gitti
Ayyyy millet ne pazar kahvaltilari ediyordur simdi yaaazayiflayinca pazar kahvaltilarim 3 saat surecekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?