- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.061
Valla süper olur kaptanım.kızlar listeyi ekledim ama durum pek parlak değil
0zlem haftaya senden çok iyi bir atak bekliyorum haberin ola
@bluedolphin canım bu hafta bitiyormu yoğunluğun en azından yediklerine dikkat et ve eksi bir kg ile gel
prensesss016 tatlım son kilolar sende sıkıldın biliyorum ama hadi bi gayret
@gben bir an önce iyileş ve takıma geri dön tatlım
@besbb9 canım senin de ptesiden sonra mazeretin kalmıyor daha çok katılım bekliyorum
@beyazinci hadi bakalım biraz gayret gecen hafta iyi idi bu hafta sabit haftaya sabit istemiyorum
@balpamuk senin haftaya bence direk 61 li bir rakam gelcek
@evlaefe böyle devam çok güzel
fancynancy canım seninle daha bir yakın ilgilenmem gerek sankim hergün taciz etcem seni
@ssyykk123 cnm artık listedesin sorumluluk sahibisin ona göre
@Cikilatacanavari tatlım hadi bi gayret en kısa sürede gelin olduğun kiloya döneceğiz
kızlar boğazım çok ağrıyo t üm gün koşturdum hasta olacak gibiyim biraz dinleniyorum sonucumuz pek par lak değil
cok mantikli vücudu dinlendiren bi diyet ama kaptaniminda dedigi gibi zaten ramazan geliyo oruc tutucaz insallah. Bilgilendirme icin tesekkur ederim tatlimhttps://www.google.com.tr/search?q=...droid-htc-rev&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Kilo vermesi zorlaşan ve duran arkadaşlar bakabilir vücudu şaşırtmak adına yeni sağlıklı ve hızlı kilo verdiren bir diyet yöntemi bir diyetisyenin ağzından IF tarzı diyet nasıl yapılır anlatıyor bende gelecek cuma bir kilonun altında görmezsem bu yöntemi uygulamaya başlayacağım
canim ben gedefi degistirmek icin gec kaldim malesef durmak yok devam diyorum gidicek insallah ben inaniyorumHedefi değiştiremiyor Muş’un listeye geldikten sonra?
Dayan canım ha gayret menülerin çok güzel gidiyor son kilolar olduğu için yavaş gidiyor, kendini hedef kilonda hayal et, neden o kiloyu istediğini düşün belki motive eder seni
cok iyi yaaahttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...arini-tekrar-canlandiran-celeste-barber.1796/ ay kızlar Bu bölüme bakın çok komik hala gülüyorum
Tesekkur ederiz canim evet persembeleri uygulanabilirCumaya eksi garantili
canim kola disinda guzel unutma gazli iceceklerde meyve sularında cok seker var. Canin kola istediginde en kötü zero ic cok olmamak kaydiylaMenümü yazayım
Sabah eve gelir gelmez leslie 2 mile yaptım
Öğlen 1 gibi kahvaltı edebildim
2 yumurtadan peynirli omlet
Yarım dilim tbe
Ara
Ceyrek portakal
1muz (biraz buyukceydi)
Aksam
1 kase ezogelin tarhana karışımı çorba
Firinda bir orta büyüklükte balık
Yarım su bardağı kola
Salata
Şimdi de soda iciyorum
1-1.5 litre su içtim 2ye tamamlamadan uyumam
Dipnot onumde bir kilo profiterol yediler 1 yudum bile almadım kendimle gurur duyuyorum çünkü çok fazla canım istedi
Cnm bence sen bu yag yakici liste ve lunyanin listesi ile bu hafta birazda sporu artirirsan mezun olursunKizlar günaydın aksam paylasamadim listeyi simdi paylasiyorum ben pazartesi basliyorum uygulamaya isteyenlerle beraber yapabiliriz. Persembe günüde lunyanin tavsiyesini yapip cuma hatika bi sonucla gelmek istiyorum insallah bu hafta sıkmacaEki Görüntüle 2124759
Menu gayet guzel ama sporun da oyle de biraz sporun erken olup yogurdu da 23 ten once yeseymissin muhtesemmis hani diyorlar ya yatmadan 3-4saat once yemeyi kesin diye haa ben gibi erkenci degil gece 1-2de yattiysan gene cok guzelBenim bugun ki menümde ekteki resimde saati saatine not ettim gün içinde 4lt su içtim saat 18.40 ta 250 kalorilik HIIT antrenmanı saat 22.00 da 300 kalorilik kardiyo antrenmanı yaptım toplamda 500 kalori yaktım antrenmandan yarım saat önce 1 fincan gün içinde 1 fincan türk kahvesi içtim gün içinde yine 2 kupa bitki çayı içtim
Bir hafta 4 bir hafta 10. Oluyoruz hic yakismiyor bizeGünaydınlar güzel bir hafta sonu olsun
Bu hafta yine derecemiz çok kötü arkadaşlar
10. olmusuz
Lütfen dikkat edelim artık, buraya katılım olmadığı haftalarda kötü sonuç alıyoruz farkındasınızdır umarım. Buraya menü yazmak, eleştiri ve ceza gelir cekincesiyle daha dikkatli olmamızı sağlıyor. O yüzden her gün menü yazın diye usteliyoruz
evet aynen dedigin gibi yapicam kaptanim spor olarak tum hafta her sabah tk 500 yapip aksamlarida ip atlicamCnm bence sen bu yag yakici liste ve lunyanin listesi ile bu hafta birazda sporu artirirsan mezun olursun
Menülerin çok iyi canım ama bir noktadan sonra sporla desteklemen gerekecek. Hafiften yürüyüşe başlasan mı? Dışarıda yapamam dersen evde Leslie yapabilirsinHerkese iyi geceler. Menümü yazayım.
Uyanınca 2 bardak su ve 1 incir 1 kayısı
08.00 kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 portakal
Peynir
13.30 öğlen:
1 yerli muz
1 bardak süt
1 avuç ceviz
19.00 akşam yemeği:
1 kase maş fasulyesi salatası
6 tane yeşil mercimek köftesi
3 litre su
Çay
Türk kahvesi
Menu güzel canım spor da öyleBenim bugun ki menümde ekteki resimde saati saatine not ettim gün içinde 4lt su içtim saat 18.40 ta 250 kalorilik HIIT antrenmanı saat 22.00 da 300 kalorilik kardiyo antrenmanı yaptım toplamda 500 kalori yaktım antrenmandan yarım saat önce 1 fincan gün içinde 1 fincan türk kahvesi içtim gün içinde yine 2 kupa bitki çayı içtim
Canım sana mesaj yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de cuma sabahları tartılıp kilomuzu bildiriyoruz. Şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan kaydedeyim.Iyi geceler menü Paylaşmiyim bugün yemedigim kalmadı 3 gundur sabah başliyorum sonrasi gelmiyor saolsun benim bebelerde hiç bogaz yok onlara hazırlıyorum yemiyorlar dayanamiyorum yiyorum. Profiterol yemeyen arkadaşi tebrik ediyorum ben abur cubura dayanamiyorum ama dayanmali..basliycam artik .. leslie falan yapmalı ..benim güneşli gunlere ihtiyacim var güneş iyi geliyor erken kalkıyorum enerjik oluyorum. .
Hadi bakalım Ebrucum seni de mezun edelim inşallahKizlar günaydın aksam paylasamadim listeyi simdi paylasiyorum ben pazartesi basliyorum uygulamaya isteyenlerle beraber yapabiliriz. Persembe günüde lunyanin tavsiyesini yapip cuma hatika bi sonucla gelmek istiyorum insallah bu hafta sıkmacaEki Görüntüle 2124759
Masallah sanaSabah yapilan spora bayiliyorum hele birde disarida gunes varsa
Tk 500 yapildi 40 dakikada 500 kalori yakildi
Günaydın canım. çok güzel hafif bir menü olmuş.Gunaydin dunku menüm
Sabah
1 muz
1 activia yogurt
Ara
Sade nescafe
Form cay
Öğle
1 lahmacun
Ayran
Ara
Sade nescafe
Form cay
2 kuru kayisi
Aksam
Bol bol salata
Yoğurt
Su 2.5 lt su
500 ip atladim
Haklısın Canım bu hafta yavaş yavaş yürüyüşe başlayacağım. Leslie hiç yapmamıştım ona da bir göz atayım. Bana uygunsa hava güzel olmadığında onu yaparım.Menülerin çok iyi canım ama bir noktadan sonra sporla desteklemen gerekecek. Hafiften yürüyüşe başlasan mı? Dışarıda yapamam dersen evde Leslie yapabilirsin
Menu güzel canım spor da öyle
Canım sana mesaj yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de cuma sabahları tartılıp kilomuzu bildiriyoruz. Şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan kaydedeyim.
Hadi bakalım Ebrucum seni de mezun edelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?