Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

medusa cım kazen bu konularda hassas bence direk kazen e özel mesaj at durumu güzelce anlatırsın nasıl bir anket istediğini olur diye düşünüyorum aslında anketisen direk ilgili konuda da açabilirsin ama kazen bütün üyelere bildirim gönderebilir ve daha fazla katılım olur

medusa cım kazen bu konularda hassas bence direk kazen e özel mesaj at durumu güzelce anlatırsın nasıl bir anket istediğini olur diye düşünüyorum aslında anketisen direk ilgili konuda da açabilirsin ama kazen bütün üyelere bildirim gönderebilir ve daha fazla katılım olur

***5. Takım 561. Etap***

bluedolphin (86,3/) geçen hafta bildirimde bulunmadı, kilosu sabit
prensesss016 (56,5/56,3/0,2/%0,35)
besbb9 (73/72,6/0,4/%0,55)
gben (66,8/) bildirimsiz izne ayrıldı

0zlem (75,6/75,5/0,1/%0,13)
balpamuk (63,3/63/0,3/%0,47)
fancynancy (82,2/81,8/0,4/%0,49)

evlaefe (72,2/71/1,2/%1,66)
beyazinci (58,3/) sabit
Cikilatacanavari (76,4/91,7/-15,3/-%0,59) 527. etapta izne ayrılan üye Ekstrem A2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 34'e bölündü
ssyykk123 (83,8/82,6/1,2/%1,43) Yeni üye Baş kg: 86, Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 70
5. Takım Ortalaması: %0,408

***Denemedeki Üyeler***

cevizyerken (82,2/81,9/0,3/%0,36) yeni üye baş. kg: 82,2 baş. tarihi: 15.03.2018 Hedef: 60
Hedef48 (57,4) Yeni üye baş. kg: 57,4 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 48
karabiber01 (85/) Yeni üye baş. kg: 85 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 60

***İzindeki Üyeler***

Cikilatacanavari (76,4/91,7/-15,3/-%0,59) 527. etapta izne ayrılan üye Ekstrem A2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 34'e bölündü
toplight (73/72,9/0,1/%0,14) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (21 nisan 2017)
moni (80,2/) 560. etapta 80,2 kg ile izne ayrıldı.
nilsub (79,1/) 560. etapta 79,1 kg ile izne ayrıldı.
wendigo (69,1/) 560. etapta 69,1 kg ile izne ayrıldı.

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (60,5/60,8/-0,3/-%0,50)
medusa38 (55,6/)
lydznp (74,3/)

Saol kaptanim bende öyle düşündüm de önce size danisayim dedim
Zaten çok uzun sorular olmaz soruları hazırlayıp kazene yazacağım insallah

kızlar listeyi ekledim ama durum pek parlak değil
0zlem haftaya senden çok iyi bir atak bekliyorum haberin ola
@bluedolphin canım bu hafta bitiyormu yoğunluğun en azından yediklerine dikkat et ve eksi bir kg ile gel
prensesss016 tatlım son kilolar sende sıkıldın biliyorum ama hadi bi gayret
gben bir an önce iyileş ve takıma geri dön tatlım
besbb9 canım senin de ptesiden sonra mazeretin kalmıyor daha çok katılım bekliyorum
inciitanesi hadi bakalım biraz gayret gecen hafta iyi idi bu hafta sabit haftaya sabit istemiyorum
balpamuk senin haftaya bence direk 61 li bir rakam gelcek
evlaefe böyle devam çok güzel
fancynancy canım seninle daha bir yakın ilgilenmem gerek sankim hergün taciz etcem seni
@ssyykk123 cnm artık listedesin sorumluluk sahibisin ona göre
Cikilatacanavari tatlım hadi bi gayret en kısa sürede gelin olduğun kiloya döneceğiz
kızlar boğazım çok ağrıyo tüm gün koşturdum hasta olacak gibiyim biraz dinleniyorum sonucumuz pek parlak değil

canim çok haklisin evet cok sıkıldım mezun olup korumak istiyorum artık. Keske hedefimi 56 da biraksaydim siz siz olun kizlar hedeflerinizi kisa tutun resmen kendimle psikolojimle bedenimle cebellesiyorum suanki halimden memnunum ama su kep yokmu herseyi bozuyo

Evet kizlar ne yapabiliriz biraz toparlanmak icin fikri olanlar var mi
Fazlasi ile sakin gidiyor burasi ve basarimizda pek parlak degil maalesef
ama katılımlar güzel gibi sankiii daha çok izinli ve mezun olanlar yazışıyormu listeyi incelediğimde öyle anladım

https://www.google.com.tr/search?q=...droid-htc-rev&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Kilo vermesi zorlaşan ve duran arkadaşlar bakabilir vücudu şaşırtmak adına yeni sağlıklı ve hızlı kilo verdiren bir diyet yöntemi bir diyetisyenin ağzından IF tarzı diyet nasıl yapılır anlatıyor bende gelecek cuma bir kilonun altında görmezsem bu yöntemi uygulamaya başlayacağım

Süperrsin şekerim

Tartıldın mı canım?

Ozlemcim 2 haftadır sabitsin ve bu hafta da sadece 100 gr eksi gelebildin. Bir şeyler yanlış gitmiyor mu sence de?

Biliyorum canım kolay gelsin sana
Haklısın canım herşey yanlış gidiyor bu ara hiç verimli değilim malesef!!!
Ben hiç verimli değildim Kaptan'ım bu hafta Dukan expres yapıcam inşallah. Onun sayesinde kendimi toparlamistim yine öyle olur inşallah. .
inşallah canım ben de öyle olmasını istiyorum.

Hedefi değiştiremiyor Muş’un listeye geldikten sonra?
Dayan canım ha gayret menülerin çok güzel gidiyor son kilolar olduğu için yavaş gidiyor, kendini hedef kilonda hayal et, neden o kiloyu istediğini düşün belki motive eder seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…