- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.301
Ya işin sinir bozucu diğer tarafı da tam zayıflayacam her şey mükemmel olaçak sonra çocuk işlerine girisecem hayat çok acımasızBiz de alıcaz Allah'ın izniyle 38 beden elbise canım ya moral bozmak yok. Yolumuz biraz uzun farkındayım ama olacak
Ya işin sinir bozucu diğer tarafı da tam zayıflayacam her şey mükemmel olaçak sonra çocuk işlerine girisecem hayat çok acımasız
Haklısın canım.Ya işin sinir bozucu diğer tarafı da tam zayıflayacam her şey mükemmel olaçak sonra çocuk işlerine girisecem hayat çok acımasız
Evet canım Allah tez zamanda nasip eder inşallah hayırlı evlatlarçikilitam ah ah o dert bende de var. Zayıfladıktan sonra tüp bebek işine başlayacağım. Sonra keşke olsa da tekrar kilo alıp tekrar bu buraya gelirim inşallah bu sefer doğum kilolarını vermek için. Çok uzun yol çokk
Evet girişte bi tık geniş koridorum var halinin üstünde atliyorum ses çıkmıyor pek Fazla zaten parmak ucumda atliyorum
çikilitam ah ah o dert bende de var. Zayıfladıktan sonra tüp bebek işine başlayacağım. Sonra keşke olsa da tekrar kilo alıp tekrar bu buraya gelirim inşallah bu sefer doğum kilolarını vermek için. Çok uzun yol çokk
Kilo veren tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Bir ses bir de avizelere çarpacağım diye evde yapmaya cesaret edemedim. Dışarı çıkarken de ip alasım gelmiyor. Bir türlü atlayamadım yani.
O da olacak hayalcim. İnşallah çok güzel bir hamilelik sonrasında tekrar vereceksin kilolarını..
Evet canım Allah tez zamanda nasip eder inşallah hayırlı evlatlar
Tatlım bilgilerini silmedim merak etme :)Canim son kiloma dusemedim sen demistinya dusunce yaz alayim diye o yuzden yazmadimyazmasan da izinli listesinde olmuyor muyum canım
Al. Al da rahatla kepmis derdi ya sokaktan çocuk bulup emzirecem o olacak! komşum elbise almış 38 beden diyo kendimi zincirlere vurasım geldi
ordeğim listenizi göremedim bir sorun yoktur umarım yapılacak bir şey varsa haber vermen yeterli tatlım biliyorsunTatlım bilgilerini silmedim merak etme :)
Sadece liste çok uzun oluyor diye arada bildirim yapmayan izinli üyeleri o haftaki listeden çıkarıyorum. Yoksa bak ilk sayfadaki tabloda yerin duruyor
Valla ne desem ciklatım, bildirim yapmayayım bundan sonra gözünüze batmayayımAma haftaya mezun olduktan sonra
Gün gelecek 36 bedene sığacaksın ciklatım, sabir ve azim!
Şimdi paylaşıyordum kaptanım, eve ancak girebildim :)ordeğim listenizi göremedim bir sorun yoktur umarım yapılacak bir şey varsa haber vermen yeterli tatlım biliyorsun
Ah canim benimTatlım bilgilerini silmedim merak etme :)
Sadece liste çok uzun oluyor diye arada bildirim yapmayan izinli üyeleri o haftaki listeden çıkarıyorum. Yoksa bak ilk sayfadaki tabloda yerin duruyor
Valla ne desem ciklatım, bildirim yapmayayım bundan sonra gözünüze batmayayımAma haftaya mezun olduktan sonra
Gün gelecek 36 bedene sığacaksın ciklatım, sabir ve azim!
Evet canim 1 kilo artidaydim yoksa neyseki 3 gun sonra kurtuliyorumAnladığım kadarıyla geçen haftaya göre +200 sün. reglden dolayı gayet normal canım .
Bende tebrik ederim canim seniÇok teşekkür ederim canım yaptığım detoks da işe yaradı herhalde
Bende yapmicam kac kez isvece niyetledimSonuç için üzgünüm ama elimden geleni gerçekten yaptım.
Kilom 73,8
Artık detoks falan karıştırmadan düzgünce devam edeceğim.
Ahh bu temizliklikler bende hala bitiremedimKizlarr gecmisi okuyamadim hemen dunku menumu yazayim sonra tartilip kilomuda yazicam
Dunku menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates bahce biberi
5 yesil zeytin
Az beyaz peynir
1 tane kucuk krep
Arada nescafe
Aksam 6 da
2 salatalikla karisik bi tabak yogurt
Yarım imambayıldi
1 tane hamburger koftesi incecik bseydi disimin kavuguna yetmedi
1 saat snra 3 kasik kiymali domesli makarna
Su 2 lt
4 bardak yesil cay
Spor yine btun gun temizlik ablma gttigim icin islerimi bitremedim dun devm ettim 2 tane bnyo var bnde duvarlarini silmkten kollarim tutmuyo
Ama 15 dakika da olsa zumba yaptim
Cikilatacanavari 40 puan cezami yaptim
Insallah canim bayramada kadar istedigin kiloya gelirsinKilom malesef 74.7 tam 1 kilo fark var ablama gitmem beni tamamen dyet modundan cikardi sanirim nese beni dukan paklar diyrek bgunden itibaren dukana basliyorum adam akilli dayanabildigim yere kadr yapicam bayrama en az 70 kilo olmam lazm
Çok teşekkür ederim canımBende tebrik ederim canim seni
Bende yapmicam kac kez isvece niyetledim
Sonu gelmedi
Ahh bu temizliklikler bende hala bitiremedim
Insallah canim bayramada kadar istedigin kiloya gelirsin
yarin bitmis olucak temzligim canim saol insallah 70 kiloya inerim bayrama kadr ilk hedefim o suanda bakalim hayrlisiBende tebrik ederim canim seni
Bende yapmicam kac kez isvece niyetledim
Sonu gelmedi
Ahh bu temizliklikler bende hala bitiremedim
Insallah canim bayramada kadar istedigin kiloya gelirsin
kaptanim ben dunku menumu paylasmistim bu sabah gormedin sanirimevveeettt
Bu hafta en iyi kilo veren yarışmacımızkardelelen321 Kendisini tebrik ediyorum çok güzel bir yüzde ile geldi.
Aşağıya da spor ve menü puanlarını ekliyorum. Spor ve menüde de birincimizhedef38beden oldu. Kendisi bu hafta artı olsa da aslında çok güzel menü ve sporları vardı. Ben etkisini haftaya kesinlikle görecegine inanıyorum
Eki Görüntüle 2145598
Şimdi ikisinin isimlerini ilk mesaja ekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?