- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.981
Süperrsin şekerimEki Görüntüle 2124351 cicişim günaydın
Tartıldın mı canım?Çok teşekkür ederim canım, sağolasın. Verdiğin bilgiler benim için çoooook faydalı oldu. Kafeinsiz filtre kahve alayım en iyisi. Türk kahvemi de günde 1 fincana düşüreyim. Yeşil çayı kafeinsiz demleme yöntemlerini de araştırayım.
Çok öpüyorum. Sevgiler.
Ozlemcim 2 haftadır sabitsin ve bu hafta da sadece 100 gr eksi gelebildin. Bir şeyler yanlış gitmiyor mu sence de?Kızlar 100 gr eksideyim.Misafirim var bakamıyorum kusurabakmayin.
Biliyorum canım kolay gelsin sana
Aaaa Harika o zaman. Bende
olur canım yürüyüş cezası. Tabi öncelikle hedefim hiç ceza almamak :)))Birkac alıntı da cepte kalmış
O zaman sana yürüyüş cezası keseriz :)
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de biraz kendinden bahseder misin? Şu an kac kilosun, hedef kilon kaç? Bunları kaydetmem gerekiyor :)
Daha iyisi sana canım :))Çok guzell darisi bana
Bu gazla 2saat yuruyeyım benSüperrsin şekerim
Tartıldın mı canım?
Ozlemcim 2 haftadır sabitsin ve bu hafta da sadece 100 gr eksi gelebildin. Bir şeyler yanlış gitmiyor mu sence de?
Süperrsin şekerim
Tartıldın mı canım?
Ozlemcim 2 haftadır sabitsin ve bu hafta da sadece 100 gr eksi gelebildin. Bir şeyler yanlış gitmiyor mu sence de?
Kız şimdi uzaydan bile goruluyorum güzel bak senOooo kimler gelmiş en son balayına giderken görülmüştün
Mahmut kuflendi durduğu yerde sorma fena bir gribe tutuldum şimdi doktora gidicem eşimi bekliyorum abooo 91 mi oldun ben 79 karda sürünüyorumKız şimdi uzaydan bile goruluyorum güzel bak sennabiosun bakalım mahmut nabio hava yastıkların ne durumda senin bahçe mis gibi olmuştur simdi
Sen Balıkesirliim mi yazmıştın canım ben de Balıkesirliim Ankara’da oturuyorum amaKız şimdi uzaydan bile goruluyorum güzel bak sennabiosun bakalım mahmut nabio hava yastıkların ne durumda senin bahçe mis gibi olmuştur simdi
Geçmiş olsunMahmut kuflendi durduğu yerde sorma fena bir gribe tutuldum şimdi doktora gidicem eşimi bekliyorum abooo 91 mi oldun ben 79 karda sürünüyorum
Aslen Bursaliyim ama yıllarca balikesirde yaşadım sonra da burda evlenip kaldım çoğu balikesirliden daha balikesirli yimSen Balıkesirliim mi yazmıştın canım ben de Balıkesirliim Ankara’da oturuyorum ama
Hadi bakalımBu gazla 2saat yuruyeyım ben
Aa sen de mi Ankara'dasın?Sen Balıkesirliim mi yazmıştın canım ben de Balıkesirliim Ankara’da oturuyorum ama
Ooo harikasiniz bende aat 6 gibi yuruyuse çıkacağım2 mile leslie tamamlanmıştır
Valla nobetten çıktım sabah uyusam kalkamayacaktim dedim hemen bişeyler yapayım sonra uyurum bi ton iş çıkardılar uyuyamadım daOoo harikasiniz bende aat 6 gibi yuruyuse çıkacağım
Hadi ya:)) altındağda oturuyorum ben, belki bir yerlerde karşılaşmışızdır bilmedenHadi bakalım
Aa sen de mi Ankara'dasın?
Ben ve kaptanımız toplight da Ankara'dayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?