• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa sorma benim huyum da değişmeyecek galiba. 9’da uyanıyorum ama ortalığı topla, çocuğa kahvaltı hazırla kendine ayrı hazırla, ortalığı topla vs derken 11’i buluyorum yine... ancak o zaman kahvaltı yapabiliyorum.

Bu arada o Adana’yı 0zlem 0zlem iyi bilir. Daha önce köfte tarifi verdiğimde bana biz böyle yaparız diye sarımsaklı, baharatlı bir tarif vermişti sanki. Bende unuttum ama Özlem, tarifi yeniden yazarsan faydalanırız. :))

Sen şu anda ne diyeti yapıyorsun Ferah?

Amiiinnn Özlem’cim inşallah hep birlikte bol eksilerimiz olsun bu hafta! Bak Nisan’da hava güzelleşir içimiz kıpır kıpır kilomuz da hafif olsun inşallah! :))))

Listeyi paylaştım zannediyorum ama çocuk benim aklımı alıp götürdüğü için paylaşmamışta olabilirim :)))) Birazdan ayrı postla sadece diyet listemi paylaşacağım. Yapmak istyenler yarın başlayabilir. Normalde 2 günlük liste. Daha önce yine vermişti bana bu listeyi. Şimdi 3 gün hap dedi ama yapacak olanlar diyet süresince spor yapmasın. Halsiz bırakır ani iniş çıkışlar olmasın ve daha çok acıkıp yemeğe saldırmamak için bu diyet süresince spor yapma dedi bana diyetisyenim aklınızda olsun. Hem spora 3 gün ara vermiş olursunuz. İsterseniz 2 gün de yapabilirsiniz tabii.

Eliptik aletinden memnun musun? Çok yer kaplıyor mu ve kademeleri var mı? Bir de üzerind yazan marka mı?

Özleeemmmm... sana daha önce de söyledim bırakmak yok. Eğer kilo vermek istiyorsan bu işin başka yolu yok biliyorsun değil mi? Ha şimdi ha sonra... zayıflamak istiyorsan yapman gereken olay belli. Az yemek ve spor.... Bunu ertelemekle hayatından çalıyorsun. 1 sene sonra da yapsan aynı yoldan geçeceksin, geçmek zorunda kalacaksın. Öyleyse neden sonra? Neden şimdi değil????

Çok geçmiş olsun @toplight dikkat et kendine, bol sıvı al....
Dukan ekspress yapıyorum Esracım. Ve sabahları bende aynı modayım. Kafam açılmıyor zaten, ayılamıyorum.

Selam kizlar sabahleyin ise gittim grip nezle gibiyim bu kosturmada dr 3 gun rapor verdi isten cikip babami dr a goturdum kontrole simdi eve biraktim diger dr u ile gorusmeye gidecegim gecmisi okudum yazamadim
Listeye bakinca ptesi arti gelenleri gorduk bugun eksi gelenler cumaya guzel bir eksiyle gelecekler inaniyorum
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede babanız da sizde iyileşirsiniz.

Arada öğün yap o zaman canım
Canım tuzlu bişeyler istedi baktım zeytin var onu yiyince kendime geldim. Üzerine 20 dk zumba yaptık kızımla. Daha devam edecektik ama tefonla televizyon arasındaki bağlantı koptu ve tekrar baglanmadi.
Şimdi de pilates yapalım diyor cadı. :KK70:

Canım tuzlu bişeyler istedi baktım zeytin var onu yiyince kendime geldim. Üzerine 20 dk zumba yaptık kızımla. Daha devam edecektik ama tefonla televizyon arasındaki bağlantı koptu ve tekrar baglanmadi.
Ohhh ne güzel eşlik ediyor sana. Benimki o kıvama gelene kadar çok var.

Merhaba kaptanım @toplight
Öncelikle Babanıza acil şifalar diliyorum.
Dilerim gribiniz de çabuk geçer. Ekinezya çayı bağışıklığı güçlendirdiği için faydalı olabilir. Bir deneyin isterseniz.
İş yoğunluğum ve mecburiyetim olmasa burayı ihmal etmeyeceğimi bildiğiniz ve beni anlayışla karşıladığınız için çooook teşekkür ederim kaptanım @toplight
Bundan sonra inşallah eskiden olduğu gibi günde en az 5 mesajla burada olacağım.
Bugün yaptığım çalışmayı teslim ettim. İş hayatım için önemli ve kritik bir çalışmaydı. 2 dakika buraya vakit ayırmayı bırakın, kimi gün akşam evde çalışıp, işimi bitirip akşam yemeğimi 11:00'den sonra yemek zorunda olduğum çok gün oldu.
Eğer yeni bir değişiklik istenmez ise, bugünden itibaren artık kadınlar kulübü forumunda düzenli paylaşımda bulunabileceğim.
Burayı ciddiye alıp almamakla ilgili bir durum değil kesinlikle, siz biliyorsunuz ve beni anlıyorsunuz.
Öğlearasında rutin yürüyüşlerimi yapamamak, akşam iş çıkışı çalıştığımdan yürüyememek ve kilo verememek gibi bir durumla karşı karşıya kaldım bu dönemde.
Ben haşimato hipotiroid hastasıyım. Zaten hepinizden yavaş bir metabolizmaya sahibim. Spor yapmadan kilo veremiyorum. Tecrübeyle sabit.
Sevgili morordek morordek , sağolasın bu dönemdeki anlayışın için.
Dilerim geçmişimde insülin direnci yaşadığımı, Mayıs 2017'den bu yana 23 kg vererek insülin direncini yendiğimi unutmazsınız. 10 ayda 23 kg verdiğimi düşünürsek, izne ayrılmayı pek hak etmiyorum sanırım. Uzun ve sabır isteyen bir süreçti. Herkes benim diyetimle ayda 4 kg verebilirken ben 2,3 vermişim, ama sonuç olarak 23 kg eksideyim.
Geçtiğimiz haftalarda en çok kilo veren ilk üç içinde idim. Demek ki çabalarsam güzel birşeyler yapabiliyorum.
Bu takıma güzel katkılarım olabilir.
İzne ayrılan takım arkadaşında gönül kırgınlığı olup, eski şevkini kaybetme ve takımdan tamamen kopma riski de mevcut. Siz daha iyi bilirsiniz tabii. Bunu şahsım için değil, benzer durumdaki tüm arkadaşlarım için sizinle paylaşmak istedim.
Sevgilerimle.
Durumunun farkındayım ancak maalesef takımı da düsünmek durumunda kalıyoruz.
Ben yoğunluğun daha sürecek sanıyordum, belki önceki mesajlarında belirtmişsindir ben kaçırmışımdır kusura bakma. Azminin farkındayım ve bu zamana dek verdiğin kiloların da... Bu hafta güzel bir eksi ile geleceğine inanıyorum. İzne ayırmak tabi ki istemiyoruz ve son seçeneğimiz :KK200::KK200:

Ne güzel keşke hepimizin böyle spora eşlik eden tatlı bir motivasyon kaynağı olsa :) :)

Selam kizlar sabahleyin ise gittim grip nezle gibiyim bu kosturmada dr 3 gun rapor verdi isten cikip babami dr a goturdum kontrole simdi eve biraktim diger dr u ile gorusmeye gidecegim gecmisi okudum yazamadim
Listeye bakinca ptesi arti gelenleri gorduk bugun eksi gelenler cumaya guzel bir eksiyle gelecekler inaniyorum
geçmiş olsun şahnurum o koşuşturmalar da kendini ihmal etme lütfen:KK60:

Ebru Şallı'nın kardiyo pilates videosunun 30 dakikasını yaptım. Çok yoruldum devam edemedim. Aman çok konuşuyor yaa..
:ukala:

Menüm;
11:00
2 yumurtalı Menemen ve peynir

16:30
Zeytin, 1 parça peynir ve 1 yumurta
1 d ekmek

(Rahatsızlanınca akşam Eksprese uymadı!!)

2,5 L su
1,2 L dukan bira
3 küçük t.kahvesi

Spor;

Sabah; 1 saat açık havada yürüyüş

Aksam: 20 dk zumba, 30 dk kardiyo pilates

Birazda barfikte sallanma :rolleyes:

Ohhh ne güzel eşlik ediyor sana. Benimki o kıvama gelene kadar çok var.
Şaka bir yana ciddi ciddi yaptı benimle zIP ZIP topu var pilates topu gibi Ebru'nun al gülüm ver gülüm hareketini bile yaptı. Squat, lunge, mekik hepsini yapti. 30 dk.dan sonra kapattım diye üzüldü ben devam ederdim niye kapattin diyor.
Bir zararı olur mu acaba?

Bende bir menü yazayım
Sabah
1 yumurtadan menemen 2 kişi yedik
3-4 zeytin
1 dilim tbe
Ara
Detoks içeceği
Öğle
Kabak sote dereotu yoğurtlu
Ara
Yeşilçay 3 kuru erik 10 kadar kuru uzum
Akşamı geç yiyeceğim için bi ara daha yaptım
Ara
Küçük muz ve elmayı tarcinladim
Aksam
Balkabağı çorbası
Turna balığı tavada pisirecem
Salata
Su 3lt
Spor
1sa15 dakika yürüyüş
15 dakika bölgesel
100 mekik
100 omuz kol hareketi

Şaka bir yana ciddi ciddi yaptı benimle zIP ZIP topu var pilates topu gibi Ebru'nun al gülüm ver gülüm hareketini bile yaptı. Squat, lunge, mekik hepsini yapti. 30 dk.dan sonra kapattım diye üzüldü ben devam ederdim niye kapattin diyor.
Bir zararı olur mu acaba?
Olmaz herhalde sporu çocukluktan yapanlarda var yarin bende sana katılacağı sabah erken yuruyecegim

Back
X