- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.821
Afiyet olsun, oklava iyidir güzeldiryoooo bol bol oklava yiyorum orda da :)))
Hoşgeldin, kendini tanıtır mısın bize?Merhabalar ben de takıma dahil olmak istiyorum
Hoşgeldin :)Seni mi kırcam döneyim bari
Ben geldimm
Buyur canım hoşgeldin sen de eski mezunlardanmışsın.takımlarda boşluk varmı
Evet hiç hayra alamet değil bence de.Selam kizlar hakikaten in cin top oynuyor suan bu hayra alamet degil bence herkes kacamaklarda şuan..yarin çıkar kokusu
Ben menünü pek beğenmedim canım. Öğleyi tostla geçiştirmek pek hoş olmamış. Spor da yok. İp atlasaydın en azından. 500 ip atla bakalım bugün ve ekstra dikkat et yarın cuma.Dünkü menümü paylasayim
Sabah
1 dilim kizarmis salcali ekmek
Peynir
Ara
Form çay
Öğle
Tost+ ayran
Ara
Yesil elma 1 adet
Yesil cay
Form cay
Sade nescafe
Aksam
Yarim kase tarhana
Yogurtlu ispanak
Salata
Ara
2 cilek+ yarim yerli muz
Su 2 lt
Spor yok malesef
Benimde enerjim düşük bu hafta hic dikkat edemedim. Bu sabah 56.6 bugün dikkat edeyim en azindan arti gelmiyim yarin. Hala kesin karar alip yeni biseyler uygulamaya başlayamadım 56 da çakıldım koruyorum ama veremiyorum. Bakalim bugun yine yemegimi yanima aldim 3 gundur disardan yemistim insallah tekrar bi hizlanirim yoksa mezuniyet hayal gibi burdada kimseler yok
Günaydın miyavcım :)Günaydın kardeş takımımız.
İki gündür aşırı halsizim ördeğim ya, sürekli uykum var uykulu ruh gibi geziyorum buraya yazacak halim De olmadı kusura bakmayıninciitanesi sen de uğrardın nerelerdesin her şey yolunda mı?
Biz büyüdük ve kirlendi dünyaPeeehhhh nerde o eski günlerne geyik dönerdi buralarda.
Bizim grubumuzda Olmaz öyle şeylerfitne fesat sokmis gibi olmiyim da biri birini sevmemistir olmustur biseyler
bizim basimiza aynisi gelmeden gelin takilalim :)))
Günaydın ördek nasılsınGünaydınlar
Aman aman ne çok sayfa birikmiş oku oku bitmedi(!)
Nerdesiniz hatunlar? zayıflama işini bıraktınız sanırım??
Evet yarın tartı günü. Özellikleri bugün daha da dikkatli olmak lazım. Gönderilerin için teşekkür ederimBirkaç motive edici foto paylaşayım sizinle tartı öncesi faydası olur belki
Kız hamile olma sakınİki gündür aşırı halsizim ördeğim ya, sürekli uykum var uykulu ruh gibi geziyorum buraya yazacak halim De olmadı kusura bakmayın
Anlamadım iş aynı yoğunlukta çocuk aynı hayatımda ekstra değişen bişey YÖK, hep o kadar saat uyurum zaten ama bir yorgunluk var, dün gece de karnım ağrıdı adet olmamıştım hiç herhalde adet olucam ondan dedim ama tık YÖK hala, ağrım geçti şükür, bugün daha iyiyim kahve içtim işte açıldım biraz bundan sonra ihmal etmicem inşllah sizi, spor ip d yapamadım iki gündür bugünden itibaren bölgesele ek 600ip yapıcam her gün inşallah , yarın tartı günü
İyiyim canım sen de daha iyi misin bugün? Yorgunluğun ne alemde?Günaydın ördek nasılsın
Yaaa di mi, telli telli teeellliii şu telli turnaaa, ne kalır yarına bizden sonraya. Aaahhhh eski olan herşey niye böyle güzel oluyor acabaaaaBiz büyüdük ve kirlendi dünya
Bunu şarkı geldi aklıma yazını görünce
Süperler.Birkaç motive edici foto paylaşayım sizinle tartı öncesi faydası olur belki
Tatlım hamıle olmayasın anlattıkların bu sonucu gosterıyor banaİki gündür aşırı halsizim ördeğim ya, sürekli uykum var uykulu ruh gibi geziyorum buraya yazacak halim De olmadı kusura bakmayın
Anlamadım iş aynı yoğunlukta çocuk aynı hayatımda ekstra değişen bişey YÖK, hep o kadar saat uyurum zaten ama bir yorgunluk var, dün gece de karnım ağrıdı adet olmamıştım hiç herhalde adet olucam ondan dedim ama tık YÖK hala, ağrım geçti şükür, bugün daha iyiyim kahve içtim işte açıldım biraz bundan sonra ihmal etmicem inşllah sizi, spor ip d yapamadım iki gündür bugünden itibaren bölgesele ek 600ip yapıcam her gün inşallah , yarın tartı günü
Ayy daha kızım daha küçük, Allah olmayanlara isteyenlere versin inşllah, ben 4-5sene sonra düşünüyorum ikinciyi, sen kaçıncı ay adet olmuştun? Bugün daha iyiyim çok şükür spora başlıcam yenidenKız hamile olma sakın
İyiyim canım sen de daha iyi misin bugün? Yorgunluğun ne alemde?
Yaa demeyin öyleTatlım hamıle olmayasın anlattıkların bu sonucu gosterıyor bana
canım evet bende beğenmedim kaç gündür dışarıda yiyiyoruz hep. ama bugün evden getirdim. ip atlayamamamda çok kötü oldu uzun zamandır ilk defa atlayamadım. ama şimdi 1 saat yürüyüşten geldim. akşamada 500 ipimi atlarım ördekimAfiyet olsun, oklava iyidir güzeldir
Hoşgeldin, kendini tanıtır mısın bize?
İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtir misin?
Şimdiki kilon nedir? Nasıl kilo aldın? Kaç kilo olmak istiyorsun gibi gibi :)
Hoşgeldin :)
Buyur canım hoşgeldin sen de eski mezunlardanmışsın.
Sen de kendini tanıtır mısın bize ? :)
Evet hiç hayra alamet değil bence de.
Ben menünü pek beğenmedim canım. Öğleyi tostla geçiştirmek pek hoş olmamış. Spor da yok. İp atlasaydın en azından. 500 ip atla bakalım bugün ve ekstra dikkat et yarın cuma.
Günaydın miyavcım :)
Ben kırkım cıkar cıkmaz baslamıstm bence hemen test yapYaa demeyin öyle
Değilimdir inşallah hiç adet olmadım Doğumdan sonra sen kaçıncı ay adet oldun canım?
Bir seneye kadar olmaması normal demişlerdi o yüzden önemsemedim ben , işime de geldi olmamak böyle daha rahat diteBen kırkım cıkar cıkmaz baslamıstm bence hemen test yap
ben de burada okuyunca öğrendim, hoşuma gitti.aa ilk kez duydum biraz geç kaldık sanırım ama yinede yapıcam
dışarıdayken okusaydım ip alırdım, yarına kaldı artık
balkan damarım tuttu okuyunca yapmalıyım mutlaka
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?