Yaa sorma benim huyum da değişmeyecek galiba. 9’da uyanıyorum ama ortalığı topla, çocuğa kahvaltı hazırla kendine ayrı hazırla, ortalığı topla vs derken 11’i buluyorum yine... ancak o zaman kahvaltı yapabiliyorum.
Bu arada o Adana’yı
0zlem
iyi bilir. Daha önce köfte tarifi verdiğimde bana biz böyle yaparız diye sarımsaklı, baharatlı bir tarif vermişti sanki. Bende unuttum ama Özlem, tarifi yeniden yazarsan faydalanırız. :))
Sen şu anda ne diyeti yapıyorsun Ferah?
Amiiinnn Özlem’cim inşallah hep birlikte bol eksilerimiz olsun bu hafta! Bak Nisan’da hava güzelleşir içimiz kıpır kıpır kilomuz da hafif olsun inşallah! :))))
Listeyi paylaştım zannediyorum ama çocuk benim aklımı alıp götürdüğü için paylaşmamışta olabilirim :)))) Birazdan ayrı postla sadece diyet listemi paylaşacağım. Yapmak istyenler yarın başlayabilir. Normalde 2 günlük liste. Daha önce yine vermişti bana bu listeyi. Şimdi 3 gün hap dedi ama yapacak olanlar diyet süresince spor yapmasın. Halsiz bırakır ani iniş çıkışlar olmasın ve daha çok acıkıp yemeğe saldırmamak için bu diyet süresince spor yapma dedi bana diyetisyenim aklınızda olsun. Hem spora 3 gün ara vermiş olursunuz. İsterseniz 2 gün de yapabilirsiniz tabii.
Eliptik aletinden memnun musun? Çok yer kaplıyor mu ve kademeleri var mı? Bir de üzerind yazan marka mı?
Özleeemmmm... sana daha önce de söyledim bırakmak yok. Eğer kilo vermek istiyorsan bu işin başka yolu yok biliyorsun değil mi? Ha şimdi ha sonra... zayıflamak istiyorsan yapman gereken olay belli. Az yemek ve spor.... Bunu ertelemekle hayatından çalıyorsun. 1 sene sonra da yapsan aynı yoldan geçeceksin, geçmek zorunda kalacaksın. Öyleyse neden sonra? Neden şimdi değil????
Çok geçmiş olsun @toplight dikkat et kendine, bol sıvı al....