Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef super menü.
Evet geçen nane yağını 2 saatte bir koklamak iştah azaltıyorMuş. Diye söylendi. Duymayana duyurayim.

Ya Sibelcim ben de onu duymuştum ama net bir etkisini göremedim. Dur bir deneyeyim ben onu yine :)

Bana nedense çok az geliyor menülerin Hilalcim :KK64:
Karatay mı yapıyordun?

Fancycim Karatay yapmıyorum ama arada çok acıkmayınca yememeye çalışıyorum. Arada zaman bırakmanın daha fazla kilo verdirmesi mantıklı geliyor. Bir de yedikçe yiyesim geliyor.
2 günlük menüm ise; sabahları tartıda gördüğüm artılar ve cuma günü yaptığım büyük kaçamaktan dolayı biraz fazla az oluyor.

Günayyyydın güzellerr..:-) Geçmişi şimdi okudum öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz çok sağolun kızlar..:KK19::KK19:
hedef38beden hedef38beden Aslında nane yağını daha önce de duymustum ama hiç evde bulundurmak aklıma gelmedi.
---
Neyse bu haftaya arti ile başlamadım. Sabitim 80.5:KK73: Cuma günü hep birlikte güzel sonuçlar alırız inşallah.:KK36:

Biz, 1 saatten uzak bir mesafeye gideceksek nane yağını mutlaka çantaya atarız. :)
Eşimin de benim de başım tutunca çok fena oluyor. Sıfırlamıyor ama nefes almaya izin veriyor.

Sabahki sonucum fena!
Cuma: 72,7
Bugün: 74,5

Menümü gördünüz. Bu kadar artılık ne yapmış olabilirim? Öneriler var mı? :KK17::KK17:

Evet senin menulerin hep dikkatimi cekiyor benim de. Cok az yiyosun. Muhtemelen odemdir bu kadar fark. Odem atici bir seyler icebilirsin. Ise yarar bence.

Kizlar bende dün nette çaresizce zayıflama yolları ararken daha once de bildiğim fakat hic uygulamadigim lahana diyetiyla karşılaştım ve hemen harekete geçip çorbayı yaptım. Yorumlara baktım müthiş sonuçlar var. Hafta da 5 kg verenler. 15 gu de 9.bucuk verenler. Cok heveslendim hemen icecektim fakat cok igrenc bir tasi var içemedim :KK42:

Kabızlık sorunun olabilir mi yada regl falan

Evet senin menulerin hep dikkatimi cekiyor benim de. Cok az yiyosun. Muhtemelen odemdir bu kadar fark. Odem atici bir seyler icebilirsin. Ise yarar bence.

canım neden bu kadar oldu kabızlık durumu mu regli durumu mu var cuma ve bugün arasında 2 kg nerdeyse fark var

Ben genel olarak kabızlık yaşıyorum aslında. Arada açlık otu içiyorum, kefir falanla idare edecek kadar çözüyorum ama düzenli tuvalete gidemiyorum.
Bolca su içiyorum. Arada yeşil çay da içiyorum ama bugün bolca yeşil çay içeyim bakalım nasıl olacak ama 2 kilo çok çok fazla.

Kizlar bende dün nette çaresizce zayıflama yolları ararken daha once de bildiğim fakat hic uygulamadigim lahana diyetiyla karşılaştım ve hemen harekete geçip çorbayı yaptım. Yorumlara baktım müthiş sonuçlar var. Hafta da 5 kg verenler. 15 gu de 9.bucuk verenler. Cok heveslendim hemen icecektim fakat cok igrenc bir tasi var içemedim :KK42:
Biraz ılık içilebilir ben corba olarak değil sadece lahana haşlama suyu ve Maydonoz lu kür Saraçoğlunun yapmıştım

Az yediginden vücut korumaya gecebilirmis. Yada uzun süre bu kilolarda kaldiydsan yada adet. Belki arada kaçamak istiyodur vücut. Yeşil çay iyi gelebilir. Sabah cevizli şu iyi gelebilir ben bir ara öyle yspiyodum yine ceviz suyu akşamdan içme suyuna ceviz koyuyorum. Bu hafta şu iccem bol bol

Ben genel olarak kabızlık yaşıyorum aslında. Arada açlık otu içiyorum, kefir falanla idare edecek kadar çözüyorum ama düzenli tuvalete gidemiyorum.
Bolca su içiyorum. Arada yeşil çay da içiyorum ama bugün bolca yeşil çay içeyim bakalım nasıl olacak ama 2 kilo çok çok fazla.

yoğurduna keten tohumu ekleyebilirsin. Kabızlık için çok iyi geliyor oda

Az yediginden vücut korumaya gecebilirmis. Yada uzun süre bu kilolarda kaldiydsan yada adet. Belki arada kaçamak istiyodur vücut. Yeşil çay iyi gelebilir. Sabah cevizli şu iyi gelebilir ben bir ara öyle yspiyodum yine ceviz suyu akşamdan içme suyuna ceviz koyuyorum. Bu hafta şu iccem bol bol

Bu ceviz olayını duydum ama hiç denemedim. Ne işe yarıyor acaba?
Kaçamağı cuma günü yaptım. Bu kilolar da çok uzun süre kaldığım kilo değil aslında ama ödem konusu olabilir. Onu atmak için bir çalışma yapayım ben.

Back
X