Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hangi şehirde yaşıyorsunuz

Gunaydinlarr
Dunki islerden kol bacak hamlamis
fancynancy cnm kafam bosaliyor bahce isi ile ugrasinca o uuzden seviyom tatlim

Ayy ne kadar güzel bir hobi. Bende çok istiyorum ama bakalım. Kısmet olur inşallah.

pisiciklerimm
bu hafta azami dikkat edelim tartıda çok güzel eksiler gelsin ki gelmek de durumun da
geçen haftayı telafi etmemiz için çok güzel bir fırsat bu, çünkü ya sabit geldik ya da kilo veremedik, bu da bu hafta çok güzel sonuçlar alınabilir demek
kendimden güzel bir sonuç bekliyorum inşallah bu sefer şeytanın bacağını kırıcam, kırmalıyım

var mı rakip

yoksa THY na teklif görürücem

iç ses: moniş az frene bas, çok mu gaza geldin ne, o 79 görülmezse bu kızlar seni çiğ çiğ yer hele o gben

Son düzenleme:
Bende cakildim 80'e

sus kız
nerde benim terliğim
bu mu

Bende cakildim 80'e

eee bulmussunuz istee birbiriniziii sizi eşledim gitti

Ayyyy millet ne pazar kahvaltilari ediyordur simdi yaaa zayiflayinca pazar kahvaltilarim 3 saat surecekk

sadece 3 saatlik kahvaltilar yok, "afedersiniiz, bu rengin bir kucuk bedeni var mi acabaaa? Bu bol geldii"ler var bi dee
Aaayyyhhhh ben onu demek istiyorum hep diyirim ki ay bunun bi büyüüünü alim ben rahat ediyim. Ruhum salaş benim ruhum. Acık derli toplu olaydı verdiklerini almazdı. Tüüüü

gben beğene beğene , bilene bilene geliyordu

kız önceki mesajlarım da bişiler kaçırdın sanki
geben yoksa hala uyuyormuydu

Kacirmadimm ama simdi 79u goremeyecek olmanin huznune bir de yazacaklarimin acisi eklensin istemedim
Aaayyyhhhh ben onu demek istiyorum hep diyirim ki ay bunun bi büyüüünü alim ben rahat ediyim. Ruhum salaş benim ruhum. Acık derli toplu olaydı verdiklerini almazdı. Tüüüü
onu bende yapiyorum yaa. Kilo aldigimdan beri sutyen altinda arkada olur ya katlanmis deri, arka yanlarda. Bende onlardan var cok mutsuzum belli olmasin diye siyah giymekten bol giymekten bunaldim dolabimin %90ini kullanamiyorum resmen

Ben ra
Ben rakibinim

Aynı dertten muzdaribiz şekerim o zamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…