Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü ve bugünkü menüleri yazmayanlar var biliyorum. Yarın sabaha kadar mühlet. Yarın sabah toptan ceza keseceğim haberiniz ola
Kısırı akşam yemeği olarak yedim o da mı yasaktı ya katmer konusunda haklısın eşim çok istedi yiyelim diye, haftaşçi de peynir yumurta yiyorum sürekli değişiklik olsun istedim ben de, hemen atlıyorum ipleri, yarın kilo bildirimi var

Bu hafta acımam yok size
Gözüme batan her şeye ceza keseceğim, yoksa akıllanacağı yok bu takımın

Selam kızlar çok giremiyorum menü paylaşayım hemen
Sabah
İki kaşık menemen
Üç zeytin
Kk peynir
Yarım dilim kepek ekmek
Ara
Bir kase hedik yedim bilirmişsiniz bilmem kaynamış buğday nohut işte :))
Ara
Üç tane kuru kayısı
Akşam
Bir tane karnıyarık iki kaşık bulgur pilavı krnıyarık yağsız yaptım fırında içi de yağsız yaptım
2 lt su

Başla şekerim. Bende yarın daha da düzene koyacağım öğünlerimi. İnşallah Cuma’ya da listeye girebilirim.
Kaçamaklara da tamamen yapmayacağın gözüyle bakma. Yarın yaparım, hafta sonu yaparım. İşte şu kadar verince şundan birazcık yiyeceğim diye de motive edebilirsin kendini. Cıısss yasak asla deyince bünyeye ters tepiyor

Ceza nereden geliyordu? Bileşimde bir dahakine daha dikkatli olayın.

Kizlar ben çocuk tedavisine başladım ilaçlar kilo aldırır mi acaba
Merhaba canım bende geçen ay tüp bebek denemiştim. İlaçlar biraz şişiriyor ama yediğine dikkat edersen çokta abartılı kilo aldırmıyor. Hayırlı olsun bu arada umarım olumlu sonuç alırsın.

Kahvaltı
Sucuklu omlet
3 4 kıraz domates
Yarım turp
2sekersiz cay
yarım dilim uno denge

Oglen
Fasulye piyaz
Yoğurt

Ara
Kahve

Aksam

Kırmızı pancar 1adet
Bir porsiyon kırmızı et ızgara
1kasık pilav
Beybiler ancak yazabildim cokkkk bitkinim spor yapamadım cunku pazar anne ve eş gunum elim kolum tutmuyor 2litreye yakım suyum

Arkadaşlar tebriklerdarısı hepimize olur umarım:))
Sağol canım. Bana henüz bir başarı gibi gelmedi. O kadar uzun yolda arada göre veriliyor. Ama önemli olan hedefe ulaşabilmek. Hedef ulaşmayınca da başarı sayılan herşey sadece motivasyon oluyor. Gerçek bir başarı değil benim için.

Dolmalar gözüme çok geldi :)
Yarım çay bardağı bulgur ve 500gr kıyma ile yapılan dolmadan diyetisyen 3 kucuk dolmayi 1 porsiyon olarak veriyor. Ben 2 öğünde yedim. Bu menüdeki tek sıkıntı yoğurt yok ve sebze az. Ben kalsam onu eleştirirdim. Meyve 2 porsiyon diyordu diyetisyen. o yok. Haklısın dengesiz bir menü.

offf bende esimin gelisine fistik olurum diyordum ama nerdeee
bence diyetisyene gitmelisin. Ben dusunuyorum ciddi ciddi.
500gr hedeffff kimler tutturacak bu haftaaa
canim ayni durumlar tum elbiseleeim kucuk beden. Resmen 2 senedir sadece pantolon giyiyorum nerdeyse. Eteklerimi ozledim.
ben yurudum yarim saatimiiii.
Kizlar ben çocuk tedavisine başladım ilaçlar kilo aldırır mi acaba
yavrum hayirli olue insaallah. drna veya eczaciniza sorabilirsin bence oblar bilirler.
vuhuuuuu aramizda ne cevherler varr
bence diyetisyenin verdigini kafana gore azaltarak yanlis yapiyorsun
Diyetisyen nilay kececinin tum instagramini karistirdim fotolar, yorumlar. Oglenle ikindin arasina 2 araogun yapmak lazim ozellikle bolgesel zayiflama icin diyor. Vardir diyetisyeninin bir bildigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…