• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızçelerim resmi olarak da artık morordek morordek yeni kaptanınız hayırlı olsun canım benim ben gene buralardayım hep yanınızda istemeseniz bile gidemem zaten :KK54::KK54:
Hayırlısı olsun Şahnurum. morordek morordek ördeğim seni de tebrik ederim :KK68:
Ayyy hem üzüldüm hem sevindim. İkiniz de benim için çok ayrı ve özel dostlarsınız. :KK200::KK50:

Canım yediğin herşeye baharat katmayı alışkanlık haline getir tüm baharatlar özellikle zerdeçal ile zencefil bağışıklık sistemini çok güzel ayakta tutuyor tavsiye ederim zencefil zerdaçal tarçın birazda karabiber koyarsan 3 kaşıkyoğurdun içine zaten yağ yakıcı kür tarifi diye geçiyor hem bağışıklığın güçlenir hem yağ yakımın metabolizman hızlanır gün aşırı son ara öğünde tüketilmesi ardından en az yarım lt su içilmesi öneriliyor
Zaten genelde çok baharat kullanırım Ezgicim. Ama dediğini de yaparım aslında ara öğün içinde güzel bir alternatif. :super:

Hayırlısı olsun Şahnurum. morordek morordek ördeğim seni de tebrik ederim :KK68:
Ayyy hem üzüldüm hem sevindim. İkiniz de benim için çok ayrı ve özel dostlarsınız. :KK200::KK50:
Ben de aynı duygular içindeyim, bir yanım buruk :) Ama neyse ki kaptaniçemiz bizi bırakmıyor :KK200::KK200:

5. Takım 13 Nisan Hedefleri

Üye ismi >> Geçen cuma >> Hedef >> Bu cuma

besbb9 >> 70,6 >> mezun olacak :sampiyon::sampiyon:

balpamuk >> 62,5 >>

fancynancy >> 80,4 >>79,9

evlaefe >> 69,2 >> 68,5

beyazinci >> 58,3 >> 57

Cikilatacanavari >> 88,4 >> 88

ssyykk123 >> 80,1 >> 79,5

Ezgican05 >> 55,8 >> 55,2

karabiber01 >> 81,5 >> 80,5

si_bel >> 69,4 >>

0zlem >> 80 >> 79

hedef38beden >> 76,5 >> 75,5

hayalalemiveben >> 78,2 >> 77

violin35 >> 67,2 >>

balpamuk balpamuk
si_bel si_bel
violin35 violin35

Kızlar sizlerin hedefleri eksik, hadi yazın bakalım yarına hedefiniz nedir :spor::spor:

Selam kızlar
Sabah oğlumu okula gönderince eve geçmeden yuruyus parkına geçtim 45 dakika yurudum akşam da bir saat daha yürürüm
Kabak detoksu bitti ama reglden dolayı bise anlamadım o bitince asıl kilo belli olur çünkü reglden +2 çıkıyorum genelde
Bugün yuruyus donusunde
Sabah ananas çilek yulaf ezmesi ve chia karışımı yedim
Öğlende eşimle kahvaltı yaparım yumurta peynir domatesle
Aksamda
Mantarlı tavuk ve peynir ve cevizli pancar salatası yapacağım
Temiz beslenmeye çalışıyorum bakalım ne kadar uyabilecegim glutensiz olarak devam zaten yulaf ezmesinden başka bisey yok bu aralar onuda haftada 2 haftada bir yiyorum
Bu arada kaptanlığı hayırlı olsun morordek morordek
toplight toplight kaptanım içinde herşeyin hayırlısı olsun bol dinlenmeler

Selam kızlar
Sabah oğlumu okula gönderince eve geçmeden yuruyus parkına geçtim 45 dakika yurudum akşam da bir saat daha yürürüm
Kabak detoksu bitti ama reglden dolayı bise anlamadım o bitince asıl kilo belli olur çünkü reglden +2 çıkıyorum genelde
Bugün yuruyus donusunde
Aksamda
Temiz beslenmeye çalışıyorum bakalım ne kadar uyabilecegim glutensiz olarak devam zaten yulaf ezmesinden başka bisey yok bu aralar onuda haftada 2 haftada bir yiyorum
Teşekkür ederim :)

ezgi ben suyun içine katmiyorum ev yapımı elma sirkesi var 1 yudum alıyorum peşinden su ev yapı içimi daha zor. değişik tadi. ben kabızlığa iyi geldiğini düşünüyorum içmedigim zaman çayda fazla icdiysem şişiyorum sanki. bide gecen halit yerebakanda sirke ve yeşil çay karın yaglarinda etkiliymis salatalara katin günde 2yk.tuketin diyodu. ama salatada zorlanıyorum ben kokuyor .

Ezgicim yarın da niyetli olacaksan senden ricam bugün iftar öncesi tartılabilir misin? Malum sahur yapacaksın yarın sabah beklediğinden daha fazla çıkabilirsin tok karnına :) Senin kilo bildirimini bugünden alalım.
Tabiki kaptanım iftar öncesi tartılırım bildirimimi yaparım :) Hayırlı olsun yeni görevin başarılar dilerim :KK68:
ezgi ben suyun içine katmiyorum ev yapımı elma sirkesi var 1 yudum alıyorum peşinden su ev yapı içimi daha zor. değişik tadi. ben kabızlığa iyi geldiğini düşünüyorum içmedigim zaman çayda fazla icdiysem şişiyorum sanki. bide gecen halit yerebakanda sirke ve yeşil çay karın yaglarinda etkiliymis salatalara katin günde 2yk.tuketin diyodu. ama salatada zorlanıyorum ben kokuyor .
Teşekkür ederim :)) kabızlığa iyi geliyorsa ben salatalarda kullanayım midem biraz sakat sabah içmek yaradan çok zarara uğratabilir :)

Ben de aynı duygular içindeyim, bir yanım buruk :) Ama neyse ki kaptaniçemiz bizi bırakmıyor :KK200::KK200:
Hayırlı olsun canım..:KK36:

balpamuk >> 62,5 >>

evlaefe >> 69,2 >> 68,5

beyazinci >> 58,3 >> 57

si_bel >> 69,4 >>

0zlem >> 80 >> 79

violin35 >> 67,2 >>

balpamuk balpamuk
si_bel si_bel
violin35 violin35

Kızlar sizlerin hedefleri eksik, hadi yazın bakalım yarına hedefiniz nedir :spor::spor:
Canım duzeltmistim ben kilom 82 olmuştu malesef. :KK12:

Son düzenleme:
Salataya hepsinden koyuyorum. Limon, elma sirkesi,az nar ekşisi ve az zeytin yağı.Soğan varsa sumakta yakışıyor.Olmasa da yakışır. :kk77:

morordek morordek toplight toplight ikinize de hayırlı olsun kaptanicelerim :KK15:

balpamuk >> 62,5 >>

evlaefe >> 69,2 >> 68,5

beyazinci >> 58,3 >> 57

si_bel >> 69,4 >>

0zlem >> 80 >> 79

violin35 >> 67,2 >>

balpamuk balpamuk
si_bel si_bel
violin35 violin35

Ben bu hafta boyunca kaçamak yapmamama rağmen hep arti geldim bakalım yarın ne gelecek hiç umudum yok bi de bugün nobetciyim :110:

Selam kızlar
Bugün yuruyus donusunde
Aksamda
tesekkürler medusa cım kabak detoksu sen daha yeni yapmamışmıydın nilaykeçeci ayda 1 iyi olur fazla yapmayın diyor

balpamuk >> 62,5 >>

evlaefe >> 69,2 >> 68,5

beyazinci >> 58,3 >> 57

si_bel >> 69,4 >>

0zlem >> 80 >> 79

violin35 >> 67,2 >>

balpamuk balpamuk
si_bel si_bel
violin35 violin35

66.5 benim hedefim. Ama 12 saatlik bir yolculuga ciktik. Nasil olur bilmem. Belki biraz siskinlik olur

Back
X