Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla süper olur kaptanım.

Benim bugun ki menümde ekteki resimde saati saatine not ettim gün içinde 4lt su içtim saat 18.40 ta 250 kalorilik HIIT antrenmanı saat 22.00 da 300 kalorilik kardiyo antrenmanı yaptım toplamda 500 kalori yaktım antrenmandan yarım saat önce 1 fincan gün içinde 1 fincan türk kahvesi içtim gün içinde yine 2 kupa bitki çayı içtim

Eklentiler

• 1521236756696200251713.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 31
Iyi geceler menü Paylaşmiyim bugün yemedigim kalmadı 3 gundur sabah başliyorum sonrasi gelmiyor saolsun benim bebelerde hiç bogaz yok onlara hazırlıyorum yemiyorlar dayanamiyorum yiyorum. Profiterol yemeyen arkadaşi tebrik ediyorum ben abur cubura dayanamiyorum ama dayanmali..basliycam artik .. leslie falan yapmalı ..benim güneşli gunlere ihtiyacim var güneş iyi geliyor erken kalkıyorum enerjik oluyorum. .

cok mantikli vücudu dinlendiren bi diyet ama kaptaniminda dedigi gibi zaten ramazan geliyo oruc tutucaz insallah. Bilgilendirme icin tesekkur ederim tatlim

canim ben gedefi degistirmek icin gec kaldim malesef durmak yok devam diyorum gidicek insallah ben inaniyorum

cok iyi yaaa

Cumaya eksi garantili
Tesekkur ederiz canim evet persembeleri uygulanabilir
canim kola disinda guzel unutma gazli iceceklerde meyve sularında cok seker var. Canin kola istediginde en kötü zero ic cok olmamak kaydiyla

Cnm bence sen bu yag yakici liste ve lunyanin listesi ile bu hafta birazda sporu artirirsan mezun olursun

Günaydınlar güzel bir hafta sonu olsun
Bu hafta yine derecemiz çok kötü arkadaşlar
10. olmusuz
Lütfen dikkat edelim artık, buraya katılım olmadığı haftalarda kötü sonuç alıyoruz farkındasınızdır umarım. Buraya menü yazmak, eleştiri ve ceza gelir cekincesiyle daha dikkatli olmamızı sağlıyor. O yüzden her gün menü yazın diye usteliyoruz

Menu gayet guzel ama sporun da oyle de biraz sporun erken olup yogurdu da 23 ten once yeseymissin muhtesemmis hani diyorlar ya yatmadan 3-4saat once yemeyi kesin diye haa ben gibi erkenci degil gece 1-2de yattiysan gene cok guzel

Bir hafta 4 bir hafta 10. Oluyoruz hic yakismiyor bize

Menülerin çok iyi canım ama bir noktadan sonra sporla desteklemen gerekecek. Hafiften yürüyüşe başlasan mı? Dışarıda yapamam dersen evde Leslie yapabilirsin
Menu güzel canım spor da öyle
Canım sana mesaj yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de cuma sabahları tartılıp kilomuzu bildiriyoruz. Şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan kaydedeyim.
Hadi bakalım Ebrucum seni de mezun edelim inşallah

Haklısın Canım bu hafta yavaş yavaş yürüyüşe başlayacağım. Leslie hiç yapmamıştım ona da bir göz atayım. Bana uygunsa hava güzel olmadığında onu yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…