Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menümü paylasayim
Sabah
1 dilim kizarmis salcali ekmek
Peynir

Ara
Form çay

Öğle
Tost+ ayran

Ara
Yesil elma 1 adet
Yesil cay
Form cay
Sade nescafe

Aksam
Yarim kase tarhana
Yogurtlu ispanak
Salata

Ara
2 cilek+ yarim yerli muz

Su 2 lt
Spor yok malesef

Benimde enerjim düşük bu hafta hic dikkat edemedim. Bu sabah 56.6 bugün dikkat edeyim en azindan arti gelmiyim yarin. Hala kesin karar alip yeni biseyler uygulamaya başlayamadım 56 da çakıldım koruyorum ama veremiyorum. Bakalim bugun yine yemegimi yanima aldim 3 gundur disardan yemistim insallah tekrar bi hizlanirim yoksa mezuniyet hayal gibi burdada kimseler yok

günaydınlarrrr
hasta olanlara gecmis olsun, yoğunluklari olanların daa bir an once hafifler insallah. kizlar takiminiza geri dönün . :)
doğru diyon şekerim akşam sebin sayende hareketlenmiş biraz ama cola çekirdek yasak ona göree
Merhabalar ben de takıma dahil olmak istiyorum

takımlarda boşluk varmı
kızlar hoşgeldiniz ben takım kaptanıyım şu ara biraz yoğunluk sebebiyle fazla uğrayamıyorum 47 yaşındayım 2 oğlum var kamuda çalışıyorum iş sebebiyle sürekli şehir dışına çıkan gezenti yemek yemeyi aynı zamanda yürüyüş yapmayı da seven biriyim sizlerde ilk sayfadaki kuralları okuyup kendinizi tanıtırsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…