- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #283.321
Günaydın kızlar..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorgunluk var canım ve bütün gün içimde sıkıntı var gibiydi bişey yapamadım imkan olmasına rağmen..Sen ve spor yok ben şok iyi misin özlem bir sorun yok dimi?
Ooo hep beraber kabakciyiz![]()
Hedefcim de demiş akşam olmadığı için lahmacunlar dengelenmis o yüzden cezaya da gerek yokBugunku menum
Sabah
Az peynir
Zeytin
Salatalik domates
Yesillik
Ogle
2 lahmacun(dayanamadim yedim)
1 bardak ayran
Salata
Ara
Yer fistigi
Aksam
Yok(yola ciktik o yuzden arada kaynadi)
Su
2.5 lt
Spor yok
1 dilim böreğe 15 puan ceza o halde :)Bugünkü menüm @fancynancy
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta beyazı
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 4 zeytin
- Domates
Öğle
- 1 dilim börek
Akşam
- 1 kase Buğdaylı yoğurt
Gün içinde
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Salata
- 2,5 lt su
- 2 bardak tilya kürü
- 45 dk leslie
Haklısın hedefcimKoruma için dengelemek evet ördeğim ama diyette az kaçırsan hemen 3 4 gün geriye atıyor insanı. Sinir bozuyor.
Bugün pikniğe Düzce’deki Güzeldere şelalesine gittik ilk defa. Gitmek isteyen olursa bence güzeldi ama 2. Defa gitmem. Hem yolun son km leri kötüydü, hem de mesafe bize uzak geldi. Şelaleye yaklaşık 350 civarında basamakla iniliyor. Biz 2 defa inip çıktık. Güzel bir spor oldu
Menüme gelirsek @fancynancy
Uyanınca 2 bardak su ve 1 yerli muz
10.30 kahvaltı:
Peynir
Salatalık
Domates
Zeytin
Menemen
Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
14.00
Kuruyemiş
2 kuru kayısı
17.30:
Mangal
Közleme salata
1 dilim ekmek
2.5 litre su
2 maden suyu
2 Türk kahvesi
Çay
Spor: 700 basamak inip-çıkma
2 mil Leslie.Cikilatacanavari canım 60 puan cezam vardı. Leslie 45 puan yapıyor. Basamak inip çıkma yok listede ama onunla 60 puanı geçerim bence.
Canim profildeki resmim benim 2009 yılındaki halim oglumu dogurmadan once 57 kiloydum bu gruplar sayesinde basarmistim yine şimdi çok kilo aldim yine başarmak istiyorum surekli kiyafet alirdim insanin kendine güvenide geliyor ama simdi sacimi dahi taramak istemiyorum
Kaç gündür yazamadım yine. Ancak ip atlıyorum, yürüyorum (çok uzun olmasa da başladım) ve diyetime dikkat ediyorum.
Dünkü menüm:
Sabah:
-1 haşlanmış yumurta
-2 kaşık lor peyniri
-2 yudum kefir
Öğle:
-lorlu omlet
Akşam:
-3-4 kaşık bezelye
-türlü yemeği
-kefir
+150 ip atlandı
Bende bir meylediyorum ama dur bakalım2 gün di mi?
Dikkat etmediğimiz için geriye gidiyoruz işte canım benim. Aslında çabucak biter de bizim kaçamaklar bitmiyor. Verdikten sonra korumayı da öğrenmeliyiz tatlım.
Bu arada evet suda kızarmış yumurta. Tabi yağdaki gibi olmadı tadı ama kötü de değildi.
Tercihimi sorarsan iki damla yağı seçerim
Döner pidesizse gayet olmuş pamukcum.Bıgünkü menüm:
Sabah:
-glutensiz ekmekle hazırlanmış 2 avuç içi kadar kaşarlı pizza
-2 kaşık lor peyniri
-2 haşlanmış yumurta
-domates
Öğle:
-1 porsiyon sade et döner
-domates-salatalıkla hazırlanmış salata
-tek 1 parça kızarmış patates
Akşam:
-1büyük bardak kefir
+yeşil çay
+kahve
Şu mesajını okuyunca kendimi gördüm. Dün geçmiş tartı fotoğraflarıma baktım. 22 martta 61.00’ı görmüşüm şimdi dönüp dolaşıp durduğum yer 62’ler resmen. Nasıl olur da bunca zaman ben hala 60’a inemedim? İşte aradaki 1 güncük kaçamak yüzünden. Pessss diyorum resmen. 1 ay geriye attı beni resmen.....
Bu arada ben kendime bir sprey yağ şişesi aldım. Spreyle fıslatmak daha iyi oluyor aklınızda olsun :))))
Yap bence de canım. Kesinlikle işe yarıyor. Aslında 3 gün yapılmalı ben Cuma’dan dolayı 2 gün dedim. Ben 3. Güne de tamamlamayı düşünüyorum.
Hedef sen kabak detoksu yaptın mı bugün? Eğer böyle bezginlik varsa tavaiyem kabak detoksunu 3 güne tamamlamaman. 2 gün yap bırak. Bu tür detoksları ananas ve kabak olmak üzere 2 defa 3’er gün yaptım ben. Ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum; 3. Gün her zaman halaizlik oluyor bu detokslarda. O halsizliği yaşadıktan aonraki gün ise açlık krizine giriyor sanki vücut ve kaçamak yapmak çok kolay oöuyor. Ben bu detokslardan sonra kendime gelemedim. Açıkçası daha da büyük bir bıkkınlık oldu.... onun için 2 günde bitirmenizi öneririm. Ve diyetisyenim asla spor yapma demişti bu detoksları yaparken. He bu arada belirteyim; detoks sonrası ölçüyü azcık kaçırırsan hoopp geri alıyorsun ve seni böyle 1 ay oyalıyor yeniden. Onun için detoks sonrası çok daha dikkatli olmak gerekiyor ölçülerde de ve tabii ki aala kaçamak yapmamak şart.
Benim geceye 8 badem daha eklendi menümde. Kociş karşımda cıssss yiyor.![]()
Ve bugunde 80.5 ile güne 'Merhaba' dedim. inşallah yarın da şu 8 ile başlayan rakamlar tamamen hayatımdan çıkar.
Günaydın herkese...
Günaydın herkeseKabak detoksu yapacaklar el kaldırsın
bakalım detoks bitince ne kadar vereceğiz. Benim maydonozum bitmiş, öğlen alacağım. Bu sabah yerine roka yesem birşey olmaz herhalde.
![]()
Günaydın hanımlar
Detokscular bugün başlıyor demek
Balpamuk da demiş detoks sonrası da dikkat etmeye devam çünkü vücut cidden kg almaya meyilli olabiliyor
Hedefcim de demiş akşam olmadığı için lahmacunlar dengelenmis o yüzden cezaya da gerek yok
1 dilim böreğe 15 puan ceza o halde :)
Haklısın hedefcim
Belki de bünyeden bünyeye fark ediyordur
Diyet yaparken benim de kaçamaklarım çok olurdu ama kendimi kötü hissedip spora verirdim kendimi. Bende o sekilde işe yarardı. Ve spor da kendimi çok iyi hissettirirdi
Evet hedefcim az kaldı senin de 6'lara.Buna dikkat edelim kaptanım. Şu 2 hafta çok önemli benim için. 60'lara düşme hedefi yaklaşıyor.
Hedefcim aslında hayatım boyunca kilolu biri değildim. Evlendikten sonra 6-7 kg aldım, sonrasında hamilelik düsünmeye başladığım için aldıgım fazlalıkları verip o sekilde hamile kalayım istedim. Şükür ki istedigim sekilde de oldu.Genel olarak hayatın boyunca kilo durumun nasıldı ördeğim?
Ama ama ama hemen pes etmemeliyiz canım benimMerhaba kızlar 3gündğr şeker diyeti yapıyordum yediklerime dikkat ediyordum sonra baktım tartıda hiç değişme YÖK moralim bozuldu dün akşam saldım ben decumaya az kaldı yine başladım dikkat etmeye
Kahvaltı : lorlu yumurta, fırın patates, peynir, ekmek,domates ,salatalık,biber
Ara:sütlü kahve,2gün kurusu
Akşam: yöresel Urfa lezzetleri olan bir yere gittik , cıss yedim
Su 2 lt, 170ip, 45sn plank, 45mekik
Saat mi var bende 10 gibi yedim ama 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir yeşil çay yeşillik yemesem olmaz miki .çünkü kızım 2 yaş geckin ama emziriyorum yani çokra olmasa Maydonoz sütü azaltır 2 parça yenebilir belki. Şimdi tarçın içiyorum. Kabak siz kabak detoksu yapmaya çalışıyorum. Öğle saati var mı. Bakkaldan gidip alayım kabak ...Günaydın canlar uyurken detoksun kahvaltı saatini kaçırdım![]()
Merhaba kızlar 3gündğr şeker diyeti yapıyordum yediklerime dikkat ediyordum sonra baktım tartıda hiç değişme YÖK moralim bozuldu dün akşam saldım ben decumaya az kaldı yine başladım dikkat etmeye
Kahvaltı : lorlu yumurta, fırın patates, peynir, ekmek,domates ,salatalık,biber
Ara:sütlü kahve,2gün kurusu
Akşam: yöresel Urfa lezzetleri olan bir yere gittik , cıss yedim
Su 2 lt, 170ip, 45sn plank, 45mekik
Günaydın canlar uyurken detoksun kahvaltı saatini kaçırdım![]()
Evet hedefcim az kaldı senin de 6'lara.
Belki tahmininden uzun sürmüs olabilir ama gayet iyi gidiyorsun ve bence korumaya gececeksin artık, az kaldı :)
Hedefcim aslında hayatım boyunca kilolu biri değildim. Evlendikten sonra 6-7 kg aldım, sonrasında hamilelik düsünmeye başladığım için aldıgım fazlalıkları verip o sekilde hamile kalayım istedim. Şükür ki istedigim sekilde de oldu.
Bilmiyorum hangisi neden, hangisi sonuc ama ne zaman ki yeme olayını abartsam hemen olmasa bile bir sekilde dengelemeyi oturtmusum sanırım hayat tarzım olarak. Bir ögün fazla kacırsam öteki ögünde yiyecek durumum olmuyor zaten ve yiyemiyorum o sekilde dengeleniyor.
Saat mi var bende 10 gibi yedim ama 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir yeşil çay yeşillik yemesem olmaz miki .çünkü kızım 2 yaş geckin ama emziriyorum yani çokra olmasa Maydonoz sütü azaltır 2 parça yenebilir belki. Şimdi tarçın içiyorum. Kabak siz kabak detoksu yapmaya çalışıyorum. Öğle saati var mı. Bakkaldan gidip alayım kabak ...
Bu arada belki görmeyenleriniz vardır diyerek forum moderatörümüz seabahar'ın 2 ayda bir oluşturduğu bireysel sıralama listesini sizinle de paylaşayım.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-55864735
Bu listede kimin ne kadar kg verdigi görünüyor ve tüm takımlardaki aktif yarışmacıların sıralamalı bir listesi tutuluyor. İlk 10'da takımımızdanhedef38beden var, kendisini tebrik ediyorum. Çoğunuz yeni yarışmacı oldugunuz icin şu an listenin çok üst sıralarında bulunamıyoruz ancak zamanla daha üst sıralarda yer alacagınıza ben inanıyorum :)
Saat mi var bende 10 gibi yedim ama 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir yeşil çay yeşillik yemesem olmaz miki .çünkü kızım 2 yaş geckin ama emziriyorum yani çokra olmasa Maydonoz sütü azaltır 2 parça yenebilir belki. Şimdi tarçın içiyorum. Kabak siz kabak detoksu yapmaya çalışıyorum. Öğle saati var mı. Bakkaldan gidip alayım kabak ...
Kızlar saati olduğundan değil de geç kaldım kahvaltı yapsaydım aksam geç yemek zorunda kalırdım o yüzden atlayiverdimEn büyük hata işte. Ben de bunu engellemeye çalışıyorum kendimde.
Saati bildiğim kadarıyla yok cikilatacım. Ben geçen sefer de saate bakmamıştım.
Çok nazlandım ördeğim :) Kısa sürede o rakamlara inip bir derin nefes alayım artık. :)
Aslında boyumdan biraz kurtarıyorum. 170'im ama şöyle 57-58 olunca çok iyi oluyor.
Anlattıklarından tahmin etmiştim aslında genelde kilolu olmadığını. Bilmiyorum bünye, bilmiyorum sağlıklı beslenme alışkanlıkları sürekli kilo sorunu yaşamayan insanlar bu konuda daha başarılı oluyor. Ben oldum olası ideal kilomdan 5-6 kilo da olsa fazla oldum. Daha doğrusu az dikkat etmesem bu fazlalık ortaya çıkıyordu ama ben hemen el koyup hallediyordum.
Sonrasında bu tiroid sorunum çıkıp, ben de bir boşlayınca uçtum gittim. Nasıl o kilolara çıktım aklım da ermiyor.
Olur Sibelcim. Ben ilk yaptığımda yemedim. Sütünü etkilemesin.
Çok mutlu oldum. Evrenden mesaj geldi resmen.
Kızlar saati olduğundan değil de geç kaldım kahvaltı yapsaydım aksam geç yemek zorunda kalırdım o yüzden atlayiverdim
O da olabilirmiş aslındaHmm, anladım cikilatacım.
Ben öğleyi atlıyorum kahvaltı yerine. 3 öğün çok oluyor bana genel olarak her zaman.
Tiroid maalesef kilo üzerinde çok etkili. Bende de Haşimoto var ama tiroidimi henüz çok etkilemiş durumda degil. Şu an ilaç kullanmıyorum. Ama ileride ne olur bilemem tabiAnlattıklarından tahmin etmiştim aslında genelde kilolu olmadığını. Bilmiyorum bünye, bilmiyorum sağlıklı beslenme alışkanlıkları sürekli kilo sorunu yaşamayan insanlar bu konuda daha başarılı oluyor. Ben oldum olası ideal kilomdan 5-6 kilo da olsa fazla oldum. Daha doğrusu az dikkat etmesem bu fazlalık ortaya çıkıyordu ama ben hemen el koyup hallediyordum.
Sonrasında bu tiroid sorunum çıkıp, ben de bir boşlayınca uçtum gittim. Nasıl o kilolara çıktım aklım da ermiyor.
Bence de bu bir mesaj, hem de çok güzel bir mesajÇok mutlu oldum. Evrenden mesaj geldi resmen