• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şuan bu kadar kilo veren insanı gördükçe nasıl mutlu oldum anlatamam size ve acayip motive oldum okumalar bittikten sonra resmen su şişesini kafama diktim.:rolleyes::rolleyes: devam diye şimdi öğle yemeği getirmedim evden resmen sizlerin başarısı öğle yemeğime nasıl yön vermemle ilgili ışık oldu :KK5: kutluyorum herkesi kızlar çok güzel bi hafta olmuş :KK9::KK9:haftaya inşallah çok daha iyi oluruz. :sampiyon:

merakla bekliyorumm:KK200:

tesekkur ederimmm:rapci:

yarasinn:super:

muhtesem:KK19:

ayyy gitsinler de gelemesinler insaallah:KK59:

ooo:KK9:

super vereceksin isteee:KK8: yuzdeler sahanelesecekk

yine gorursun kuzum bi yere gitmesen:KK5:

vaaaay patir patir:KK71:

yaaaa canim sen kac haftadir veriyorsun olur o takilmalar. Ben mesela 68-70arasindan zor kurtuldim herkeste oluyo.

iste bu:KK9::KK9: katiliyorum zaten diyetisyene gitsek oun tartisinda yagimiz eksi gelecek onemli olan da o.

oyle dusunme bak hatirla listeye girerken nasil hevesliydin. Takilmalar herkeste hepimizde oluyor cok normal:KK37:
Insallahhhh

***5. Takım 560. Etap***

lydznp (75.3/75.0/0.30/%0,39)
bluedolphin (86,3/)

prensesss016 (56,9/56,5/0,4/%0,70)
besbb9 (74,1/73/1,1/%1,48)
gben (67,6/66,8/0,8/%1,18)
moni (80,5/80,2/0,3/%0,37)izne ayrılmak istiyor(2018 2.izin hakkı)

nilsub (80,5/79,1/1,4/%1,74) izne ayrılmak istiyor (2018 1. izin hakkı)
0zlem (75,6/) sabit
wendigo (69,8/69,1/0,7/%1,00) izne ayrılmak istiyor (2018 1. izin hakkı)
balpamuk (63,3/) sabit
fancynancy (71,4/82,2/-10,8/%-0,54) 534. etapta izne ayrılan üye A/2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 28'e bölündü (son bildirim yaptığı etap 532)

evlaefe (72,9/72,2/0,7/%0,96) Yeni üye Baş. Kilosu: 74,1 Baş. Tar: 20.02.2018 Hedef: 65
beyazinci (59,7/58,3/1,4/%2,35) Yeni üye Baş. Kilosu: 60,6 Baş. Tar: 16.02.2018 Hedef: 55

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

Zynpelf38 (94/) Yeni üye Baş. Kg: 94, Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 69
ssyykk123 (86/83,8/2,2/%2,56) Yeni üye Baş kg: 86, Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 70
Zehra2345 (82/) Yeni üye Baş. kg: 82 Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 70

***İzindeki Üyeler***

toplight (73/72,9/0,1/%0,14) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (21 nisan 2017)

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (61/60,5/0,5/%0,82) Mezun olan üye (459. etap 01 nisan 2016)
medusa38 (55,6/) Mezun olan üye (504. etap 10 şubat 2017 de 51,5 kg ile)

En azından gitmiş
Plato dönemine mi girdin acaba
Diyetisyenin bisey dedimi

Sibel ne dedi cidden? Takıldı galiba 80'de :KK43: Detoks falan dicem ama zaten tüm hafta vicdan corbası ictin
Sibelle henüz görüşmedim kalabalık baya bekliyorum.tartı görüşmeden önce oluyor.öok mıralim bozuldu o çorba sınırsız içilir nırmalde ben yarım kase ,1 kase içtim.
Ne dönemiyse ben çok sıkıldım.

Kızlar ben de sabitim. Ayrılsam mı diye düşündüm ama vazgeçtim. Ayrılmak en kolayı en iyisi listede kalıp cabalamaya devam etmek.

Ayrılma Özlem yeniden birlikte liste yapalım. Beraber yaptığımız zaman çok düzenli gitmiştik. Ayrılma... Benimde motivasyonum düştü geçen haftadan beri ama biliyorum ki bırakırsam ipin ucu kaçar. Ve yeni verilen kiloları hızlıca almak çok kolay. Azcık bırakman kiloların geri gelmesi için yeterli çünkü vücut oturmadı, kilo oturmadı daha. Mücadele kısa değil uzun soluklu olmalı aksi halde diyeti bıraktığımızda verdiklerimizi geri almak an meselesi... En az 1 yıl sağlıklı besleniyorum demeyi göze alacaksın yoksa olmuyor olmuyoorrr.... Daha önce hepimiz denedik ve yanıldık zaten. Artık biliyoruz bıraktığımızda ne olacağını.
Ahahahhaha, aynen :)

Kuzum kilo vereyim de listede olsam da olmasam da. Stres yaptım ya.

Ayrılma lütfen ayrılmaaaa.... :) Bırakırsan gider Vesile yapmaaa, beni dinle... Hadi yeniden başlayalım şimdi havalarda güzelleşecek enerji dolacaksın bak sonra keşke bırakmasaydım dersiiinnn, ayrılmasayfım dersiiinnnn... Vesileee.... Duy beni ve dikkate al lütfen! :KK200:

merakla bekliyorumm:KK200:

tesekkur ederimmm:rapci:

yarasinn:super:

muhtesem:KK19:

ayyy gitsinler de gelemesinler insaallah:KK59:

ooo:KK9:

super vereceksin isteee:KK8: yuzdeler sahanelesecekk

yine gorursun kuzum bi yere gitmesen:KK5:

vaaaay patir patir:KK71:

yaaaa canim sen kac haftadir veriyorsun olur o takilmalar. Ben mesela 68-70arasindan zor kurtuldim herkeste oluyo.

iste bu:KK9::KK9: katiliyorum zaten diyetisyene gitsek oun tartisinda yagimiz eksi gelecek onemli olan da o.

oyle dusunme bak hatirla listeye girerken nasil hevesliydin. Takilmalar herkeste hepimizde oluyor cok normal:KK37:
gbenim :KK37:

Ahahaha çok alemsin yaa ve süper tabiii, sen hep uyu madem cumaalrı akşamüstü kalkıp bildir :KK70::KK70:

şuan bu kadar kilo veren insanı gördükçe nasıl mutlu oldum anlatamam size ve acayip motive oldum okumalar bittikten sonra resmen su şişesini kafama diktim.:rolleyes::rolleyes: devam diye şimdi öğle yemeği getirmedim evden resmen sizlerin başarısı öğle yemeğime nasıl yön vermemle ilgili ışık oldu :KK5: kutluyorum herkesi kızlar çok güzel bi hafta olmuş :KK9::KK9:haftaya inşallah çok daha iyi oluruz. :sampiyon:
Süper olacağız yaaaa, ne diyorsun. Haftaya var yaaa üst sıralara oynayacağız inşallahhhh :rapci:

Bütün grubu tebrik ediyorum :super: geçen haftaya göre çok daha güzel sonuçlar alınmış. bu Kilolar gidecek:KK6:
:super:

Ferah çok sevindim yaa... Sana iyi gelecek takıma girmek çok eminim. Böyle bir motivasyona ihtiyacın vardı.
Kesinlikle Esracım yaaa, böyle bir boşlamışlık, bezmişlik vardı üstümde. Daha iyi olacağım artık.

Bu arada dizlerim yüzünden doktor onları zorlayacağım her türlü sporu yasaklamış bulunmakta kuzular. Abartmadıkça eliptik yapabilirim. Elimde pilatesle yoga kalıyor ühühühh, dünürümün ağlayan emojisini kullanayım burda. En içlisinden :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Callencetis miydi kız o gben gben im bebeyim. Onu yapim bari.

Ayrılma lütfen ayrılmaaaa.... :) Bırakırsan gider Vesile yapmaaa, beni dinle... Hadi yeniden başlayalım şimdi havalarda güzelleşecek enerji dolacaksın bak sonra keşke bırakmasaydım dersiiinnn, ayrılmasayfım dersiiinnnn... Vesileee.... Duy beni ve dikkate al lütfen! :KK200:

Dünürüm wendy wendy cuğum, ortim 0zlem 0zlem ciğim. Kimse gitmesin listeden, bence vereceksiniz gayet güzel de.

çok tatlısınız canlar :) :KK60::KK19:

Back
X