• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek morordek isteğin üzerine şu an tartıldım ve gözlerime inanamadım 54.8 geldim:KK71:
IMG_20180412_183807.webp
:KK76: :sampiyon::KK71:ve kendimi öyle aman aman aç hissetmiyorum :kk77:

Bence deee
Yarın seni listeye alıyoruz değil mi?

3 borekten sonra haftaya bence :KK53:

Siz bilirsiniz şekerler.
1 saat bisiklete bindim.
Bu hafta da olur, haftaya da ben buradayım. :KK200:

Hanımlar çok sessizsiniz bugün, hayra alamettir umarım :)

Perşembe pek de riskli bir gün.
Ben çok acıktım ama tavuk yiyeceğim akşama.

morordek morordek isteğin üzerine şu an tartıldım ve gözlerime inanamadım 54.8 geldim:KK71:Eki Görüntüle 2136188 :KK76: :sampiyon::KK71:ve kendimi öyle aman aman aç hissetmiyorum :kk77:

:nazar::nazar:

Siz bilirsiniz şekerler.
1 saat bisiklete bindim.
Bu hafta da olur, haftaya da ben buradayım. :KK200:

Perşembe pek de riskli bir gün.
Ben çok acıktım ama tavuk yiyeceğim akşama.

:nazar::nazar:
Cnm izne ayrildigin kilonun altindsysan bu haftada olur sekerim eger oyleyse sana kocaman bir aferin bi de nazar boncugu koyalim:nazar:

Farklı bişey mi denedin canım? Tebrikler.:nazar:
Tesekkur ederim :)) Yok canım farklı birşey yapmadım sadece 3 gündür şekersiz besleniyorum yazdığım gibi spor yapıyorum yazdığım şeyleri yiyorum bende şaşırdım kabızlık olayı son buldu herhalde ona bağlıyorum

Menüm;
07:30
2 dilim tb ekmeği
Peynir ve fındık ezmesi

13:00
2 dilim ekmek, peynir ve fındık ezmesi

Aralarda bir kaç tane çilek ve dut yedim.

19:00
500 ml ayran , 2 kaşık salata

Eşimle kızıma makarna yaptım ama gun icinde cok karbonhidrat tükettiğim icin yemedim.
Zaten aman aman açlığım da yok.

Menüden memnun değilim ama yinede paylaşmam gerektiğini düşündüm.

Spor; 11000 adım

Sibelcim, yağ ve kasın birbirine dönüşme durumu imkansız. Farklı hücreler tamamen. Üniversitede özellikle anlatılmıştı derste. Sıklıkla yanlış bilinen bir bilgi.
Diyetisyenlerin bazıları, sporu sonradan ekliyor dediğin gibi. Onun nedeni ise; vücut direnmeye başlayınca farklı bir etmenle kilo vermeyi aynen devam ettirmek.

Sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen kaptanım. :KK200::KK200:

:KK60::KK60: Ördeğim senin hakkın da ödenmez. Kilonu verdin, bitti ama sürekli burada her şeyle uğraşıyorsun. İyi ki varsın şekerim.

Umarım bir an önce rahatlarsın evlacım.

Kaçamak yok dimi şekerim?

Yaa Fancy'cim, benim içinden bir sürü şey geçiyor da üşengeçlik, tembellik ve zaman yetmezliği bahanem çok fazla.

Ben bu kürü önceden zaman zaman yapıyordum. Çok etkiliydi benim için.

Ben de telefon, tabletten çok zor yazıyorum.

Hayırlısı olsun kaptanım. :KK60::KK60:

Valla düzgün geçmedi bu haftam hiç ne yalan söyleyeyim. Kaptanınız cumadan sonra fırtına ve dolu şeklinde ceza yağdıracak üstüme. :olamaz:
1 gün dahi menü paylaşamadım. Bemim için çok çok çooookkk kötü bir haftaydı.

Son düzenleme:
Tebrik ediyorum. Ay çok özendim şimdi. Gelmek istediğim kilo ama daha çoook var cokkk. Ne kadar zamandır diyettesiniz ve kac kilo dan geldiniz bu kiloya
Tesekkur ederim :)) 66 kilodan indim ama daha 1 aydır buradayım daha önce 66 dan 55 e inmiştim 5 ay gibi bir sürede ama daha sonra 60 kiloya geri çıktım buraya katıldığımda 57 den başladım kilonun az olduğuna bakma boyum 1.57 olduğu için hedefim daha düşük

Tebrikler canım :nazar:
Teşekkür ederim :))

Back
X