selam canim

ben iki gündür yapiyorum ama tekrar adapte olmam cok güc olacak.devamli acim. aklimda fikrimde sadece yiyecek var.. allah islah etsin ya valla.:Saruboceq:
ama hic baska alternatif yok en kisa zamanda izin öncesi kiloma kavusmam lazim. o kiloya geldikten sonra bir 10 kilo daha vermek hedefim.. belkide yilbasina kadar basaririm.. ne dersin basaririz degilmi?
insallah sende bugün baslamissindir. yalniz bu is yürümüyor destege cok ihtiyacim var. yani diyetteki ikinci gün en kritik zaman bana göre. yani ilk hafta. ikinci hafta yine biraz alisilmis oluyor.
haa canim ben iki gündür yine adimlarima basladim. hergün 10.000 adim yapiyorum. 20 dakika trampolinde calisiyorum. geriside kosu bandinda..bugün yine ayaklarim sis bilmem neden. gerci en az 2,5 litre su iciyorum iki gündür.. baska neler yapabilirim. hulahup ceviremiyorum bilmem niye cok beceriksizim bu konuda.
ne yapalim yediklerimizi yazalimmi? hem fikir olur hemde birbirimizi kontrol edebiliriz. yanlislarimizi gösterebiliriz.
ben iki gündür uyuyamiyorum. ya dolunay var ya aclik rahatsiz ediyor yada kendimi devamli mental olarak bu diyete odaklamaya calistigim icin kafam cok mesgul ama uyuyamiyorum iste... anliyacagin zor ve cetin bir asamadayim.. insallah kazasiz atlatabilirim.