- 29 Ocak 2017
- 4.453
- 8.503
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.641
Hangi şehirde yaşıyorsunuzYa gecen sene aldik kucuk bir bahce gecen sene ev haziran sonunda bittigi icin bir de acemilik domates salatalik vs ektik ama guzel olmadi bu sene bakalim becerebilecekmiyiz
Dun dut musmula uzum badem agaclari falan da diktik cocuklara iyi oluyo avm leri hic sevmiyorum cunku
Gunaydinlarr
Dunki islerden kol bacak hamlamis
fancynancy cnm kafam bosaliyor bahce isi ile ugrasinca o uuzden seviyom tatlim
Ya gecen sene aldik kucuk bir bahce gecen sene ev haziran sonunda bittigi icin bir de acemilik domates salatalik vs ektik ama guzel olmadi bu sene bakalim becerebilecekmiyiz
Dun dut musmula uzum badem agaclari falan da diktik cocuklara iyi oluyo avm leri hic sevmiyorum cunku
Bende cakildim 80'episiciklerimm
bu hafta azami dikkat edelim tartıda çok güzel eksiler gelsin ki gelmek de durumun da
geçen haftayı telafi etmemiz için çok güzel bir fırsat bu, çünkü ya sabit geldik ya da kilo veremedik, bu da bu hafta çok güzel sonuçlar alınabilir demek
kendimden güzel bir sonuç bekliyorum inşallahbu sefer şeytanın bacağını kırıcam, kırmalıyım
var mı rakip
yoksa THY na teklif görürücem
iç ses: moniş az frene bas, çok mu gaza geldin ne, o 79 görülmezse bu kızlar seni çiğ çiğ yerhele o gben
halledelim şu 80 inadını nilgüşüm bu hafta ha gayretBende cakildim 80'e
Tamam canım hadi bakalım gelsin 7'lerhalledelim şu 80 inadını nilgüşüm bu hafta ha gayret
Ankarada cnmHangi şehirde yaşıyorsunuz
Bizimde emwklilik hayalimizdi ama oncesinde kismet oldu darisi basina fancy imAyy ne kadar güzel bir hobi. Bende çok istiyorum ama bakalım. Kısmet olur inşallah.
sus kız
nerde benim terliğim
pisiciklerimm
bu hafta azami dikkat edelim tartıda çok güzel eksiler gelsin ki gelmek de durumun da
geçen haftayı telafi etmemiz için çok güzel bir fırsat bu, çünkü ya sabit geldik ya da kilo veremedik, bu da bu hafta çok güzel sonuçlar alınabilir demek
kendimden güzel bir sonuç bekliyorum inşallahbu sefer şeytanın bacağını kırıcam, kırmalıyım
var mı rakip
iç ses: moniş az frene bas, çok mu gaza geldin ne, o 79 görülmezse bu kızlar seni çiğ çiğ yerhele o gben
Bende cakildim 80'e
bizimkilerin de var, ugrasmayi sevmiyorum ama yemeye bayiliyorum tazecik citir citirAnkarada cnm
Bizimde emwklilik hayalimizdi ama oncesinde kismet oldu darisi basina fancy im
ivitEki Görüntüle 2118849 bu mu
eee bulmussunuz istee birbiriniziii sizi eşledim gitti
Ayyyy millet ne pazar kahvaltilari ediyordur simdi yaaazayiflayinca pazar kahvaltilarim 3 saat surecekk
sadece 3 saatlik kahvaltilar yok, "afedersiniiz, bu rengin bir kucuk bedeni var mi acabaaa? Bu bol geldii"ler var bi dee
AminnnAnkarada cnm
Bizimde emwklilik hayalimizdi ama oncesinde kismet oldu darisi basina fancy im
sadece 3 saatlik kahvaltilar yok, "afedersiniiz, bu rengin bir kucuk bedeni var mi acabaaa? Bu bol geldii"ler var bi dee
Aaayyyhhhh ben onu demek istiyorum hep diyirim ki ay bunun bi büyüüünü alim ben rahat ediyim.sadece 3 saatlik kahvaltilar yok, "afedersiniiz, bu rengin bir kucuk bedeni var mi acabaaa? Bu bol geldii"ler var bi dee
pisiciklerimm
var mı rakip
Kacirmadimm ama simdi 79u goremeyecek olmanin huznune bir de yazacaklarimin acisi eklensin istemedim
kız önceki mesajlarım da bişiler kaçırdın sanki
geben yoksa hala uyuyormuydu
onu bende yapiyorum yaa. Kilo aldigimdan beri sutyen altinda arkada olur ya katlanmis deri, arka yanlarda. Bende onlardan var cok mutsuzumAaayyyhhhh ben onu demek istiyorum hep diyirim ki ay bunun bi büyüüünü alim ben rahat ediyim.Ruhum salaş benim ruhum. Acık derli toplu olaydı verdiklerini almazdı. Tüüüü
Ben rakibinimpisiciklerimm
var mı rakip
Aynı dertten muzdaribiz şekerim o zamannnKacirmadimm ama simdi 79u goremeyecek olmanin huznune bir de yazacaklarimin acisi eklensin istemedim
onu bende yapiyorum yaa. Kilo aldigimdan beri sutyen altinda arkada olur ya katlanmis deri, arka yanlarda. Bende onlardan var cok mutsuzumbelli olmasin diye siyah giymekten bol giymekten bunaldim dolabimin %90ini kullanamiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?