Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Keten tohumu iyi bir şey ben cam öğütmë tuzlukta oguturum herseye katarim salata yumurta omega3 depisuymus balık yerine geçiyorMuş nerdeyse. Tuzluk gibi benim için elimin altında hep

evet omega3 deposu ancak tam balık gibi değil benim bildiğim. Balıktaki farkli bir türü omega3 ün sanırım.

hedef38beden hedef38beden , bir de saf zeytinyağı. gece yatarken veya sabah aç karnına bir yemek kaşığı zeytinyağı içersen bağırsakları yumuşatıyor. o da çok etkili canım

Ayy onu içemiyorum hayalcim. Midem fena oluyor. o_O

Keten tohumu iyi bir şey ben cam öğütmë tuzlukta oguturum herseye katarim salata yumurta omega3 depisuymus balık yerine geçiyorMuş nerdeyse. Tuzluk gibi benim için elimin altında hep

Ben çekilmemiş olarak tüketiyordum önceden. Çıtır çıtır hoşuma gidiyor ama öğütüp tüketmek de mantıklıymış cidden.
Canım ödemdir bence o. Bol su ve spor çözer sorununu :super:

O zaman spor ve içeceklere yükleneyim ben. Hiç spor yapasım da yok ama bir gaza gelip hallederim mecburen.

hedef38beden hedef38beden , bir de saf zeytinyağı. gece yatarken veya sabah aç karnına bir yemek kaşığı zeytinyağı içersen bağırsakları yumuşatıyor. o da çok etkili canım
ben onu yaptım işe yaramadı maalesef hatta zeytinyağında bekletilmiş incir bile yedim aç karna o da pek etkili değil seninki de benim gibi oldu desene hedef38beden hedef38beden canım bir ara botanik ecza da satılan ozon kapsülü vardı o iyi gelmişti ama üretimden kaldırdılar maalesef probiyotik hap da kullanıyorum ama sıkıntılı

Sabahki sonucum fena!
Cuma: 72,7
Bugün: 74,5

Menümü gördünüz. Bu kadar artılık ne yapmış olabilirim? Öneriler var mı? :KK17::KK17:
:skandal::skandal:
Az yediğin için vücut korumaya mı aldı acaba hedefcim?
Kizlar bende dün nette çaresizce zayıflama yolları ararken daha once de bildiğim fakat hic uygulamadigim lahana diyetiyla karşılaştım ve hemen harekete geçip çorbayı yaptım. Yorumlara baktım müthiş sonuçlar var. Hafta da 5 kg verenler. 15 gu de 9.bucuk verenler. Cok heveslendim hemen icecektim fakat cok igrenc bir tasi var içemedim :KK42:
Canım o tür detoks diyetleri kilon takılınca mı yapsan? Sen şu an diyete yeni başlayacağın için biraz dikkatle verirsin diye düşünüyorum ama sen bilirsin tabi ki.

Bugun misaffirlerim geldi. Ben yapmistim biseyler. Sagolsunlar onlarda yapip getirmisler. Oldu mu sana 10 cesit:oha::skandal:

Ama yine de kendimi tuttum diye dusunuyorum. Hemen yazayim bugunku menumu

Sabah
1 haslanmis yumurta
Salatalik domates
Az peynir

Ogleden sonra
3 4 tane sarma
3 tane mercimek kofte
1 kase kadar tavuklu patlicanli salata
1 kurabiye:olamaz:
Cay sekersiz

Aksam yok tokum
2 lt ye tamamlayacagim su
Spor olarakta kardiyo yapacagim bugun.

Merhaba kızlar
Kahvaltı :onlet ,domates,salatalık,zeytin
Öğle :ciğer şiş, salata,dondurmalı irmik tatlısıo_O
Ara:5hurma
Akşam:şehriye çorba, et sote
Su:2lt, spor yok
Kızlar ua 12gündğr düzenli program uyguluyordum mekik squat ve ip atlama olan ama göbeğim azalacağı yerde arttı sanki mekik göbeği küçükltmez mi ya, yoksa kaçamaklardan mı öyle oldu:kızgın:

Bugun misaffirlerim geldi. Ben yapmistim biseyler. Sagolsunlar onlarda yapip getirmisler. Oldu mu sana 10 cesit:oha::skandal:

Ama yine de kendimi tuttum diye dusunuyorum. Hemen yazayim bugunku menumu

Sabah
1 haslanmis yumurta
Salatalik domates
Az peynir

Ogleden sonra
3 4 tane sarma
3 tane mercimek kofte
1 kase kadar tavuklu patlicanli salata
1 kurabiye:olamaz:
Cay sekersiz

Aksam yok tokum
2 lt ye tamamlayacagim su
Spor olarakta kardiyo yapacagim bugun.
Bence de iyi atlatmışsın tek kaçamak kurabiye olmuş. Akşam da yoğurt falan ye istersen acıkacak olursan
Sporunu yazınca yaz canım ona göre puanlayayım
Merhaba kızlar
Kahvaltı :eek:nlet ,domates,salatalık,zeytin
Öğle :ciğer şiş, salata,dondurmalı irmik tatlısıo_O
Ara:5hurma
Akşam:şehriye çorba, et sote
Su:2lt, spor yok
Kızlar ua 12gündğr düzenli program uyguluyordum mekik squat ve ip atlama olan ama göbeğim azalacağı yerde arttı sanki mekik göbeği küçükltmez mi ya, yoksa kaçamaklardan mı öyle oldu:kızgın:
Sen bence gayet iyi biliyorsun neden oldugunu :sinirli:
100 puan ceza sana
Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Bugunku menum

Kahvaltı: 1 yumurta, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir , 9 zeytin, (Ekmek Yok)

Öğlen: 1 tabak nohut yemeği, Salata ve yoğurt

Ara 18:30 1 armut ve çeyrek kase yoğurt
Akşam: 2 yk pirasa yemeği, 1 tabak taze bezelye kavurmasi, yarim kase yoğurt ve salata

10.00: 2 yk zencefil, zerdaçal ve pul biberli yoğurt

Spor: 200 adet ip atlama ( su ana kadar yaptigim. Yatana kadar 200 daha olur )

2 lt su ( 3 e tamamlarim )

ben onu yaptım işe yaramadı maalesef hatta zeytinyağında bekletilmiş incir bile yedim aç karna o da pek etkili değil seninki de benim gibi oldu desene hedef38beden hedef38beden canım bir ara botanik ecza da satılan ozon kapsülü vardı o iyi gelmişti ama üretimden kaldırdılar maalesef probiyotik hap da kullanıyorum ama sıkıntılı

Kaptanım vala bir dönem çok taktım kafama ama tam çözümü bulamadım ve en iyisi kafama takmamak oldu. Arada bir şeyler deniyor ama genelde boş veriyorum.

:skandal::skandal:
Az yediğin için vücut korumaya mı aldı acaba hedefcim?

Canım o tür detoks diyetleri kilon takılınca mı yapsan? Sen şu an diyete yeni başlayacağın için biraz dikkatle verirsin diye düşünüyorum ama sen bilirsin tabi ki.

Ördeğim cuma pizzayı çok kaçırdım ondan sonra çıktı artıya ama neden inmedi bilemedim. Bugün de çok az yedim yarın duruma bakayım.

Menümü yazayım
Sabah
2 dilim ekmekten sucuklu

Akşam
1 kaşık mantı
Orman meyveli kefir
Hedefcim cok az degil mi yediklerin. Biraz corba sebze ve yogurt gibi besinleri alsan vucut kendjni toplar. Hic yemeyince de vucut kendjni kilitliyor vucufumuzhn calusmasi vucut dengemizin saglikli calismasi icin gerekli olan besinleri asgari de olsa almamız gerekiyor. Yanlis anlama canim hani sadece tavsiye okarak soykedim

Back
X