- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.781
Ay bu çocuklarÇok şükür canım en azından bugün ateşi düştü.
Ben de ara ara baktım ama yazamadım.
Ahahaha ay super olmuş bu tabirArtık her tövbede aklına gelirim moniş. Babaannesin ya, kızlar kısaltmış baba kalmış
Baba moni ahahaha
Bizde bir zamanlar öyleydik heeeyyyy heeeyyy. Bir bakarsım 130 - 140 mesaj olurdu 2 saatte kuzum.sizinkiler nerdee bizim.takim hep akmali kopmali :))
Sorma yaaaPeeehhhh nerde o eski günlerne geyik dönerdi buralarda.
Valla onu biz de anlamadık iştenoldu sonra ne degistii?
Ne biliiimm aşkımız bitti herhaldenoldu sonra ne degistii?
İlla ki canlanacak tekrar da dur bakalım. Herkes birbirini sever bizim takımda yaaa, sıkıntı yok. Yoğunluklar var ördekimin dediği gibi şu sıralar. Hastalıklar vs.fitne fesat sokmis gibi olmiyim da biri birini sevmemistir olmustur biseyler
bizim basimiza aynisi gelmeden gelin takilalim :)))
Belki sana cevap verirler de biz de anlarızkatılmayanlar heycan mi bitti eskisi gibi mi degil nee aciklayin bunu
En çok pasta börek yiyen yarışmacılar bizden çıkar her iddiasına girerim. Kendimden biliyorumbelki de o yasak bu yasak dediniz kacirdiniz milleti ben olsam ben de kacarimbizde her sey serbest. moni ye sorun. her gun takimla cekirdek citleyip kola iciyoruz.
moni oklavasiyla gelmeden ben kacsam.iyi olcak :)
Monis seni seçerek mi yolladı buraya o çıkarmadan ben çıkarayım oklavayıbelki de o yasak bu yasak dediniz kacirdiniz milleti ben olsam ben de kacarimbizde her sey serbest. moni ye sorun. her gun takimla cekirdek citleyip kola iciyoruz.
moni oklavasiyla gelmeden ben kacsam.iyi olcak :)
Monis seni seçerek mi yolladı buraya o çıkarmadan ben çıkarayım oklavayı
Kendi takımında yiyemediklerini yemeye mi geldin 5. takımın kuytu köşelerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?