• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;

07:00
2 dilim ananas
1 parça süzme peynir

12:00
Peynirli yumurta

15:30
400 ml ayran

17:00
2 dilim ananas
1 içli köfte
200 ml ayran

2,5 L su
3 t.kahvesi

Uyumadan önce yeşil çay açlık otu karışımı içerim.

Spor;
20 dk zumba

Önce tahtanın uzerine yatir yaprak kısmını kabuğu ile tamamen kes.Sonra alt kısmını aynı şekilde kes.En son dik koy oyle kesmeye devam et hem daha ince kesiliyor migrostan kestirince hep ananas kabuğunu üzerinde kalıyor. Makinesin yaptığı tek farklı şey ortasındaki sert kısmı ayrı parça halinde çıkıyor o da çok önemli değil zaten onu da yiyorum.Hoppa
sağol canım böyle ayrıntılı anlattığın için alıp denicem :KK36:

Günaydın hanimlar evet prenses mantı ben hiç pisirmem aslında çocuklar falan sevmiyor eşimde çok aramaz sade hamur yiyoruz hazır bide . Misafir vardı oda hiç sağlıklı şeyler yemiyor ona pisirdim onunda güzel olacağı tutmuş yogurduda ev yapımı belki yogurdun cazibesiyle begendim 1 kaşık alcaktim baktım iyi olmuş cocuklar bile yediler. Artık bizde cezaları yeriz:kızgın::sinirli:
yapacak bişey yok gelsin cezalar :KK48:

Canım özlemin de anlattığı gibi hiç zor değil kesmek. Özlem gayet güzel anlatmış:super:
:KK36:

Canim ne ararsan var benim oglanda 3 sene once bir endokrin docenti bu cocugun istahina engel olamazsiniz demisti hormonal demisti 1.5 sene icinde 12 kg almis dusun o kafar dikkat etmemize ragmen paketli gida fast food yok dusun yani
ah canım yaaa kıyamam kaç yaşında oğlun bilmiyorum ama çocukların böyle sıkıntılar çekmesine çok üzülüyorum. onlardan yemeyi içmeyi kısıtlamak haksızlık geliyor. ama işte sağlı söz konusu olunca yapacak bişey yok. çok geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşurda herşey yer içer. oğlum yemek yiyince ben doyuyorum o açkende ben açım ölüyorum sanki :KK43:

Ahhh özlemmm yandım valla sabah beri unutmuşum ben açlık otu içmeyi :kızgın:

cnm youtube bunun için de video yapmış ordan bakabilirsin:KK53:
bk oda güzel fikir :KK66: akıl akıldan üstün :super:
Fatih’in kusa videolarına Baktım da bayan oyuncu kadrosu çok yetersiz geldi, o kadar ünlü bir dizide daha iyi oyuncuları oynatmalarını beklerdim
aynı şeyi düşünüyorum diziyi çok beğendim ama kadın kadrosu güçsüz kalmış daha iyi oyuncular olabilirdi.

Tatlım bu menü nedir böyle? Akşam akşam mantı yer mi diyet yapan insan? Sabahki kızılcık marmelatında da ölçü vermemişsin fark etmedim sanma. 500 ip cezası kestim sana, normalde daha fazla keserdim ama ip zor atlıyormuşsun..

Canım sen de mezuniyete yaklaştım diye az az da olsa simitleri gömmüşsün
1000 ip güzel gerçi, 100 de benim için atla.

Canım menülerin çok iyi aynen devam

Takımımızı sevdiğine ben de sevindim canım
Kaptanım da demiş zaten, çağır o da gelsin grubumuza :KK48:

Ben de dün akşam izleyebildim sonunda UTC'yi. Demek artık salı günü izlemeyeceksiniz ha, tüh UTC kardeşliği bozuldu mu :p

Gördüm şimdi çiklatım, o iş bende tatlım merak etme :KK48::KK48:

İnsallah güzel cıkar sonucları kaptanım
sen ite ördekim yaaa akşama gelsin senin için 500 ip :spor::spor::spor::spor::spor:

sen ite ördekim yaaa akşama gelsin senin için 500 ip :spor::spor::spor::spor::spor:
Ben istedim 100 ip, Ebru atladı 500 ip :KK53::KK53:
Merhabalar herkese :KK3: yarın bence çok iyi sonuçlar alacaksınız arkadaşlar. Maalesef kendimden yarın için umudum yok. + gelmezsem sevineceğim. O kadar canım sıkkın ki neden böyle oldu anlamıyorum da. Umarım haftaya da böyle gitmez :cry:
Menülerin de iyi aslında neden böyle oldu ki? Regl döneminde misin yoksa?

Yoldayim gidiyorum canim eve ve hemen yapiyorum ben bunu:KK73::KK28:
:KK48::KK48:
Oryantallere bayıldımmmm 25 dakika yaptım valla şakır şakır ter akıyor üstümden. Zor şartlar altında da olsa başardım :-):-) mert kapattığım zaman sustu sağolsun. Son 5 dakika nefes almadan ağladı. Annesi tombik olsun istiyor ben anladım onu :confused:

Ben istedim 100 ip, Ebru atladı 500 ip :KK53::KK53:

Menülerin de iyi aslında neden böyle oldu ki? Regl döneminde misin yoksa?
Yok canım regli dönemim bitti. Menülerim aynen yazdığım gibi. Hani kaçamak yapsam ona yoracağım. Çok sinir oldum. Bende anlayamadım. İşte sınırlı yemeye çalışmama yordum ama. Bakalım haftaya da böyle olmaz umarım. Bu hafta çok iyi olmak istedim ama olmadı:KK43:

Back
X