- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.021
Senin için nefsini terbiye günü deseneİyi akşamlar herkese bugün arkadaşlarla günüm var. Tatlıyı da istek üzerine ben yaptım. Tabiki de salata türünden başka birşey yemeyeceğimgün çıkışı menümü yazarım artık.
medusa cım kazen bu konularda hassas bence direk kazen e özel mesaj at durumu güzelce anlatırsın nasıl bir anket istediğini olur diye düşünüyorum aslında anketisen direk ilgili konuda da açabilirsin ama kazen bütün üyelere bildirim gönderebilir ve daha fazla katılım olurtoplight morordek kaptanlarim siz daha iyi bilirsiniz
Burası kadınlar kulübü ya bugun sosyal hizmetler il müdürlüğünde kadın şubenin mudur yardımcısıyla bir toplantimiz oldu haftaya da tekrar toplanacaz Türkiye de aile kadın ve engelli ailelerinin sorunlarıyla ilgili bir çalışma yapacağız kazenden bununla ilgili kkda bir anket düzenlemesini istesem yardımcı olur mu
medusa cım kazen bu konularda hassas bence direk kazen e özel mesaj at durumu güzelce anlatırsın nasıl bir anket istediğini olur diye düşünüyorum aslında anketisen direk ilgili konuda da açabilirsin ama kazen bütün üyelere bildirim gönderebilir ve daha fazla katılım olurtoplight morordek kaptanlarim siz daha iyi bilirsiniz
Burası kadınlar kulübü ya bugun sosyal hizmetler il müdürlüğünde kadın şubenin mudur yardımcısıyla bir toplantimiz oldu haftaya da tekrar toplanacaz Türkiye de aile kadın ve engelli ailelerinin sorunlarıyla ilgili bir çalışma yapacağız kazenden bununla ilgili kkda bir anket düzenlemesini istesem yardımcı olur mu
Saol kaptanim bende öyle düşündüm de önce size danisayim dedimmedusa cım kazen bu konularda hassas bence direk kazen e özel mesaj at durumu güzelce anlatırsın nasıl bir anket istediğini olur diye düşünüyorum aslında anketisen direk ilgili konuda da açabilirsin ama kazen bütün üyelere bildirim gönderebilir ve daha fazla katılım olur
canim çok haklisin evet cok sıkıldım mezun olup korumak istiyorum artık. Keske hedefimi 56 da biraksaydim siz siz olun kizlar hedeflerinizi kisa tutun resmen kendimle psikolojimle bedenimle cebellesiyorum suanki halimden memnunum ama su kep yokmu herseyi bozuyokızlar listeyi ekledim ama durum pek parlak değil
0zlem haftaya senden çok iyi bir atak bekliyorum haberin ola
@bluedolphin canım bu hafta bitiyormu yoğunluğun en azından yediklerine dikkat et ve eksi bir kg ile gel
prensesss016 tatlım son kilolar sende sıkıldın biliyorum ama hadi bi gayret
gben bir an önce iyileş ve takıma geri dön tatlım
besbb9 canım senin de ptesiden sonra mazeretin kalmıyor daha çok katılım bekliyorum
inciitanesi hadi bakalım biraz gayret gecen hafta iyi idi bu hafta sabit haftaya sabit istemiyorum
balpamuk senin haftaya bence direk 61 li bir rakam gelcek
evlaefe böyle devam çok güzel
fancynancy canım seninle daha bir yakın ilgilenmem gerek sankim hergün taciz etcem seni
@ssyykk123 cnm artık listedesin sorumluluk sahibisin ona göre
Cikilatacanavari tatlım hadi bi gayret en kısa sürede gelin olduğun kiloya döneceğiz
kızlar boğazım çok ağrıyo t üm gün koşturdum hasta olacak gibiyim biraz dinleniyorum sonucumuz pek par lak değil
Canim ben eve gidince bi liste paylasicam 3 günlük detoks dun unuttum isteyenlerle haftaya yapabilirizEvet kizlar ne yapabiliriz biraz toparlanmak icin fikri olanlar var mi
Fazlasi ile sakin gidiyor burasi ve basarimizda pek parlak degil maalesef
adanalı olan yokmuTakimi Ankarada oturanlar bastı yönetim kadrosunda bizden
ama katılımlar güzel gibi sankiii daha çok izinli ve mezun olanlar yazışıyormu listeyi incelediğimde öyle anladımEvet kizlar ne yapabiliriz biraz toparlanmak icin fikri olanlar var mi
paylaşş bende bir inceleyeyim hep beraberde yapabvilirizCanim ben eve gidince bi liste paylasicam 3 günlük detoks dun unuttum isteyenlerle haftaya yapabiliriz
https://www.google.com.tr/search?q=...droid-htc-rev&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8Evet kizlar ne yapabiliriz biraz toparlanmak icin fikri olanlar var mi
Haklısın canım herşey yanlış gidiyor bu ara hiç verimli değilim malesef!!!Süperrsin şekerim
Tartıldın mı canım?
Ozlemcim 2 haftadır sabitsin ve bu hafta da sadece 100 gr eksi gelebildin. Bir şeyler yanlış gitmiyor mu sence de?
Biliyorum canım kolay gelsin sana
Ben hiç verimli değildim Kaptan'ım bu hafta Dukan expres yapıcam inşallah. Onun sayesinde kendimi toparlamistim yine öyle olur inşallah. .Evet kizlar ne yapabiliriz biraz toparlanmak icin fikri olanlar var mi
inşallah canım ben de öyle olmasını istiyorum.kızlar listeyi ekledim ama durum pek parlak değil
0zlem haftaya senden çok iyi bir atak bekliyorum haberin ola
@bluedolphin canım bu hafta bitiyormu yoğunluğun en azından yediklerine dikkat et ve eksi bir kg ile gel
prensesss016 tatlım son kilolar sende sıkıldın biliyorum ama hadi bi gayret
gben bir an önce iyileş ve takıma geri dön tatlım
besbb9 canım senin de ptesiden sonra mazeretin kalmıyor daha çok katılım bekliyorum
inciitanesi hadi bakalım biraz gayret gecen hafta iyi idi bu hafta sabit haftaya sabit istemiyorum
balpamuk senin haftaya bence direk 61 li bir rakam gelcek
evlaefe böyle devam çok güzel
fancynancy canım seninle daha bir yakın ilgilenmem gerek sankim hergün taciz etcem seni
@ssyykk123 cnm artık listedesin sorumluluk sahibisin ona göre
Cikilatacanavari tatlım hadi bi gayret en kısa sürede gelin olduğun kiloya döneceğiz
kızlar boğazım çok ağrıyo t üm gün koşturdum hasta olacak gibiyim biraz dinleniyorum sonucumuz pek par lak değil
Hedefi değiştiremiyor Muş’un listeye geldikten sonra?canim çok haklisin evet cok sıkıldım mezun olup korumak istiyorum artık. Keske hedefimi 56 da biraksaydim siz siz olun kizlar hedeflerinizi kisa tutun resmen kendimle psikolojimle bedenimle cebellesiyorum suanki halimden memnunum ama su kep yokmu herseyi bozuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?