- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #283.281
Aksam az yedim şimdi de çok acıktım en iyisi salatalık yiyim ve bitki çayı demleyim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber yapılan nasıl oluyordu kahvaltı falan nasıldı unuttum. Ben 2 gündür aldım kesin şimdi dönüş yolundaYM. Kuruyemişe sardım uyumuyum diye.Ben kendimi ikna ettim ve kabak yapacağım yarın..
Valla bende bazen çok sıkılıyorum. Aman napiyim yaaaa olduğu kadar olur diyor ama sonra yine toparlıyorum. Çünkü bu kader değil hedefcim. Tamamen bizim elimizde olan bir durum. Aynaya baktığında mutsuzsan, kendini güzel ve iyi hissetmiyorsan, giydiklerini beğenmiyorsan ortada bir sorun var demektir. Ve sorunun çözümü de yine biziz. Aslında bunun geçici bir dönem olduğunu idrak edemiyoruz sanırım. Yoksunluk, mahrumluk çekiyoruz sanıyoruz ama aslında yemek yedğimiz zaman uzun vadede mutluluktan mahrum oluyoruz.Kızlar, diyet modu sizin de psikolojinizi bozuyor mu?
Muhtemelen hayatımınen sorunsuz ve keyifli zamanı ama diyet metodundan bazen çok bunalıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor, enerjimi sıfırlanıyor.
Sanki diyet olmasa herşey çok iyi olacak ama bir taraftan da artık bu son olsun ve halledeyim istiyorum.
Neyse geçmiş olsun benim hiç sevmediğim iş. 5 saat ütü yapayım daha iyi . Genclikten kalan anılar annemin yün haliları kaldiramazduk islaninca. Ev sobali çok kirli ov ov. Neyse yikamalar var artık. Utanmasam paspaslarida vercem ama banyoda hallettimBende yazlikctemizlege başladım dün aksama kadar halilari yikamakla ugrastim
Ayy bugün İstanbul acayip rüzgarlıydı. Bende pikniğe gitmek istiyorummmm. Bir hafta sonu kandırayım kocişiHedefcim bilemedim ki
Biraz azalt bakalım sporu ama bu sefer de kaçamak yapma tabi ki :)
Ben anlamam gündüz yeseydin de yaksaydin
Biz bugün pikniğe gittik, bakamadım o yüzden. Güzel bi gün geçirdik
Ciklatim yazmış
Baya da çokmuş yaa![]()
Aksam az yedim şimdi de çok acıktım en iyisi salatalık yiyim ve bitki çayı demleyim.![]()
Bugün burda hava çok güzeldi ya tam bahar havasıAyy bugün İstanbul acayip rüzgarlıydı. Bende pikniğe gitmek istiyorummmm. Bir hafta sonu kandırayım kocişi![]()
İyi geceler canım.En iyisi hiç bişey yemeden bugün erken uyumak! iyi geceler kızlar..![]()
Yaaa bende aynen öyleydimfancynancy kabaga gel canım cümleden kabak yapalım.
Bende diyet psikolojisine girersem gece kalkip yiyesim geliyor o yüzden çok aşırı yemeden herşeyi yiyorum mesala bana ev yapımı börek çokta kötü gelmiyor hazır ürünler hariç Şerbetli tatlılar hariç yiyorum. Onuda sabah yiyorum kendimce dengeli beslenmeye çalışıyorum. Yoksa bu zamana kadar diyet ihtiyacım olmayan biriydim yer kilo almazdim yaş doğumlar beni bozdu.
Ahahahaa, papaskarı almıyoz abla, az üşenmede iki su tutuver der valla adamlarNeyse geçmiş olsun benim hiç sevmediğim iş. 5 saat ütü yapayım daha iyi . Genclikten kalan anılar annemin yün haliları kaldiramazduk islaninca. Ev sobali çok kirli ov ov. Neyse yikamalar var artık. Utanmasam paspaslarida vercem ama banyoda hallettim
Sen ve spor yok ben şok iyi misin özlem bir sorun yok dimi?Menüm;
Uyanınca 500 ml limonlu şu ve t.kahvesi
09:00
Menemen
Minik bir parça ekmek
Salatalık
11:00
Eşim degisik bir simit getirmişti çeyreğini yedim.
14:00
1 elma
17:30
5 yk yeşil mercimekli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
2,5 L su
3 t.kahvesi
1 yeşil çay
1 form çayı
Spor yok!!!
Ooo hep beraber kabakciyizBen kendimi ikna ettim ve kabak yapacağım yarın..
Katiliyorum sana canim. Insan kisa vadede mutlu olmak icin yiyor ama sonrasi daha buyuk mutsuzluk dedigin gibi. Istedigimiz kiloya ulastiktan sonra mutlu olmak var ucunda. O yuzden gecici bi surec oldugunu dusunup sabretmek gerek.Valla bende bazen çok sıkılıyorum. Aman napiyim yaaaa olduğu kadar olur diyor ama sonra yine toparlıyorum. Çünkü bu kader değil hedefcim. Tamamen bizim elimizde olan bir durum. Aynaya baktığında mutsuzsan, kendini güzel ve iyi hissetmiyorsan, giydiklerini beğenmiyorsan ortada bir sorun var demektir. Ve sorunun çözümü de yine biziz. Aslında bunun geçici bir dönem olduğunu idrak edemiyoruz sanırım. Yoksunluk, mahrumluk çekiyoruz sanıyoruz ama aslında yemek yedğimiz zaman uzun vadede mutluluktan mahrum oluyoruz.
Kısa vadeli bir diyetle bütün dertlerimizden kurtulacağız. Yani terazinin bir kefesinde hayatımız boyunca sürekli halimizden şikayet etmek var diğerinde ise kiminize göre 6 ay kimimize göre 1 veya 2 yıl var. Hesap çok basit ama bizim kafalar karışık be hedefim.![]()
Diyetteyim diye düşünmemek lazım aslında
Amacımız sağlıklı beslenmek ve bunu yaşam tarzı haline getirmek olmalı
Ama tabi ki bu da kolay mı? Değil.
Kaçamak olmayacak mı hayatımızda? Tabi ki olacak. Önemli olan dengelemeyi öğrenebilmek. Bir öğün fazla kactıysa diğerinden ya da spor ile dengelemek gerek. Benim kendime uyguladığım tek yöntem bu aslında
Olur tabi ki hedefcim nasıl istersen
Piknik çok güzeldi. Umut için de değişiklik oldu, baya eğlendi :)
Şöyle bırakayım. https://zayiflama.club/kabak-detoksu/Beraber yapılan nasıl oluyordu kahvaltı falan nasıldı unuttum. Ben 2 gündür aldım kesin şimdi dönüş yolundaYM. Kuruyemişe sardım uyumuyum diye.
En iyisi hiç bişey yemeden bugün erken uyumak! iyi geceler kızlar..![]()
Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 dilim cheese peynir
3 dilim hindi füme
2 kızarmış yumurta
Çay
Ara (aralıklarla)
Filtre kahve sütlü x2
1 tane ananaslı activia
9 tane badem
1 kupa yeşil çay&adaçayı
Akşam
4 tane tavada baby piliç
Salata
Ara
1 kupa mistik chai sütlü
1 filtre kahve sütlü
Su: 2 lt bitti
Spor: Coming soonhastalığım bitsin tozunu attırıciiimm
Valla bende bazen çok sıkılıyorum. Aman napiyim yaaaa olduğu kadar olur diyor ama sonra yine toparlıyorum. Çünkü bu kader değil hedefcim. Tamamen bizim elimizde olan bir durum. Aynaya baktığında mutsuzsan, kendini güzel ve iyi hissetmiyorsan, giydiklerini beğenmiyorsan ortada bir sorun var demektir. Ve sorunun çözümü de yine biziz. Aslında bunun geçici bir dönem olduğunu idrak edemiyoruz sanırım. Yoksunluk, mahrumluk çekiyoruz sanıyoruz ama aslında yemek yedğimiz zaman uzun vadede mutluluktan mahrum oluyoruz.
Kısa vadeli bir diyetle bütün dertlerimizden kurtulacağız. Yani terazinin bir kefesinde hayatımız boyunca sürekli halimizden şikayet etmek var diğerinde ise kiminize göre 6 ay kimimize göre 1 veya 2 yıl var. Hesap çok basit ama bizim kafalar karışık be hedefim.![]()
Aynen, kilo veremeyince bir itekleme gerekiyor.İyi akşamlar herkese. Biz de bugün piknikteydik. O yüzden yazamadım. Ben yarın kabağa başlıyorum. 2 gün cuma öncesi hem bana moral olur. Hem de gruba zararım olmaz.![]()
Sen ve spor yok ben şok iyi misin özlem bir sorun yok dimi?
Ooo hep beraber kabakciyiz![]()
Afiyet olsun, gayet güzelolmuş.Menü
Sabah
2yumurtadan omlet
1 kredi kartı peynir
Şekersiz çay
1 dilim tbe
Ara uzundu
2 avuç fındık
10 erik
Aksam
Mangal vardı çok yedim saymayayim