- 29 Ocak 2017
- 4.453
- 8.503
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.701
Kısırı akşam yemeği olarak yedim o da mı yasaktı yaDünkü ve bugünkü menüleri yazmayanlar var biliyorum. Yarın sabaha kadar mühlet. Yarın sabah toptan ceza keseceğim haberiniz ola
Bu hafta acımam yok sizeKısırı akşam yemeği olarak yedim o da mı yasaktı yakatmer konusunda haklısın eşim çok istedi yiyelim diye, haftaşçi de peynir yumurta yiyorum sürekli değişiklik olsun istedim ben de, hemen atlıyorum ipleri, yarın kilo bildirimi var
Başla şekerim. Bende yarın daha da düzene koyacağım öğünlerimi. İnşallah Cuma’ya da listeye girebilirim.Canım her dediğinde haklısı .
Her şey bize baģlı.
Benim için en iyi motivasyon buraya ćok fazla gelmek olacsk.
Sizin motivasyonunuz bana yansısı
Dolabımda o kadar ćok 40 - 42 beden var ki.
Yaza onları giymek istiyorum.
Benim vücüt da allah var biraz spor ve diyetle güzrl kioo veriyor.
Yarından itibaren sıfır kaçamakla baslıyorum.
Sen sporun alasını yaptın bebeyimKizlar tum gun evde kosturdum bi de isim azmis gibi cocuklar sarma istedi diye kiymali yaprak sarma sardim tohum ektim domates salatalik insallah fide olacak spor yapamadim kosturmayla
Arkadaşlar tebriklerIlk 10'a girenmoni ve lydznp 'i tebrik ediyorum. Daha çok eksiler görün inşallah
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-55106978
Hangi ilacı kullandığına bağlı ve bunu tedavi olduğun doktora sorsan ya da eczacına daha net ve doğru bilgi alabilirsin.Kizlar ben çocuk tedavisine başladım ilaçlar kilo aldırır mi acaba
Ceza nereden geliyordu? Bileşimde bir dahakine daha dikkatli olayın.Spordan sayıyorum tabi 500 ip var orda
Kilo vermek istiyorsan evet
Belki haftada 1 maksimum 2 gün dinlenebilirsin
Katmermiș, kısırmıș
Sana 200 ip cezası daha yazdım. Dünkünü yapmışsın gördüm.
Sporların iyiymis yoksa sana da ceza geliyordu
Bemde sokaga bırakmaya kıyamıyorumAyy keske evde bakabilecek ona ayirabilecek zamanim olsaydi bir esim bir ben seyahatte cocuklarla zor ilgileniyoruz maalesef
Hep destek tam destek ördekim. Biraz kendimizi toparlamamız gerek. Yaza ne kaldı şurda. Hayaller hayatlar demeyip hayaller ve başarılar olsunnnBu hafta acımam yok size
Gözüme batan her şeye ceza keseceğim, yoksa akıllanacağı yok bu takımın
Merhaba canım bende geçen ay tüp bebek denemiştim. İlaçlar biraz şişiriyor ama yediğine dikkat edersen çokta abartılı kilo aldırmıyor. Hayırlı olsun bu arada umarım olumlu sonuç alırsın.Kizlar ben çocuk tedavisine başladım ilaçlar kilo aldırır mi acaba
Dolmalar gözüme çok geldi :)Ceza nereden geliyordu? Bileşimde bir dahakine daha dikkatli olayın.
Teşekkür ederim. Birgün mezun olmayida görürüz inşALLAHIlk 10'a girenmoni ve lydznp 'i tebrik ediyorum. Daha çok eksiler görün inşallah
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-55106978
Sağol canım. Bana henüz bir başarı gibi gelmedi. O kadar uzun yolda arada göre veriliyor. Ama önemli olan hedefe ulaşabilmek. Hedef ulaşmayınca da başarı sayılan herşey sadece motivasyon oluyor. Gerçek bir başarı değil benim için.Arkadaşlar tebriklerdarısı hepimize olur umarım:))
Yarım çay bardağı bulgur ve 500gr kıyma ile yapılan dolmadan diyetisyen 3 kucuk dolmayi 1 porsiyon olarak veriyor. Ben 2 öğünde yedim. Bu menüdeki tek sıkıntı yoğurt yok ve sebze az. Ben kalsam onu eleştirirdim. Meyve 2 porsiyon diyordu diyetisyen. o yok. Haklısın dengesiz bir menü.Dolmalar gözüme çok geldi :)
offf bende esimin gelisine fistik olurum diyordum ama nerdeeeKizlar bu sabah esim bana sen baya baya fit olmaya başladın göbeğinde gitti farkindamisin dedisen yakinda benude bosarsin dedi ayyyy okadar mutluyumki oyle gaza geldim bugün durmadan ip atliyoru 1.000 tane oldu bile bu hafta super olucak
bence diyetisyene gitmelisin. Ben dusunuyorum ciddi ciddi.Kızlae ben bir türlü motive olanıyorum.
Kilolarım yüzünden çok mutsuzum.
Ve bu günlük hayatımı kısıtlamaya kadar gidiyor. Yaptığım hiç bir şeyden mutlu olamıyorum.
Diyetisyene mi başlasam diyorum.
Onu da takip etmek bana çok zor geliyor.
Sizce bir diyet listesi mi yoksa evde pişrnlerden menüyü küçültmek mi.
Daha önce diyetisyene gitmiştim.
Onun listeleri elimde. Onlara mı başlasam. Yoksa evde ki yemekleri az az yemek mi mantıklı.
Kîzlar yardım edin.
Bir de öğlen protein akşam sebze menüsu nasıl olur.
500gr hedeffff kimler tutturacak bu haftaaaHerkes motive olacak efenim! Hepimiz çıtır olicciiizzz. O gözümüz kalan kıyafetleri giyciiizzz, dolap bekleyenleri de. Çok değil yaaa, azıcık sabredeceğiz. Vücudumuz yine insaflı, azıcık yemeyi kesince patır kütür kilo verip yağ yakıyor. Yapiciiiizzz kızlar, herşey bizim elimizde.
canim ayni durumlar tum elbiseleeim kucuk beden. Resmen 2 senedir sadece pantolon giyiyorum nerdeyse. Eteklerimi ozledim.Canım her dediğinde haklısı .
Her şey bize baģlı.
Benim için en iyi motivasyon buraya ćok fazla gelmek olacsk.
Sizin motivasyonunuz bana yansısı
Dolabımda o kadar ćok 40 - 42 beden var ki.
Yaza onları giymek istiyorum.
Benim vücüt da allah var biraz spor ve diyetle güzrl kioo veriyor.
Yarından itibaren sıfır kaçamakla baslıyorum.
ben yurudum yarim saatimiiii.Spordan sayıyorum tabi 500 ip var orda
Kilo vermek istiyorsan evet
Belki haftada 1 maksimum 2 gün dinlenebilirsin
Katmermiș, kısırmıș
Sana 200 ip cezası daha yazdım. Dünkünü yapmışsın gördüm.
Sporların iyiymis yoksa sana da ceza geliyordu
yavrum hayirli olue insaallah. drna veya eczaciniza sorabilirsin bence oblar bilirler.Kizlar ben çocuk tedavisine başladım ilaçlar kilo aldırır mi acaba
vuhuuuuu aramizda ne cevherler varrIlk 10'a girenmoni ve lydznp 'i tebrik ediyorum. Daha çok eksiler görün inşallah
bence diyetisyenin verdigini kafana gore azaltarak yanlis yapiyorsunYarım çay bardağı bulgur ve 500gr kıyma ile yapılan dolmadan diyetisyen 3 kucuk dolmayi 1 porsiyon olarak veriyor. Ben 2 öğünde yedim. Bu menüdeki tek sıkıntı yoğurt yok ve sebze az. Ben kalsam onu eleştirirdim. Meyve 2 porsiyon diyordu diyetisyen. o yok. Haklısın dengesiz bir menü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?