- Konu Sahibi Cherry Mom
- #283.301
Oyy tamam canim ben ozaman ip atlamaya devam ama aldığım ip çok yumusak çıktı baska bulmam lazim333 dk yapar cnm 5 saat 33dk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy tamam canim ben ozaman ip atlamaya devam ama aldığım ip çok yumusak çıktı baska bulmam lazim333 dk yapar cnm 5 saat 33dk
Hemde ne kas canim bayagi yordu beni eskiden 2 gunde bitirirdim evi simdi günde 1 oda en ince ayrintisina kadar yapiyorumAyneennn
Ahahhaaaa, işçisin sen işçi kal diyor bize ev. Ooo dikişlerle zor valla canım kolay gelsin. Bende benim bücürleri yıkadım kahvaltıdan sonra. Hala ev topluyorum sabahtan beri. Duyan da çok titizim sanacak ama alakasıııı yok, arkamdan dağıtanlar var durmadan
Güzel sporkas çalışmışsın canım sen bugün
Alerjin olup olmadigina baktirdin mo hic? Ben baktirmayi dusunuyorum. Ayni senin gibiyim. Baharda daha da kotu oluyor. Biktim artik iyice.
Buyuk kiz hafta sonu istanbul gezisindeydi oda dedi serin diyeVallahi 2 gundur usuyorum bende istanbuldayim offf simdiden bu sicaksa Allah ysrdimciniz olsun
Canim profildeki resmim benim 2009 yılındaki halim oglumu dogurmadan once 57 kiloydum bu gruplar sayesinde basarmistim yine şimdi çok kilo aldim yine başarmak istiyorum surekli kiyafet alirdim insanin kendine güvenide geliyor ama simdi sacimi dahi taramak istemiyorumKoruma için dengelemek evet ördeğim ama diyette az kaçırsan hemen 3 4 gün geriye atıyor insanı. Sinir bozuyor.
Ne güzel olmuş ördeğim, artık anlıyor tabi herşeyi..
Şöyle bırakayım. https://zayiflama.club/kabak-detoksu/
Harikasından Özlemcim.
Kızarmış dediğin suda mı Fancyim?
Aslında bir türlü bitmemesi sıktı tatlım. 2015 yılından beri diyet yapıyoruz resmen. Ne istediğim gibi yiyebiliyor ne de istediğim gibi giyinebiliyorum ve bu çok sıktı.
Kilo da herşeyi etkiliyor, istediğim gibi hareket bile edemiyorum. Tüm planlar için kilo vereyim öyle diyorum.
Aynen, kilo veremeyince bir itekleme gerekiyor.
Aynen cikilatacım. Kendimi ikna ettim resmen :)
Afiyet olsun, gayet güzelolmuş.
Akşam olmayınca lahmacun dengelenmiş bence.
Canım bende eşime bir sabun aldım çok beğendi, yumuşattı diyor epey. Sana da getireceğim inşallah işine yarar. Bebeğim bir kez daha sormuştum ama karaciğerine baktırmıştın di mi? Mesela benim eşimin de alkolle çok yağlı, ağır yemekle vs işi olmaz ama yağlanma var. Cevap verdiysen de unuttum ne olur kusuruma bakma. Şu oğlan da hayırlısıyla bir okula başlasa da toparlasam kafayı biraz. Vık vık tepemde.
Neyse inşallah sabun sana da iyi gelir. Adam Almanya da üretiliyor çok kaliteli vs dedi ama kutusunda hiç ööle bişi yazmıyor. Ama işe yaradı, mühim olan o.
Kızlar, diyet modu sizin de psikolojinizi bozuyor mu?
Muhtemelen hayatımınen sorunsuz ve keyifli zamanı ama diyet metodundan bazen çok bunalıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor, enerjimi sıfırlanıyor.
Sanki diyet olmasa herşey çok iyi olacak ama bir taraftan da artık bu son olsun ve halledeyim istiyorum.
EgzamaRahatsizligin tam olarak ne canim
Bende bir meylediyorum ama dur bakalımİyi akşamlar herkese. Biz de bugün piknikteydik. O yüzden yazamadım. Ben yarın kabağa başlıyorum. 2 gün cuma öncesi hem bana moral olur. Hem de gruba zararım olmaz.![]()
Koruma için dengelemek evet ördeğim ama diyette az kaçırsan hemen 3 4 gün geriye atıyor insanı. Sinir bozuyor.
Kızarmış dediğin suda mı Fancyim?
Aslında bir türlü bitmemesi sıktı tatlım. 2015 yılından beri diyet yapıyoruz resmen. Ne istediğim gibi yiyebiliyor ne de istediğim gibi giyinebiliyorum ve bu çok sıktı.
Kilo da herşeyi etkiliyor, istediğim gibi hareket bile edemiyorum. Tüm planlar için kilo vereyim öyle diyorum.
İyi bari sevindim düzelmesine canım. İnşallah daha da iyi olur. Dur yarın kuzumu okula gönderdikten sonra sabunu alayım haberleşelim canım.Karaciğer testi yaptırdı iç hastalıkları doktoru. Sonuçlar temiz çıktı diyor ama laboratuarların yanılma olasılığı da oluyor tabii. Bu arada alkol tüketimini sordu. Ben zaten alkol tüketmiyorum ama özellikle alkolün egzamayı çok tetiklediğini söyledi. Özellikle de polenden zengin olduğu için kırmızı şarap hiç yaramaz mahveder dedi. Arada bir içmek istersen beyaz şarap içebilirsin dedi. Sabunu merak ettim. Buluşalım bu hafta bende şu kremi vereyim bi denesin eşin. Yaralarım biraz toparlandı gibi ama bu iyileşirken ki soyulma aşaması da çok geriyor beni.
Bende bir meylediyorum ama dur bakalım2 gün di mi?
Dikkat etmediğimiz için geriye gidiyoruz işte canım benim. Aslında çabucak biter de bizim kaçamaklar bitmiyor. Verdikten sonra korumayı da öğrenmeliyiz tatlım.
Bu arada evet suda kızarmış yumurta. Tabi yağdaki gibi olmadı tadı ama kötü de değildi.
Tercihimi sorarsan iki damla yağı seçerim
İyi bari sevindim düzelmesine canım. İnşallah daha da iyi olur. Dur yarın kuzumu okula gönderdikten sonra sabunu alayım haberleşelim canım.![]()
Yap bence de canım. Kesinlikle işe yarıyor. Aslında 3 gün yapılmalı ben Cuma’dan dolayı 2 gün dedim. Ben 3. Güne de tamamlamayı düşünüyorum.Bende bir meylediyorum ama dur bakalım2 gün di mi?
Dikkat etmediğimiz için geriye gidiyoruz işte canım benim. Aslında çabucak biter de bizim kaçamaklar bitmiyor. Verdikten sonra korumayı da öğrenmeliyiz tatlım.
Bu arada evet suda kızarmış yumurta. Tabi yağdaki gibi olmadı tadı ama kötü de değildi.
Tercihimi sorarsan iki damla yağı seçerim
Kızlar, diyet modu sizin de psikolojinizi bozuyor mu?
Muhtemelen hayatımınen sorunsuz ve keyifli zamanı ama diyet metodundan bazen çok bunalıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor, enerjimi sıfırlanıyor.
Sanki diyet olmasa herşey çok iyi olacak ama bir taraftan da artık bu son olsun ve halledeyim istiyorum.
Yaaa evet onu bende görmüştüm bi programda hatta alayım bende demiştim ama unuttum. Sen söyleyince hatırladım şimdi.Şu mesajını okuyunca kendimi gördüm. Dün geçmiş tartı fotoğraflarıma baktım. 22 martta 61.00’ı görmüşüm şimdi dönüp dolaşıp durduğum yer 62’ler resmen. Nasıl olur da bunca zaman ben hala 60’a inemedim? İşte aradaki 1 güncük kaçamak yüzünden. Pessss diyorum resmen. 1 ay geriye attı beni resmen.....
Bu arada ben kendime bir sprey yağ şişesi aldım. Spreyle fıslatmak daha iyi oluyor aklınızda olsun :))))
Bana yürüyüş oluyoooo. Sporuma mani oluyor kızlar, şahitsiniz.Yaaa lütfeeennn.... sen hiç uğraşma Ferah. Bana sabunu ve yerini söyle ben alırım. Seninle buluşalım sadece yeter :)))
Hımmmm yaaaa salata malzemelerim bozulacak diye aslında mızmızlanıyorum biraz da. Neyse 2-3 gün daha bekleyiversinler. Bende katıldım o zaman aranızaaaaa.Yap bence de canım. Kesinlikle işe yarıyor. Aslında 3 gün yapılmalı ben Cuma’dan dolayı 2 gün dedim. Ben 3. Güne de tamamlamayı düşünüyorum.