• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doris harika kesinlikle ya sağlıklı olan herşeyden doyana kadar felsefesini bende benimsiyorum ama şu kilo verme döneminde porsiyon kontrolü yapmaya çalışıyorum koruma döneminde doyana kadar yicem spor zaten artık hayatımızdan çıkmamalı korumada da olsak :))

Günaydın çalışanlar işe :KK12::silah:

Herkeslere günaydın :KK52::KK52:
Günaydınnn

Günaydın kızlar..:KK3:
Günaydın ortimmmm, nasılsın?

şu kabızlık problemini nasıl çözüyorsunuz kızlar benim vucudum bir türlü alışmıyor bu sabah 56.2 geldim yine sabit ama kabızlığa bağlıyorum o kadar da su içiyorum kayısı yiyorum yok geçmiyor :işsiz::110:
Bende de oluyor. Dün cevizli suyun kabızlığa da iyi geldiğini okudum. Diyetisyenim geceden 1 bardak suya koyduğum cevizin suyunu ertesi sabah içmemi öneriyor arada. K
Doris harika kesinlikle ya sağlıklı olan herşeyden doyana kadar felsefesini bende benimsiyorum ama şu kilo verme döneminde porsiyon kontrolü yapmaya çalışıyorum koruma döneminde doyana kadar yicem spor zaten artık hayatımızdan çıkmamalı korumada da olsak :))

Günaydın çalışanlar işe :KK12::silah:

Herkeslere günaydın :KK52::KK52:
Kesinlikle katılıyorum.:KK200::KK5:
Form Sante dergisinde bu ay Doris'in hazırladığı egzersiz kitabı mevcut.:KK19:

images-172.webp
:KK70::KK70:

Harikasın. Tebrikler.:KK9:
:KK200::KK5:

Canim zor durumda kaldığında form çayı iç.
Form Çay şu 5'li olan çaylar mı yoksa kayısılı olanlar falan mı hangisi iyi geliyor?

Bende de oluyor. Dün cevizli suyun kabızlığa da iyi geldiğini okudum. Diyetisyenim geceden 1 bardak suya koyduğum cevizin suyunu ertesi sabah içmemi öneriyor arada. K

Kesinlikle katılıyorum.:KK200::KK5:
Form Sante dergisinde bu ay Doris'in hazırladığı egzersiz kitabı mevcut.:KK19:
Cevizli su içemiyorum ben ya içim kalkıyor :(( Dorisin kitabını almayı düşünüyorum ben ama bir türlü fırsatım olmadı şu an bootcampte olduğumuz için planlı bir spor aktiviesini sürdürmek daha kolay oluyor :KK19:

Günaydın canımmm. Dün gece uykusuna yattığını sandığım oğlum uyanınca mecbur o saatlere kaldık kaptaniçem. Zaten pilim bitmişti fazla bişi yapamadım :KK48:
Nasıl oldu ateşi kuzunun?
gece çıkmadı allahtan ama benim uyku kaçtı uyuduğumda sabah ezanı çoktan okunmuştu bugün sersem gibiyim
şu kabızlık problemini nasıl çözüyorsunuz kızlar benim vucudum bir türlü alışmıyor bu sabah 56.2 geldim yine sabit ama kabızlığa bağlıyorum o kadar da su içiyorum kayısı yiyorum yok geçmiyor :işsiz::110:
canım bende kronik kabızlık var probiyotik ap kullanıyorum çok iyi olmasa da işe yarıyor suyu bol içiyormusun sebze salata bol yiyormusun? bunlar önemli şeyler kabızlık için salatana 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyabilirsin

Pazartesi menü
Sabah9 2yumurta maydanoz dereotu chiali
4 zeytin
1buyuk parça peynir
Yarim poğaça
Yesilcay
Öğle 1bucuk
Marul salatalık kereviz yogurtlu salata
Ara 2 kayısı kuru ceviz 2adet
Aksam 7de
Ispanak
Salata
Yoğurt
10bucuk 2ceviz
Su 1bucuk
Spor yarim saat yürüyüş
350ip
Aralarda 4 5 cifte kavrulmuş lokum küçük olanlardan. :110:
Lokum olmamış canım Buraya cıss onlar

Günaydın hanımlar
Ben de kendine gelemeyenlerdenim. Oglumun ateşi hala tam olarak düşmedi.
Eki Görüntüle 2132135 Buraya sığmadı son ara öğün yoğurt sumak kürü 3.5 lt su içtim spor olarak 500 ip atladım ardından 15 dk Zumba yaptım ardından 35 dk kardiyo iş çıkışı bir metro durağı önce indim gün içinde 10000 adımı tamamladım bu günde :halay:
Menülerin çok iyi canım kısa zamanda mezun edeceğiz seni sanırım :)
Ayyy 18. dakika da uyuyan oğlum uyandı ve tabii ki ağladı ve ben bırakmak zorunda kaldım. Eliptiğe uyuz oluyor karar verdim. Ne zaman beni görse üstünde kendini yerlere atıp tepine tepine ağlıyor yaaaa. :confused: Offf bu geceeeeeee uzun olacaaaakkkk biliyorummmmm. Bu şarkıyı hatırlayan var mı? Var mı?

Hatırlamaz mıyım :)
Kaçta uyudunuz? :KK53:

Pazartesi menü
Sabah9 2yumurta maydanoz dereotu chiali
4 zeytin
1buyuk parça peynir
Yarim poğaça
Yesilcay
Öğle 1bucuk
Marul salatalık kereviz yogurtlu salata
Ara 2 kayısı kuru ceviz 2adet
Aksam 7de
Ispanak
Salata
Yoğurt
10bucuk 2ceviz
Su 1bucuk
Spor yarim saat yürüyüş
350ip
Aralarda 4 5 cifte kavrulmuş lokum küçük olanlardan. :110:
Yine kaçamaklı bir menü
500 ip daha
Iyi geceler bende uyuyup sonradan uykusu kacanlardanim fancy bu saatte spor mu olur kiz yatsana
Ben oglan ayeslendi mi diye bi kalktim uyku gitti sonra
Ateslenmemis galiba kaptanım hadi geçmiş olsun.
Ben sabahları kuru incir yediğimde kabızlığa iyi geliyor

Biz gelelim kaptanım yardıma :)

Oh oh neredeyse 1000 kalori yaktın desene süper

Bir tek bulguru mu yememeliydin acabaaaa :KK48::KK48:
Neyse ben inanıyorum toparlarsın sen

Ooo hadi bakalım daha çok spor daha çok kilo demekkkk

Şekerim ben sana bu hafta menünde cıss görmeyeceğim demedim mi?
Ya şöyle güzel doyurucu bir kahvaltı yapsana, simit yemişsin arada yine bitterler...
500 ip de benden sana.

Modumuzu düşürmüyoruz canım olur öyle duraksamalar arada. Kabak detoksu iyi gelecektir inanıyorum

Aman biz kimlerle takılıyormuşuz meğer film galalarına gidiliyor :p
Kan ilacı cidden iştah açabilir yalnız, gece yatmadan iç istersen

Kaptanım bizimki de ateşli bugün sabahtan beri onunla uğraşıyorum, geçmiş olsun hepimize. Şimdi okuyunca aklıma geldi sen ateşi olanlara bi şey öneriyordun çorabına ne koyuyorduk iyi geliyordu? Aklımda öyle bi şeyler kalmış...

Yaa ne güzel olur, bi gelsek zaten İstanbul'a :KK51::KK51:
Ahahahah:KK70:galalardan evin yolunu bulamam hiç :KK70:evet canm kan surubu kullandım uzun süre O zaman da çok kilo alıyorum ama dediğin gibi gece içersem Belki farklı etki edebilir Bugün doktora da danışacağım kan düşüklüğünün dışında Ferritin seviyem çok düşük kan bağlama kapasitem her şeyim çok düşük Bakalım ne diyecek doktorumuz bu arada Şimdi kahvaltımı yaptın kızlar o arada Profesör Saraçoğlu bir şeyi Açıklıyor inanılmaz tatlı ve şeker ihtiyacı olanlara yasemin çiçeğinin çayını öneriyor yasemin çiçeğinin çayını içenler hakikaten şeker ve çikolata ya tatlıya karşı olan istekleri tamamen gideceğini söylüyor bugün aktardan alıp deneyeceğim

Ayy hic duymamistim bunu kucuk cinstir yemez sarimsakli yogurdu ama buyuk sever o ateslenirse yapayim
Ben de bilmiyordum da canım birkaç ay önce Benim çocuk da çok ateşlenmiş de üç dört gün etfalden bu tarafa gelemedik Kayınpederim söyledi sarımsakla sirkeyi karıştır yoğurtla çocuğa yedirdiği Hakikaten de çocuğun vücudunun ısısını toparladı diyebilirim tamamen düşürmedi ama çocuğu En azından rahatlattı Allah aşkına hangi çocuk sağlığı kadın spikeri yoğurdu yer şifa için çocuğun Hadi iyileşeceksin çocuğun diye diye yedirdim:bicak:

Cani. Ben 45 yasinda tek bobrekli oldugumu daha dogrusu birinin calismadigini ogrendim
O gunden beridir butun ilaclar yasak bana ameliyattan sonra bile dr agrikesici parol veriyor dusun bir de migrenim falan var benim ama maalesef ilac kullanamiyorum
O zaman canım sana tavsiye edebileceğim tek bir şey var bende çok yapıyorum migrene de çok iyi geliyor hacamat ama hakikaten İşinin ehli birine yaptırmanı ederim

Elma sirkesi bence faydali yada yeşil cay ama elma sirkesi iyi geliyor gibi yemek öncesi tatlı kaşığı içip peşine su içiyorum sıkıntı yok.hafta sonu kötüydüm çayda çok ictim. Chiada fayda ediyormu bilmiyorum.

Ben de bilmiyordum da canım birkaç ay önce Benim çocuk da çok ateşlenmiş de üç dört gün etfalden bu tarafa gelemedik Kayınpederim söyledi sarımsakla sirkeyi karıştır yoğurtla çocuğa yedirdiği Hakikaten de çocuğun vücudunun ısısını toparladı diyebilirim tamamen düşürmedi ama çocuğu En azından rahatlattı Allah aşkına hangi çocuk sağlığı kadın spikeri yoğurdu yer şifa için çocuğun Hadi iyileşeceksin çocuğun diye diye yedirdim:bicak:
tatlım burda ne dediğini anlamadımo_Oo_O

Canim bende senin gibi ayni sorunu yaşıyorum hemde yıllardır artık günkurusu hayatıma girdi bol sıvı ama yediklerinde ağırlık sıvı olsun öğünlerin hep çorba kıvamında olsun Ben ancak o şekilde tedavi olabiliyorum başka türlü dayanamıyorum yine bir bulgur pilavı yiyeyim diyorum yediğim zaman 2 gün şişiyorum ağırlık her şeyi sıvı ve sulu meyveler ye canım

Günaydın hanımlar
Ben de kendine gelemeyenlerdenim. Oglumun ateşi hala tam olarak düşmedi.

Menülerin çok iyi canım kısa zamanda mezun edeceğiz seni sanırım :)

Ben sabahları kuru incir yediğimde kabızlığa iyi geliyor
Sağlıklı bir şekilde vereyim geri almayayım bana yeter inşallah burası benim için motivasyon kaynağım ve kendimi frenlemem için bir sebep mezun olsamda buradayım inşallah :))
Bu sabahta kuru gün kurusu yedim inşallah işe yarar :(

Back
X