Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 dilim cheese peynir
3 dilim hindi füme
2 kızarmış yumurta
Çay

Ara (aralıklarla)
Filtre kahve sütlü x2
1 tane ananaslı activia
9 tane badem
1 kupa yeşil çay&adaçayı

Akşam
4 tane tavada baby piliç
Salata

Ara
1 kupa mistik chai sütlü
1 filtre kahve sütlü

Su: 2 lt bitti
Spor: Coming soon :KK51: hastalığım bitsin tozunu attırıciiimm

fancynancy fancynancy kabaga gel canım cümleden kabak yapalım.
Bende diyet psikolojisine girersem gece kalkip yiyesim geliyor o yüzden çok aşırı yemeden herşeyi yiyorum mesala bana ev yapımı börek çokta kötü gelmiyor hazır ürünler hariç Şerbetli tatlılar hariç yiyorum. Onuda sabah yiyorum kendimce dengeli beslenmeye çalışıyorum. Yoksa bu zamana kadar diyet ihtiyacım olmayan biriydim yer kilo almazdim yaş doğumlar beni bozdu.

Kızlar, diyet modu sizin de psikolojinizi bozuyor mu?
Muhtemelen hayatımınen sorunsuz ve keyifli zamanı ama diyet metodundan bazen çok bunalıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor, enerjimi sıfırlanıyor.
Sanki diyet olmasa herşey çok iyi olacak ama bir taraftan da artık bu son olsun ve halledeyim istiyorum.
Valla bende bazen çok sıkılıyorum. Aman napiyim yaaaa olduğu kadar olur diyor ama sonra yine toparlıyorum. Çünkü bu kader değil hedefcim. Tamamen bizim elimizde olan bir durum. Aynaya baktığında mutsuzsan, kendini güzel ve iyi hissetmiyorsan, giydiklerini beğenmiyorsan ortada bir sorun var demektir. Ve sorunun çözümü de yine biziz. Aslında bunun geçici bir dönem olduğunu idrak edemiyoruz sanırım. Yoksunluk, mahrumluk çekiyoruz sanıyoruz ama aslında yemek yedğimiz zaman uzun vadede mutluluktan mahrum oluyoruz.
Kısa vadeli bir diyetle bütün dertlerimizden kurtulacağız. Yani terazinin bir kefesinde hayatımız boyunca sürekli halimizden şikayet etmek var diğerinde ise kiminize göre 6 ay kimimize göre 1 veya 2 yıl var. Hesap çok basit ama bizim kafalar karışık be hedefim. :deli:

Bende yazlikctemizlege başladım dün aksama kadar halilari yikamakla ugrastim
Neyse geçmiş olsun benim hiç sevmediğim iş. 5 saat ütü yapayım daha iyi . Genclikten kalan anılar annemin yün haliları kaldiramazduk islaninca. Ev sobali çok kirli ov ov. Neyse yikamalar var artık. Utanmasam paspaslarida vercem ama banyoda hallettim

Hedefcim bilemedim ki
Biraz azalt bakalım sporu ama bu sefer de kaçamak yapma tabi ki :)

Ben anlamam gündüz yeseydin de yaksaydin :p

Biz bugün pikniğe gittik, bakamadım o yüzden. Güzel bi gün geçirdik :halay:

Ciklatim yazmış
Baya da çokmuş yaa :olamaz:
Ayy bugün İstanbul acayip rüzgarlıydı. Bende pikniğe gitmek istiyorummmm. Bir hafta sonu kandırayım kocişi :rapci:

En iyisi hiç bişey yemeden bugün erken uyumak! iyi geceler kızlar..:uykucu:
İyi geceler canım.

fancynancy fancynancy kabaga gel canım cümleden kabak yapalım.
Bende diyet psikolojisine girersem gece kalkip yiyesim geliyor o yüzden çok aşırı yemeden herşeyi yiyorum mesala bana ev yapımı börek çokta kötü gelmiyor hazır ürünler hariç Şerbetli tatlılar hariç yiyorum. Onuda sabah yiyorum kendimce dengeli beslenmeye çalışıyorum. Yoksa bu zamana kadar diyet ihtiyacım olmayan biriydim yer kilo almazdim yaş doğumlar beni bozdu.
Yaaa bende aynen öyleydim :KK43:
Aşılama için iğneye başladığımda kendime göre kiloluydum; 68-70 arası. Düşünebiliyor musun? Hayatımda o zamanlara kadar 65in üzerine çıkmamıştım yaaa. Afedersin öküz gibi de yerdim. Ne olduysa tedavi ve doğumlardan sonra oldu :KK43:
Şimdi de o yılların yeme alışkanlığı yüzünden başımıza geliyor ne geliyorsa. :duduk:
Yaaa bu arada kabak nedense doyurmayacakmış gibi geliyor bana. Ne hikmetse :KK64:

Neyse geçmiş olsun benim hiç sevmediğim iş. 5 saat ütü yapayım daha iyi . Genclikten kalan anılar annemin yün haliları kaldiramazduk islaninca. Ev sobali çok kirli ov ov. Neyse yikamalar var artık. Utanmasam paspaslarida vercem ama banyoda hallettim
Ahahahaa, papaskarı almıyoz abla, az üşenmede iki su tutuver der valla adamlar :KK70::KK70::KK70:

Hatırlatma amaçlı kabak detoksunu buraya atıyorum.:KK45:

Eklentiler

• 0051EED2-91B2-4F23-82E6-C8F03FB73EFE.webp
    0051EED2-91B2-4F23-82E6-C8F03FB73EFE.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 35
Menüm;
Uyanınca 500 ml limonlu şu ve t.kahvesi

09:00
Menemen
Minik bir parça ekmek
Salatalık

11:00
Eşim degisik bir simit getirmişti çeyreğini yedim.

14:00
1 elma

17:30
5 yk yeşil mercimekli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

2,5 L su
3 t.kahvesi
1 yeşil çay
1 form çayı

Spor yok!!!
Sen ve spor yok ben şok iyi misin özlem bir sorun yok dimi?
Ben kendimi ikna ettim ve kabak yapacağım yarın..
Ooo hep beraber kabakciyiz :KK76:

Valla bende bazen çok sıkılıyorum. Aman napiyim yaaaa olduğu kadar olur diyor ama sonra yine toparlıyorum. Çünkü bu kader değil hedefcim. Tamamen bizim elimizde olan bir durum. Aynaya baktığında mutsuzsan, kendini güzel ve iyi hissetmiyorsan, giydiklerini beğenmiyorsan ortada bir sorun var demektir. Ve sorunun çözümü de yine biziz. Aslında bunun geçici bir dönem olduğunu idrak edemiyoruz sanırım. Yoksunluk, mahrumluk çekiyoruz sanıyoruz ama aslında yemek yedğimiz zaman uzun vadede mutluluktan mahrum oluyoruz.
Kısa vadeli bir diyetle bütün dertlerimizden kurtulacağız. Yani terazinin bir kefesinde hayatımız boyunca sürekli halimizden şikayet etmek var diğerinde ise kiminize göre 6 ay kimimize göre 1 veya 2 yıl var. Hesap çok basit ama bizim kafalar karışık be hedefim. :deli:
Katiliyorum sana canim. Insan kisa vadede mutlu olmak icin yiyor ama sonrasi daha buyuk mutsuzluk dedigin gibi. Istedigimiz kiloya ulastiktan sonra mutlu olmak var ucunda. O yuzden gecici bi surec oldugunu dusunup sabretmek gerek.

Diyetteyim diye düşünmemek lazım aslında
Amacımız sağlıklı beslenmek ve bunu yaşam tarzı haline getirmek olmalı
Ama tabi ki bu da kolay mı? Değil.
Kaçamak olmayacak mı hayatımızda? Tabi ki olacak. Önemli olan dengelemeyi öğrenebilmek. Bir öğün fazla kactıysa diğerinden ya da spor ile dengelemek gerek. Benim kendime uyguladığım tek yöntem bu aslında

Koruma için dengelemek evet ördeğim ama diyette az kaçırsan hemen 3 4 gün geriye atıyor insanı. Sinir bozuyor.

Olur tabi ki hedefcim nasıl istersen
Piknik çok güzeldi. Umut için de değişiklik oldu, baya eğlendi :)

Ne güzel olmuş ördeğim, artık anlıyor tabi herşeyi..

Beraber yapılan nasıl oluyordu kahvaltı falan nasıldı unuttum. Ben 2 gündür aldım kesin şimdi dönüş yolundaYM. Kuruyemişe sardım uyumuyum diye.
Şöyle bırakayım. https://zayiflama.club/kabak-detoksu/

En iyisi hiç bişey yemeden bugün erken uyumak! iyi geceler kızlar..:uykucu:

Harikasından Özlemcim.

Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 dilim cheese peynir
3 dilim hindi füme
2 kızarmış yumurta
Çay

Ara (aralıklarla)
Filtre kahve sütlü x2
1 tane ananaslı activia
9 tane badem
1 kupa yeşil çay&adaçayı

Akşam
4 tane tavada baby piliç
Salata

Ara
1 kupa mistik chai sütlü
1 filtre kahve sütlü

Su: 2 lt bitti
Spor: Coming soon :KK51: hastalığım bitsin tozunu attırıciiimm

Kızarmış dediğin suda mı Fancyim?

Aslında bir türlü bitmemesi sıktı tatlım. 2015 yılından beri diyet yapıyoruz resmen. Ne istediğim gibi yiyebiliyor ne de istediğim gibi giyinebiliyorum ve bu çok sıktı.
Kilo da herşeyi etkiliyor, istediğim gibi hareket bile edemiyorum. Tüm planlar için kilo vereyim öyle diyorum.

İyi akşamlar herkese. Biz de bugün piknikteydik. O yüzden yazamadım. Ben yarın kabağa başlıyorum. 2 gün cuma öncesi hem bana moral olur. Hem de gruba zararım olmaz. :-)
Aynen, kilo veremeyince bir itekleme gerekiyor.

Sen ve spor yok ben şok iyi misin özlem bir sorun yok dimi?

Ooo hep beraber kabakciyiz :KK76:

Aynen cikilatacım. Kendimi ikna ettim resmen :)

Menü
Sabah
2yumurtadan omlet
1 kredi kartı peynir
Şekersiz çay
1 dilim tbe
Ara uzundu
2 avuç fındık
10 erik
Aksam
Mangal vardı çok yedim saymayayim
Yanında 1.5bardak ayran
Salata
Patlican kozleme
Ara 10-15 erik
Sade maden suyu
600ip (100 tanesi ceza)
1 litre su
Afiyet olsun, gayet güzelolmuş.

Bugunku menum
Sabah
Az peynir
Zeytin
Salatalik domates
Yesillik

Ogle
2 lahmacun(dayanamadim yedim)
1 bardak ayran
Salata

Ara
Yer fistigi

Aksam
Yok(yola ciktik o yuzden arada kaynadi)

Su
2.5 lt
Spor yok

Akşam olmayınca lahmacun dengelenmiş bence.

Bugün pikniğe Düzce’deki Güzeldere şelalesine gittik ilk defa. Gitmek isteyen olursa bence güzeldi ama 2. Defa gitmem. Hem yolun son km leri kötüydü, hem de mesafe bize uzak geldi. Şelaleye yaklaşık 350 civarında basamakla iniliyor. Biz 2 defa inip çıktık. Güzel bir spor oldu:KK49:
Menüme gelirsek fancynancy fancynancy
Uyanınca 2 bardak su ve 1 yerli muz
10.30 kahvaltı:
Peynir
Salatalık
Domates
Zeytin
Menemen
Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal

14.00
Kuruyemiş
2 kuru kayısı

17.30:
Mangal
Közleme salata
1 dilim ekmek

2.5 litre su
2 maden suyu
2 Türk kahvesi
Çay

Spor: 700 basamak inip-çıkma
2 mil Leslie. Cikilatacanavari Cikilatacanavari canım 60 puan cezam vardı. Leslie 45 puan yapıyor. Basamak inip çıkma yok listede ama onunla 60 puanı geçerim bence.

Back
X