• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler evet tadı güzel. Ben bunu havuç ekleyerekte yapıyordum. Çok severek yerdim. Tek başına kabakta çok güzel oldu:super:
Bizim işyerinde tabldot yemeğin dışında 10 adet çeşitli mezeden oluşan bir tabak alabiliyoruz. havuçlu cevizli yoğurtlu, kerevizli cevizli yoğurtlu olanından yapıyorlar bu kabaklı cevizli yoğurtlu mezenin. Bu mezelerin hepsi ayrı ayru çok lezzetli oluyor gerçekten de medusa38 medusa38 ve S Suzi1704
Kabaklı olanını bir başka seviyorum.

Selam kizlar neler yapiyosunuz. Gerci sabahtan beri gecmisi okuyorum dun girememiştim hic. Hafta sonu herkesin cok dolu dolu geçmiş e biraz kacamaklarda yapılmış. Bende pazar günü mezuniyetin ödülü olarak eşime ve ogluma uyup biraz kacamak yaptim. Yazmiyorum kimsenin cani cekmesin. Ama naliyorum yine dikkat ediyorum almamak icin.cumadan beri tartılmadım. Artik sadece cumalari tartilicam sizinle burdan paylaşırım.

Heeee unutmadan yazayım, masadaki diğer cıslardan ve yemekten sonra gömülen tatlı ve dondurmalardan hiç bahsemiyorum. çok gömmeyin beni :KK42: yine de az da olsa irade sahiptim. rica ediyorum :KK53::KK53::KK53:
ah yaaatam intikam alacagim yazilar :KK53: dua et listede degilim ve sen cuma günü tartida arti gelme :sopa: elimden cekecegin vardi fancynancim:KK48:

Hiç begenmedim mezumiyet derecemi 2010 yılı girişim baz alınmış malesef:KK12:
Çok büyük bi başarı degil gibi gözüksede aslinda 2010 yilindan beri ayni kilolarda seyretmek ve bu araya birde dogum sığdırmak en büyük başarı bence:sampiyon: kendimle gurur duydum kızlar:KK28: ve insallah 2028 yilindada bu kilolarda olucam.:KK5:

Cani. Ben 45 yasinda tek bobrekli oldugumu daha dogrusu birinin calismadigini ogrendim
O gunden beridir butun ilaclar yasak bana ameliyattan sonra bile dr agrikesici parol veriyor dusun bir de migrenim falan var benim ama maalesef ilac kullanamiyorum
Canim oglusunada sanada cok büyük gecmis olsun

Çok büyük bi başarı degil gibi gözüksede aslinda 2010 yilindan beri ayni kilolarda seyretmek ve bu araya birde dogum sığdırmak en büyük başarı bence:sampiyon: kendimle gurur duydum kızlar:KK28: ve insallah 2028 yilindada bu kilolarda olucam.:KK5:
Cnm sen bakma az gorunce de gayet guzel bir basari

Umarım 2028 dede 55 kg olarak gelirsin buraya ölmez sağ kalırsak :-)
Benimde bir daha kilolu olmaya niyetin yok
Saglikli beslenelim hem zayıf hem sağlıklı kalalim inşallah mezuniyetinden hayırlı uğurlu olsun odullere fazla kanma yemek düzenini sporunu bozma aynen devam
Arada yaptığın ufak kacamaklar oda dengelersin

:KK200::super:
Bootcamp'teyim en kısa zamanda. Şu belim biraz daha toparlasın diye bekliyorum. Haftaiçi yüzmeye gideceğim ben de. Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün spor kompleksinin havuzuna üye oldum. Çok güzel bir tesis yapmışlar.
Bende biraz daha havalar ısınsın Ankara da göktürk aile yaşam merkezinin havuzuna yazılacagim inşallah orayı da çok övüyorlar beğeniyorlar :))

Ayyy super yaaaaa kepimde gelmiş:KK71::KK71::KK71:ne ugrastim onu alabilmek icin. Kazen yazmis ama daha mezuniyetimi bile okumadım. Bi kosu okuyup geleyim:KK55:
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza:KK71:

ah yaaatam intikam alacagim yazilar :KK53: dua et listede degilim ve sen cuma günü tartida arti gelme :sopa: elimden cekecegin vardi fancynancim:KK48:
Listede olmasan da çemkirmek serbest şekerim :KK54: ben çan çan cevap yazarım kendimi kalmak için ama hepsini bahaneeee işte :KK70::KK70: :KK70:
Kabahatimi biliyorum ben bugün 40 dk zumba yaptım. Akşama da eliptik bekler :halay:

Back
X