Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğlen kabağımı yedim.:halay: Biraz karatayın saatine uyayım diye ikindi meyvesini de yedim. Birazdan akşam ki kabağımı yapacağım hazır tokken. Uzun zamandır güzel bir ip alayım diye hep ip almayı erteliyordum. Dün bir dükkanda gördüm çokta ucuzdu. Aman dedim alayım beğenmezsem bir çocuğa veririm:KK70:sayaçlı falan değil ama gayet güzel çıktı. Az önce 100 tane atladım ama tabiki aralıklı olarak. Siz bir sefer de kaç tane atlıyorsunuz?:spor:
Ben 30 falan anca atlayabiliyorum tek seferde o da ip ayağıma dolanmazsa :)

Selam herkese :)

Salı günü menümü paylaşıyorum.

Sabah:
Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir , 10 zeytin, domates, 1 kapya biber (Ekmek Yok)

Öğlen: yarım tabak pırasa yemeği, Salata ve yoğurt

Ara 18:30 1 armut

Akşam: 1 tabak pirasa kuru fasulye, yarım tabak bulgur pilavı , salata ve 1 bardak ayran

Spor: 100 adet ip atlama ( 20 puan), 50 dk yürüyüş (50 Puan) + 3 dk koşu

Cikilatacanavari Cikilatacanavari cezam tamamlanmıştır.

2 lt su

Öğlen kabağımı yedim.:halay: Biraz karatayın saatine uyayım diye ikindi meyvesini de yedim. Birazdan akşam ki kabağımı yapacağım hazır tokken. Uzun zamandır güzel bir ip alayım diye hep ip almayı erteliyordum. Dün bir dükkanda gördüm çokta ucuzdu. Aman dedim alayım beğenmezsem bir çocuğa veririm:KK70:sayaçlı falan değil ama gayet güzel çıktı. Az önce 100 tane atladım ama tabiki aralıklı olarak. Siz bir sefer de kaç tane atlıyorsunuz?:spor:
50-100 arası değişiyor ama ordekimin de dediği gibi ip ayağıma takilmassa

50-100 arası değişiyor ama ordekimin de dediği gibi ip ayağıma takilmassa
Kızlar yaaaa böyle kullanıcı isimlerinin bence yasaklanması lazım bilinç altımı fena etkiliyor :KK70::KK70::KK70:İyi ki sizin takımda değilim çünkü seni her gördüğümde aklıma gelmemesi gerekenler gelir :KK57:
Bi de @Sismaniye var fena etkilendiğim :KK53::KK53:

Tiroid maalesef kilo üzerinde çok etkili. Bende de Haşimoto var ama tiroidimi henüz çok etkilemiş durumda degil. Şu an ilaç kullanmıyorum. Ama ileride ne olur bilemem tabi

Bence de bu bir mesaj, hem de çok güzel bir mesaj :KK200:

Kontrolde kalmakta fayda var ördeğim. Ben, aman dikkat ettim ama çok kilo aldım demiyorum kesinlikle. Suç sadece tiroidin değil ama kilo alma hızını arttırıyor.

Hadi bakalım, yarın neler olacak :KK45::KK45:

Kızlar yaaaa böyle kullanıcı isimlerinin bence yasaklanması lazım bilinç altımı fena etkiliyor :KK70::KK70::KK70:İyi ki sizin takımda değilim çünkü seni her gördüğümde aklıma gelmemesi gerekenler gelir :KK57:

Bak bak Cikilatacanavari Cikilatacanavari sen hep kaçamak yapınca kaptanlara yetiştiriyorsun ama hep senin yüzünden kaçamak yapıyormuşum ben. Sen bilinç altımı etkiliyorsun..:deli::deli:

Bak bak Cikilatacanavari Cikilatacanavari sen hep kaçamak yapınca kaptanlara yetiştiriyorsun ama hep senin yüzünden kaçamak yapıyormuşum ben. Sen bilinç altımı etkiliyorsun..:deli::deli:
Ama kızlar siz de hep sağlıksız olanları dusunuyorsunuz sağlıklı çaklitlar da var şekersiz yapılan kolları sıvayip mutfağa girmek gerekiyor :sinirli::KK4:

Cikilata canavarı derken cikilatalarla savasan canavarı kastediyormus laydi kaptanım :KK53::KK53:

O
Ayy layd cim sen ki 3. Defa mezun olacak birisin hakikaten çiklat ım değiştirsin :KK45:

Bugünkü Menüm;

Sabah:
-Glutensiz ekmekle yapılmış kaşarlı tost
-1 haşlanmış yumurta
-1 bardak kefir

Öğle:
-1 kaşık lorlu menemen

Ara:
-2 top şekersiz ballı-bademli dondurma

Akşam:
-1 porsiyon sade et döner
-1 bardak kefir

-8,4 km, 11.632 adım yürüyüş! Bugün sınırları aştım:))))

fancynancy fancynancy 2 gün menü eksik çok düzensiz yedim. Biraz cisda oldu azcık ucundandı lakin dün gece yolculukta sınırları hepten aştım Uyumayayim diye habire tikindim.
Çarşamba menü
Sabah 10 2 haşlama yumurta
1 dilim peynir
Yeşil çay
2 buçuk ta 1kabak 1ceviz sumak maydanoz yogurt
4 buçuk salatalık 2 tane
8de 2 kabak 3 ceviz dereotu maydanoz sumak yogurt.
Su 2 buçuk
Spor henuz yok belki ilerleyen saatte ip.
Yoğurdu biraz fazla koydum kanallara sıkıntı olmaz dimi.meyvede yasak var mı .muz armut karpuz olmaz herhalde. Şeker oranı yüksek

Burasi adana canim simdiden yaniyor oruca girmeden temizliklere basladim bugunde yatak odasini temizledim gunde 1 oda ancak yapabilirim
kolay gelsin canim aynen bende oda oda temizlik yapabiliyorum ancak cocuklarla bu kadr

Kızlar, diyet modu sizin de psikolojinizi bozuyor mu?
Muhtemelen hayatımınen sorunsuz ve keyifli zamanı ama diyet metodundan bazen çok bunalıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor, enerjimi sıfırlanıyor.
Sanki diyet olmasa herşey çok iyi olacak ama bir taraftan da artık bu son olsun ve halledeyim istiyorum.
suan o durumdayim bende dunden beri canim hic bisey istemiyo :KK43:

Menüm;
07:30
1 h.yumurta
1 dilim ekmek üzerine az peynir
Domates salatalık ve yeşil çay

10:00
1 elma
Yarım bardak süt içine az t.kahvesi

12:00
1 dilim ekmek üzerine peynir
Yarım dilim ekmek üzerine 1 çay kaşığı bal

15:00
3-5 tane minik lokum

17:00
2 yk bulgur pilavı
3 yk imam bayıldı
1 kase cacık

Spor yine yok sadece pazar alışverişi yaptık.
Kızlar bütün halsizdim elimi kaldıracak halim yoktu.Bas ağrısı da tuttu.
O yüzden biraz dengesiz bir menü oldu.
O bal ile lokumu belki kan şekerim düşmüştür kendime gelirim diye yedim ama işe yaramadı.

Hayirli aksamlar hanimlar 2 gundur giremedim kusura bakmayin dun cok yogun bi gundu aksama kadr temizlikle ugrastim sonra pazar isini gordum geldim cocuklarla ugras onlari uyut derken bende uyumusum yatagima zor gttim o derece ama yediklerime dikkat ettim dun cezamida yaptim morordek morordek bana 20 puan ceza vermisti ben 30 dakika yuruyus yaptim pazra gittim markete gittim hepside braz uzak 7 bin adim atmisim aksama kadr temizlik 20 puandan fazla spor yapmisimdir Cikilatacanavari Cikilatacanavari duyurulur canim cezami yaptim:halay:

Back
X